Dagens prestation

En helkroppsmassage tack... Tassar omkring i myskläder efter dagens prestation: Lidingö tjejlopp. Jag, Carro och Bea har haft en grymt rolig dag. En väldigt typsikt-oss-dag faktiskt med en satans massa babbel, asgarv och ändå lite allvar. Jag hade världens studsbolleffekt i kroppen innan start och trots alla varningar kunde jag inte låt bli att springa på rätt bra. Japp, efter första uppförsbacken insåg jag att det INTE var så smart. Sen gick det bra första 5 km fram till Aborrbacken, hujedamig... Efter 7 km fick jag håll (av den värsta sorten) och hade stora svårigheter med att hålla kroppen i en upprätt position... Och att springa gick INTE... Lyckades i alla fall ta mig samman sista 2 km... Så nu är det bara att träna inför tjejvasan! Får inte glömma bort Carros föräldrar P-O och Marinne som var chaufförer och fans för dagen, guld värt!
Laddade som f-n


Chanel

Dagens H&M-fynd:
Typiskt mig...
Så typiskt mig. Min garderob består i princip av svarta och vita kläder. Det är inte det att jag inte gillar färger... Det är bara det att jag älskar den kombinationen. Tänk Chanel:
Chanel
För övrigt står en Chanel 2.55 rätt högt på min önskelista... Om man får drömma lite?!

being fabulous

Gud, vi är sjuka i huvudet i vårat gäng... Pratade med Bea igår kväll och berättade fnissande om kvällen på jobbet. Kom nämligen in på Multeum och upptäckte att nedersta knappen fattades i min klänning. För att hon riktigt skulle förstå katastrofen skickade jag ett mms med texten "Ditt kontor eller mitt?".  

Sms från Bea: "Ja du har grymt sexiga ben! Faaan du är både porrig o har jävligt sexiga ben. Nu får du väl ändå börja dela med dig lite av din sexappeal..."

Sensmoral: Det är sjukt bra med vänner som boostar ens självförtroende... Även om synen inte är särskilt objektiv.

uhlala
It's exhausting being fabulous...


Champagneekvation

Lös den här ekvationen: Tjejkväll + champagne = ?

Jag lyckades faktiskt ta mig till Bea igår, sen rörde jag mig inte på en sisådär 10 timmar... Jag lärde mig en massa bra saker i lördags... som att jag kan klättra över staket i stilettklackar och kort satinkjol... Okej, idén verkade bra DÅ. Om vi säger såhär, det är allmänt känt att jag inte tål bubbel särskilt bra. Så om man ägnar en hel kväll med tjejkompisarna med olika sorters champagne i glaset... Hmmm... Ni fattar. Jag minns att jag tänkte "vi kommer ALDRIG att komma ut"... men jodå. Jag, Carro, Bea och Madde lyckades hitta till Nybron och väl där var det ju ingen mening med att försöka smita. Carros sms igår säger allt "Yo yo nice party"... Oh yes!

Rätt svar: Fnissigt.
Caroline von Champagne

Det var ett jäkla gnällande...

Mina kompisar tycker inte om mig längre... Anledning: Jag har stora svårigheter att sitta still och vara tyst under en hel film... Det börjar liksom krypa i hela kroppen på mig och jag måste ha någonting att göra under tiden, annars börjar jag lätt vicka på fötterna eller nåt annat irriterande...
- Annaaaaa!
- Men... jag måste gå på toaletten...
. Okej, men sen sitter du still... Och är tyst.
Inga dåliga krav mina vänner har på mig... Jag, Bea och Emelie hade myskväll igår med massa godis och skvaller. Nåja, kvällen gick mest ut på att mobba Bea, fnissa och asgarva.

Försök II

Tillbringade lite tid hos min babblande frisör igår. Vilken kombination vi är, ingen av oss kan hålla käften... Har gjort ytterligare ett försök att få mitt hår lite mörkare, så vi får väl se hur det går. Sist släppte ju färgen i princip direkt. Mitt hår gillar helt enkelt att vara blont. Kvällen tillbringades med Emelie Blue Lotus, fröken gjorde om sin tatuering på benet till något mucho finare. Ahhh... Jag gillar tatueringsställen. Det är väldigt mycket bad-boy över det. Fast egentligen gillar jag inte bad-boys... Jag gillar good-boys som man kan ha sjukt roligt ihop med. Blev det rörigt nu? Lite kanske... Har nyss fått i mig kaffe och en Baklawa. Någon Ramadan-godsak som jag fick smaka av en jobbarkompis, intressant... och SÖTT!
Försök IIEmelie

Fair game?

Aj... Nämen... Oj... Aj... Ungefär så lät jag i morse. Anledning: Jag har en miljon blåmärken på kroppen efter gårdagens tillställning. Mitt i natten styrde jag och Carro upp en liten fotbollsmatch i festlokalens korridor... Fair game? Knappast. Snarare tacklingar, dra i tröjor och andra fulknep. Så jag antar att jag får skylla mig själv. Hugos 25 års fest inleddes dock med en något lugnare 5-kamp, därefter blev det middag med en massa snapsvisor... Vem gav mig bubbel? Jag ska INTE dricka bubbel. Och jag ska INTE dricka sprit efter jag har druckit bubbel. Jag lär mig visst inte av alla mina misstag. Eller vad sjutton. Misstag och misstag. Kvällen blev ju galet rolig! Jag och Carro hade kvällen till ära valt att se ut som Lili och Sussie. NEJ, vi var INTE snygga. Hugos midjekorta kavaj var ju däremot riktigt het. Något för Karl Lagerfeldt att inspireras av? Andreas och Anders var klart snyggast då de valt att klä ut sig till.. *trumvirvel*... Hugo. Och det var även anledningen till att mitt ansikte var randigt när jag kom hem. Vad gör man inte för en kram?
Lili... Eller Sussie kanske?Andreas, Hugo och Anders

25 000:- svart.

Wow... Vilken morgon, vaknade av en babblande Alex som verkade tämligen nöjd med sin tillvaro. Det är omöjligt att inte gå omkring med ett fånigt flin på läpparna när han är i närheten. Jag vill nog ha barn i alla fall... Kanske. Jooo... Sen. Just nu nöjer jag mig med att agera barnvakt då och då. Jag erbjöd faktiskt min kära faster Eva att flytta in som barnflicka för en sisådär 25 000:- i månaden. Svart. Jag kan tänka mig att bo i Hammarby sjöstad ett tag. Men näää... Hon nappade inte på idén. Har hunnit med en sväng till stan med pappsen och fixat med presenten, så nu kommer jag att ägna 80% av min vakna tid av att blänga på min handled och beundra min nya älskling.  

GodmorgonAlex


Tuffing...?

Snyft... Jag börjar nog bli lite sentimental. Jösses, jag som är värsta tuffingen. Well, tydligen inte. Men jag kunde inte hjälpa att jag blev rörd över pappas mini-tal idag under min examensmiddag. Och ännu värre blev det när jag öppnade presenten. JÖSSES! Ahhh... Jag är en sån bortskämd jävla snorunge! Dessutom är minikusinen Alex 15 månader här och härjar. Japp... Han har rivit ut hela kastrullskåpet, några lådor och... Låt oss säga såhär: han är överallt. Men det där lilla charmtrollet är ju min största svaghet så det gör inte så mycket!
PappsenKusin Hanna

20 % till sen är jag Scarlet.

Jag är tydligen 80% lik Scarlet Johansson. Man tackar.

ScarletScarlet II?
Jag väljer att ta det som en komplimang. Särskilt med tanke på henne grymma stil i The Black Dahlia.

Jag: Men... Vi är ju inte särskilt lika...
Emelie: Det är väl de 20 % som blir över som gör det hela.

Ont, det gör ont...

Bah... Här är man alldeles lycklig över att ha fått tillbaka Goffen och så passar Emelie ändå på att mobba honom. Vad nu? Vad har min stackars älskling gjort för att förtjäna detta? Jag menar, vilken relation är perfekt? Och lilla Goffen lyckades ju faktiskt frakta hem Charlotte, Emelie och Bea igår efter häng hemma hos Madde. Idag har jag för övrigt haft en skitdag... Ska det vara så himla svårt att få en läkartid? Suuuck... Tydligen. Ont, det gör ont...
Madde&jag
Dagens händelse: Madde 25 år! Grattis gumman (och jodå, jag älskar dig.)

Solidaritet

Igår låg jag, Bea och Emelie i en liten hög hemma hos mig och tittade på Bridget Jones. Åh den dumma kvinnan, jag blir helt galen på henne. Självkänsla? Bekant? Jaaa... jag vet att det är en film, men det är så pinsamt! Kvällen var helt klart välförtjänt efter mitt Stockholmäventyr med Åsa, Anna, Linda och Carina. Hamnade på Solidaritet någon gång efter midnatt efter skvaller och vin hemma hos Åsa. Förfesten går att liknas vid en hönsgård utan tupp. Jag är övertygad om att höns snackar (kacklar) grymt mycket skit... När tuppen är borta dansar hönsen på... ehhh.. Solidaritet.

Per: Hände det nåt igår?
Jag: Näeee...
Per: Det säger Åsa också...

Slutsats: Om man säger att det inte har hänt nåt... Har det alltså hänt nåt. Eller?

Carina&Linda

What goes around...

Muha! Jag får mer och mer respekt för min stackars mamma. Jag förstår inte att hon inte dödade mig när jag under mina yngre(?) år körde mitt:
- Mamma, mamma, mamma, mamma, mamma....
Och nej, jag väntade inte på svar. Jag har fortfarande kvar lite av de där tendenserna: Jag orkar inte vänta på att saker ska hända, de ska hända NU! Idag på jobbet har jag haft barn tassande efter mig hela tiden.
- Anna, Anna, Anna, Anna...
Well... What goes around comes around. Men jag har världens bästa jobb så jag klagar inte!

enkelbiljett

Okej... Jag skulle inte tacka nej till en enkel flygbiljett till Aten. Jag mådde så sjukt bra när jag var där (Jag fattar inte att de där 5 veckorna hände för snart ett år sen, vad hände?). Problemet är egentligen bara att jag kom hem och gjorde ALLT jag sagt att jag inte skulle göra. Dessutom har jag på ett effektivt sätt förträngt jobbiga greker, en svinkall lägenhet och andra mindre roliga saker. Däremot minns jag ju självklart alla asgarv, värmen och sesamkringlorna. Bra Anna. Positivt tänkande! Igår körde jag, Carro, Emelie och Bea på torsdagshäng med morötter och dip. Säga vad man vill, men vi har sjukt roligt ihop (Karin, du fattas oss)!
Min handledare Christina & jag


Stress 2.0

Åh gud vilken morgon. PANIK! Mamsen skulle hämta upp mig 06.00 för lite morgonträning (nej, jag är inte knäpp... Vad pappsens anställda än verkar antyda). Och där stod jag som ett fån och väntade utan mobil... Till slut gick jag tillbaka in i lägenheten: 7 missade samtal... Min ä-l-s-k-a-d-e bil hade stannat med mamma bakom ratten. Pappa fick snällt bogsera tillbaka dem och mamma hamnade i stället bakom ratten på älskade Volvon. Puh! Så vi lyckades ta oss till gymet, sen har jag varit och jobbat på en Strängnäsfilial. Wroooom... Alltså, jag gillar ju Goffen... Men V70:n är lyx. Och jag är barnsligt förtjust i omkörningar...

Hufvudstaden

Wow... En icke-bakis söndag. Hängde i Stockholm med kusin Camilla hela dagen... Jag hade en plan: Köpa en svart kjol i ballongmodell. Nej... Det hände inte. Däremot kom jag hem med en collegetröja från Gul&Blå. Japp. OCH kära vänner, jag har INTE köpt Omegaklockan. LUGN! Jag säger bara att jag vill ha den. Jag måste bara spara lite pengar först. Sådeså. Kusin tycker att jag ska flytta till Stockholm. Jag är mer tveksam. Däremot kaaaan det hända att jag flyttar ett steg närmre. Kanske... Måste hänga mer med Camilla i alla fall. Shit... Hon och jag har gjort många galna saker. Nu? Lite mer vuxna kanske. Två helt olika stilar. Och ändå jävligt lika...
Camilla