Olycklig?

"This master´s thesis analyses..." Okej Anna, nu tar vi det lugnt. Aj. Ont i hjärtat. Ibland glömmer jag liksom bort att andas. Panik. Examen. Äntligen säger jag bara. Men vänta nu... När ska jag hinna andas? Det liksom bara händer, hela livet. Och det går snabbt. Olycklig? Knappast. Snarare nöjd, glad och... Ja, lycklig. När jag kommer ihåg att andas.
Och det är förmodligen därför han betyder så mycket. För att bara NU existerar. Inte tänka. Inte analysera. Bara vara. Tack...

Aten
Aten Home sweet home...

Sexigt

Men skoja inte... 05.00 i morse.. Omöjligt att somna om. Smatter, smatter, smatter. Jäklar... Vad hände med gårdagens timmar i bikini på mammas och pappas baksida? När jag sedan traskade iväg till jobbet var jag övertygad om att jag skulle dö i en drunkningsolycka. Vad fan. Jag var plaskvåt när jag kom fram... Yeah. En bibliotekarie som ser ut som en blöt hund. Sexigt.
Igår blev det Pirates med Jeppe... Alltså... Jag gillar ju den där Jack Sparrow. Men jag är besviken. Hans ironiska humor får inte tillräckligt med plats. Mer kvicka repliker tack. Sen skulle jag mer än gärna klippa bort någon timme av filmen. Den funkar ju, men det ingen ingen wow-upplevelse. Långt ifrån.

drinkar och tv-spel

Ahhhhahahahaha... Vilken sjukt rolig fredagskväll. Jag och Jeppe drack drinkar och spelade tv-spel. Så galet oseriöst, men såååå kul. Igår hann vi dessutom med Tuna Park, en sväng till golfbanan och en runda på stan... Avslutade med en sallad i solen på Djurgårn. Därefter tog jag en liten power-nap innan det var dags för förfest hos Charlotte. Alltid lika roligt att hänga med the Pumas. Det kan inte gå fel... Eller jo, men det blir roligt fel eftersom att vi är bra på att ställa till saker. Igår lovade en viss herre mig förmodligen mer på 5 minuter än han lovat sin flickvän på x antal år. Oups... Vad hände? Nybron är livsfarligt... Om jag inte minns helt fel så hade vi girls diskussioner om tatueringar... The Pumas... Carros imitation av sin blivande eventuella tatuering.. Ehhh... Om vi säger såhär: den kommer att gå hem hos många...
The Puma
Det är såhär vi jobbar...

Clueless i Slitz

Åhhh... Idag känner jag mig som bruden i Clueless när hennes pappa frågar vad hon gjort i skolan och hon svarar "Well, I broke in my purple clogs..." Tassar nämligen omkring på jobbet i ett par sprillans nya ballerinaskor. Åhhh så underbara. Men ack, ack... Lite ont gör de. Puh... Men vill man vara fin... Nåja, kanske ska påpeka att jag faktiskt tar mitt jobb på lite mer allvar än så.
Och den där Slitzbilden blir jag ju inte dåligt mobbad för. En av pappsens anställda (Martin) som alltid driver med mig vara självklart på mig direkt... "Anna, du kanske ska ligga lite lågt ett tag... Eller ska jag säga Miss Slitz numera?". Följt av ett asgarv. Vad faaaan. Äsch, jag bjuder på den. Sååå hemsk är inte bilden, det kunde ha varit betyyyydligt värre... Tro mig!

Grabbkväll

Bah... Jag gillar inte att erkänna det här, men jag är ett enda stort flumm. Inte undra på att han kallar mig för det. Och det värsta av allt är att mina kära vänner är precis som jag, alltså blir kombinationen ganska... crazy. Jag förstår faktiskt inte hur andra står ut med oss...
Igår blev det Champions league... Jag, Carro och Madde trashade Andreas, Kristofers och Hugos grabbkväll (bra killar det dära)... Åtminstone under första halvlek. Sen blev det Grappa för fröknarna... Sociala monster som vi är så  gäller det att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Hur som helst, det blev en trevlig kväll. Och som jag alltid brukar säga: När the Pumas får styra och ställa....


Det är över nu...

... men jag kommer ihåg alla dagar med dig...

Älska
, glömma och förlåta.

Men fy faaaaaan vad skönt! Efter två dagars lidande. Eller ska vi säga efter ett år av ångest? Japp. För den började minsann krypa inpå redan i somras och sen har den helt enkelt vägrat att släppa taget. Lidandet kan jag bara tacka ventileringarna för. Även om det är värt adrenalinkicken... Tror jag... Jo. Fasen. Men aldrig mer säger jag bara. Dessutom lyckades jag typiskt nog få alla studenters största mardröm som seminarieledare. Och visst, lite läskig är hon. Men jag gillar ju raka och ärliga människor... Och trots lite kritik får jag nog ändå lov att säga att jag är mer än nöjd med hennes sammanfattande omdöme. Fira? Någon?

Examen. Examen. Examen. Snart...

Jag hade mina stunder...

Jäklar... Vilken helg. Fredagen finns ju redan dokumenterad nedan... Lördagen inleddes med 4 timmars golf i storm... Inte helt underbart, men roligt var det. Sen åkte jag och Jesper och spanade i en fotbollsmatch. Matchen var väl sådär, men jag fick i alla fall leka lite med en fotboll. Något chanslös mot Jeppe, men ändå... Kvällen tillbringades i Strängnäs med en massa trevliga människor. Fröken Queckfeldt hade 25-årsfest. Kan det vara så att hon ville supa bort sin ångest? Jag har mina aningar. Lite gott vin till maten och en galet full Brozen som härjade en massa och gjorde några fina avslöjanden. BUSTED säger jag bara. Kom väl hem runt 01.30. Klockan 09.00 igår befann jag mig åter på golfbanan. Jag hade mina stunder... Och sen hade jag några stunder som jag helst vill glömma. Eftermiddagen ägandes åt mer fotboll... Mina maskot-egenskaper fungerade sådär. Och en Jesper som var arg som ett bi efteråt. Ohhh... Farligt. Men lite fika i Strängnäs gjorde honom lite gladare. Ett tag i alla fall. Var inte glad när klockan ringde 06.00 i morse och jag insåg att jag var tvuuungen att ta mig till Uppsala. Uppsatsopponeringar ÄR läskiga. Men so far so good...
Dagens ångest: Skylten på väg in mot Uppsala. Välkommen hit. Välkommen hem. Vilken av dem ska man välja?

Salongsberusad på bion

Åhhh... Fredagen blev oerhört trevlig. Jag och Jesper inledde med en galet god middag på Perrongen och kaaaanske några glas alkohol för mycket innan bion. Det är nog första gången jag har varit på bio lite salongsberusad... Inte illa. Jag börjar helt ärligt tro att jag har dåligt inflytande på den killen. Såg Spider-man 3. Oufff... Jag är besviken. Alltså var det ju lite synd om oss... (Jodå) Avslutade kvällen där vi började den med ett glas vin i handen. Måste dock påpeka att jag var uppe med tuppen i morse för 4 timmars golf. Hujedamig. Jag börjar likna mina kära föräldrar mer och mer. Men vad fan, det var det värt... Absolut.

the tattoo

En vecka sedan jag tatuerade mig. Lite mer. Puh. Jag ångrar mig inte. Det hade varit illa. Riktigt illa. Jag hade några panik-stunder där i början när jag liksom insåg att det inte är en gnuggis. Men nu... Jag skulle aldrig ta bort den. Ab imo pectore. Och jag vågade. Jag har en viss förmåga att kasta mig in i saker utan att tänka och när det är för sent bli lite efterklok. Liksom: "vad fan tänkte jag på"... Ungefär som när jag sålde min bostadsrätt och flyttade in hos en helt okänd brud... i en ny stad. Jahapp. Det var ju himla smart. Tänk om det hade gått åt helvete? Äsch... Icke. Nu ska jag skriva önskelista till mamma. Jag har hittat golfskor... SNÄLLA... Och just ja. Pappa, jag lånade din bil idag. Tack, tack... Mamma och pappa: Älskar er. Även när jag är lite vrång... Men det är tufft nu....
Mamma&Pappa

Golfproffs...

Okej, ny framtidsplan. Jag ska bli golfproffs. Jag ser bara fördelar med det. En snygg solbränna (nåja, delar av kroppen),  massa pengar, nya platser och snygga killar att spana på. Neeeej vänta. Jag ska gifta mig med ett golfproffs. Det kan nog vara något... Hmmm... och jag som alltid har sagt att jag ska gifta mig med världens snyggase fotbollsspelare. Nu blev det jobbigt.
Anyway, dagen har tillbringats på golfbanan... Jag är stolt. Jag blev inte arg en enda gång. Och ja, en och annan boll gick faktiskt rakt. Wow. Har det någonsin hänt? Jag är tveksam. Något säger mig att det inte helt och hållet är min förtjänst... Men vad fan, kul var det i alla fall!
Fotbollsrumpa

Busted...

Nu har det hänt mycket. Som vanligt... Perrongen-kväll i fredags med Carro, Mina och Jeppe. Sluuurrrppp.... Alltid lika trevligt sällskap. The Pumas + manligt bihang. Nu är Charlotte och Madde dessutom hemma igen efter 3 månaders flummande i Asien. HALLÅ! Jag är inte avis. Icke. Okej. Mycket. Men vi firade det med en natt på Nybron i lördags. Of course. Och söndagen blev bara galet flummig. Avslutade dagen med att slänga mig i Jeppes soffa och titta på två sjuka filmer, det är tur för honom att min humor är... Speciell. Igår brummade jag direkt från Stora Sundby till Blue Lotus Tattoo. Ohhh... Nej, det gjorde inte ont. Och ja, den är väldigt diskret och väldigt fin. Helt galen är jag inte. Inte än... Men vänta bara, sommaren har inte ens börjat och vi är redan på god väg att spåra ur. Det sjukaste är att jag har dragit med stackars Jesper i det här, även om han tror att sommar betyder fotboll på Djurgårn. Och det gör det ju. Självklart. Men när the Pumas får styra och ställa betyder det en hel del annat också. För övrigt ska jag och Carro köra tjejklassikern... Här ska tränas!
Jag&JeppeCarro&Jag

Dagens...

DAGENS VILL HA: En hund, en Mulberyväska, en dator, en schysst bil, en digitalkamera, en häst, ett hus på landet med sjötomt, en Omega-klocka, en gigantisk soffa med mjuka fluffiga kuddar, en I-pod, en ny mobil, en... Vad fan, man får väl önska sig?
DAGENS KLÄDSEL: Enorma mjukisbyxor och luvtröja.
DAGENS SMINK: Ehhhehehehe...
DAGENS FORDON: Jag är lite otrogen mot Goffen och kör på Gullet (min cykel, den är orange).
DAGENS FRISYR: Tofs... (jag kan slåss med den... upptäckte jag under valborgsnatten. Stackars lilla Carro, hon fick många smällar när jag ivrigt vände på huvudet fram och tillbaka).
DAGENS HÄNDELSE: Jag vaknade... (vad fan, klockan är inte så mycket än)
DAGENS LÅT: Att vara kärlek - Di Leva
DAGENS PLANER: Uppsats, hemligt, Champions league på O'learys
DAGENS SAKNAD: Snurre... Åhhh... Tänk vad mysigt...
DAGENS DUMMASTE: Jag... Jag är inte korkad, jag är inte korkad, jag är inte korkad... JÄVLA UPPSATS!
DAGENS SJUKA: Bilderna i min mobil på mig och Carro.
DAGENS DROG: Icke...
DAGENS ROLIGASTE: Jag lever fortfarande på alla sjuka incidenter under dagarna i Uppsala
DAGENS FAVORIT: ab imo pectore... Så mycket JAG över det citatet.
DAGENS KÖP: Frukost. So far so good.
DAGENS GODIS: Jag önskar att jag kunde säga en stor påse naturgodis, några kompisar och en god film som sällskap... Eller en tjock underbar bok som man inte kan släppa. Men icke...
DAGENS HUMÖR: Jooorååå... Det funkar. Borde kanske vara mindre flummig och mer seriös.
DAGENS ORD: Uppsatsångest.

Ni vet hur vi gör det...

För att citera Martin på msn "En fet fest blev det, 10:an style, ni vet hur vi gör det". Så jäkla sant. Martins och Bergmans fester är i en klass för sig. Måste dock erkänna att jag var sliiiiten igår kväll. Det bruuuukar ordna upp sig framåt midnatt, bara man är envis.. men rackarns, det gick inte. Kan vara söndagens galna partaj som satte käppar i hjulet. Kan vara cidern i ekonomikum och drinkarna hemma hos Mina. Kan vara... Ja.. Kan vara. Hur som helst som smakade vinet uuuäääck... Men jag var lite tapper och kvällen blev kanon! Det är alltid lika trevligt att tassa tillbaka till gamla gänget. Särskilt vissa utvalda. VIP.
Jag har tappat räkning på hur många gånger under de här dagarna som jag, Carro, Mina och Emelie ha spårat ur. Inte undra på att jag sitter och småflinar för mig själv.

- Va? Hånglade du med Pommes Chateau?
- Nääee.. Pussades...
- Myspussy.... Nääeee.. nu blev det äckligt...

Och vi är 14? Man börjar ju undra...
Mina, Jimmy och Emelie