H&M-favoriter


Några favoriter inför våren från
H&M. Och mina Chanelfavoriter får hänga med en sommar till!

Nyårsklänningen

Försökte dokumentera klänningen lite snabbt:

Och en close-up:



Den enda det är lite synd om i det här fallet är stackars Åsa som jag lurade ner på stan för att hon absolut var tvungen att vara med som smakråd. Jag hann köpa klänningen innan hon hann dit. Men det blev i alla fall lite trevligt häng med henne och DonRichardo på Friday's. Inte fy skam!

Till alla gnällspikar

Det här är till alla som gnäller på att jag flyttade. Kom igen, slå det här! Kom precis in efter en timmes promenad i ett ytterst vinterhärligt Strängnäs! Wowowooooow! Och nej, jag har inga planer på att bo kvar här hela livet. Men just nu är jag så jävla nöjd!

Mumma!

Äntligen! Första klunken Glöggmartini var ju som att.... Ohhhh! Swooooosch! Jag blev nästan hög! Jösses vad gott det är... Uppenbarligen eftersom att jag lyckades få i mig några glas. Tv-spelskväll hemma hos Alex och Dado stod alltså på menyn. Och givetvis glöggmartini. Tjohej! Härliga människor och vid midnatt en trött Anna. En vansinnesfärd hem med Linda vid ratten fick avsluta ännu en lyckad kväll och jag trillade väl i säng runt halv två!
 

Pervers?

Oh my! Den här boken sträckläste jag i princip i natt. Ytterligare ett tips från min kära kollega Jonas. Herreguuuuud! Okej, skratta eller gråta? Absolut gråta när pedofilkillen hävdade att han inte alls var särskilt konstig. Skratta när en brud hävdade att det var erotiskt med pony-play. Det är på något sätt så jävla skönt när de, med vissa puckade undantag, anser sig själva helt normala. Jag köper nog det mesta när det är på lika villkor, men det där är ju en tolkningsfråga. Läs den!

Lovely!

Ah! Lovely! Varför har jag hållt mig borta i två år för? Jösses! Gårdagen var skitrolig (trots ett rejält fylleslag). Julbord och skönsång nere på Täckhammar. Jag har knappt rört mig en meter idag. Jag tassade ner och försökte engagera mig i lite tv-spel i morse (typ... klockan var väl ett), sen gick jag upp igen. Älskade säng! Jag är fortfarande i extas över att vara ledig. Jag FÅR ligga i sängen en hel dag. Tur för mig att det finns fler som uppskattar en sådan idé!

Babbelmetoden

Det absolut bästa med bibliotek är att jag kan provköra boken innan jag köper den. Just nu sitter jag med Renée Voltaires Peace, love and food framför mig. Japp, jag älskar den redan! Det kan mycket väl tänkas att jag klickar hem den i mellandagarna. Det hela började med en diskussion med Jonas om hennes produkter, sen tipsade han mig om boken. Den absolut bästa marknadsföringen idag är med andra ord babbelmetoden. Så varsågoda, håll till godo. Från mig till er!

Söndagsmys!

Ah! Äntligen en SÅN dag. Bara vara. Söndagsmys i soffan slår allt. Var faktiskt riktigt seg idag efter Kakans och Malins inflyttningsfest. Jag vet inte om det beror på det goda vinet eller det faktum att NÅGON började babbla med mig klockan sex i morse. En kombination kanske? Dagen har i alla fall varit alldeles fantastisk. Jag och Per avslutade den med pizza hemma hos Marina och Rikard. Like old times! Lovely!


Hidden Rock

Jäklar vilken effektiv lördag! Jag har fixat och donat hela dagen. Jag känner mig som den perfekta hemmfrun! Efter några trevliga timmar med mamsen på stan har jag hunnit med en hel del. Dagens inflyttningspresent är fixad. Lägenheten är nystädad. Lakanen är manglade. Saffransbiscottin står på svalning. Japp, jag förtjänar ett eller två glas vin ikväll. Om några timmar ska jag infinna mig hos Kakan och Malin på inflyttningsfest. Det är med andra ord läge för mig att sätta ytterligare fart på mig själv!



Lördagstipset: Hidden Rock

  
Alkoholhalt13,5 %
Smak                  Ungdomlig, fruktig, aningen syltig smak med inslag av björnbär, lakrits och vanilj.

Källa:
Systembolaget

"akta dig rådet"

"Håll dig borta om det blir en demonstration". Det var i princip det enda "akta dig rådet" jag fick i Aten. Men nu känns det sjukt overkligt att se nyhetsinslagen. Vad fan, jag har ju bott där. Och jag var aldrig rädd. Jag var mest irriterad på alla som ville nypa mig i kinden, busvisslade och tyckte att jag som blondin var någon slags allmän egendom. Jösses! Men jag älskar staden, jag trivdes som fan... Och jag anade nog aldrig vidden av att en demonstration kan spåra ur.


Saffranstryffel

Tryffel
1 dl vispgrädde
1 msk honung
1 g saffran
250 g grovhackad vit choklad
30 g osaltat smör
Garnering
150 g vit choklad
 Florsocker

Gör så här:

Koka upp grädde, honung och saffran. Slå det över den hackade vita chokladen. Tillsätt sedan smöret. Rör tryffeln slät. Låt stelna i kylskåp och klicka sedan ut med hjälp av en matsked, ca 10 g bitar, som rullas runda.


GymGlam

Gissa om jag är nyfiken på GymGlams nya träningsvideo. Jag har följt den här tjejens blogg i evigheter. Japp, jag är supersugen på att beställa hem den. 199:- ligger julpriset på!

Man får tre olika träningsprogram (på vardera 17 min):

  • - Hela Kroppen
  • - Mage & Rygg
  • - Ben och Rumpa

Japp, jag är sugen! Tjejen är grym!


Like a fairytale

Ahhh! Äntligen! Nu är projektet igång. Jag och Alex kläckte idéer idag och jag kan faktiskt se en färdig produkt. Nåja, om ungefär ett år. Och det roliga är att jag verkligen tror på den färdiga produkten. Kombinationen jag och Alex misslyckas aldrig, så varför skulle det hända nu? Och just den yrkestiteln skulle se tjusigt ut på mitt cv... I framtiden! Vad säger spåtanten?

Rosa och ofluffig

Jag vill ha Playstation 2. Jag ursäktar mig med att jag absolut inte är någon tv-spelsnörd. Då är det okej att önska sig det. Jag har köpt in skitroliga spel till jobbet, så nu måste jag faktiskt köpa den där förbannade konsolen och bli en halvnörd. Kolla vad rosa och ofluffig den här är! Väldigt Legally Blond. Men tyvärr, det får bli den klassiska svarta varianten. Rosa är inte min grej när det gäller inredning. 


Trygghet vs. äventyr

Trygghet? Pfff.... Tråkigt. Äventyr tack. Eller vänta nu. Nu kanske jag ljög en smula. Trygghet är skitbra. Däremot tror jag mer på att jag måste skapa min egen trygghet. Verkligheten är sällan rosa och fluffig. Min är det oftast, men ibland är det fan becksvart. Små kriser testar mina gränser hela tiden. Men det finns ingen person i världen som jag är så lugn med som med Per. Och för att citera mig själv "så himla omöjligt kan det väl inte vara". Nepp! Inte omöjligt.... Men helt klart tufft. Men ibland räcker ett sms för att den där trygghetskänslan ska komma tillbaka. Mitt i allt virr-varr. 60 mil ÄR långt.


Nyårsblåsa


Potentiell nyårsblåsa? Oh yes!

Sveriges sjukaste arbetsplats

Dagens mail: "Eftersom jul är kul & kommunens egna julkort är tråkiga tänkte vi spela in en liten videosnutt där personalen sjunger "Hej Tomtegubbar" i utställningshallen. Det blir vårt julkort"!

Jag jobbar verkligen på sveriges sjukaste arbetsplats...

*host harkel* Bäst att öva!

Oh my!


Jag tror att jag är kär!

Lurad på helgen

Bah! Jag känner mig lurad. Skit också. Jag har liksom gått omkring och trott att det nästan är helg. Jo, tjena! Det är inte nästan helg. Det är skitlångt kvar. Kan man fiffla lite med dagarna tro? Jag menar, skulle någon gnälla? Nu råkar jag faktiskt ha jätteroliga saker inbokade den här veckan, men det skiter jag i. Jag vill hångla. Punkt.

DVD-önskelista


Chokladtryfflar och svagt kaffe

Tjopp! Vilken perfekt avslutning på kvällen! Smet in till Alex och Dado efter lite julklappsshopping med Jeppe på Tuna Park. Och vad stod på bordet? Jodå, en massa goda chokladtryfflar. Jag passade på att provsmaka saffran och hallon/chili. Mums! Alexs svaga kaffe gjorde faktiskt ingenting, jag älskar henne ändå!
Up-date: Jag älskar Robin också. Men eftersom att han vägrade rädda mig från Alexs svaga kaffe så... Äh, jag älskar Robin. Och Dado.

Harry Potter



Harry Potter adult paperback boxed set 777:-

Varför låter allt som innehåller ordet "adult" som något icke barnvänligt?

Arbetsskadad big times

Jag kapitulerar! Jag behöver semester! Men ändå inte... Öhhh... Vet jag vad jag vill? Jo, jag skulle vilja börja 10 och sluta 15 den här veckan. Anledning: Jag är skittrött, men jag älskar mitt jobb. Ha! Världens bästa idé. Jag kom på mig själv i fredags med att vara en idiot. När jag släckte lampan på kontoret ville jag bara heeeem. Och vad är det första jag gör när jag kommer hem? JODÅ! Jag tar fram den där ungdomsboken som jag varit nyfiken på och sträckläser den. Arbetsskadad? Jag? Pfffff....

Den hemlige kocken

Wiho! Jag har missat att "Den hemlige kocken" finns som pocket. Det fick bli en tidig julklapp till mig själv från Adlibris. Och 39:- är faktiskt mer än okej. Jag vet inte hur många gånger jag har släpat hem den från jobbet och inte velat lämna tillbaka den. Frågan är hur mycket jag kommer att vilja äta sen? När jag har läst den på riktigt.

Wer Bin Ich

Oj! Jag som inte har följt Idol ett smack den här säsongen fastnade framför tv:n igår när Kevin sjöng vinnarlåten. Oh! My! God! Den gick rakt in i hjärtat. Jag vet, det är störtlöjligt. Det är den och Lafees "Wer Bin Ich" som går på repeat nu kan jag säga! Åhhhh... Lovely!

Måste älska!


Åh! Älskar mina leopardisar! Nu blir det vin på Rogge!

Pucko 1 och 2

Jag: Hämta mig 18.20
Alex: Jag kommer 18.21 (vill visa att jag har en egen vilja)
Jag: Bra! Jag kan gå hem.
Alex: Dado kan köra dig.
Jag: Jag kan gå (vill visa att jag kan själv)

Smarta? Vi? Mjaaaa... Möjligen självständiga!

Thank god it's friday

Thank god it's friday. Kvällen ska ägnas åt lite skvaller och vin på Rogge. Det är ungefär så långt mina planer sträcker sig. Resten av helgen ska jag läsa en hög med böcker och baka julgodis. Egotid. Det betyder att det även kommer att bli lite träning och förhoppningsvis även lite julklappsshopping. Som sagt, thank god!

Catwoman

Shit vad bra jag är! Jag känner mig som Catwoman, minst! Jag har haft en miljon småsaker legat på mitt skrivbord hela veckan och nu har jag äntligen fått undan åtminstone 900 000 av dem. Good stuff! Mitt egentliga alterego är egentligen en zombie, jag vill bara sova. Hela tiden. Men just idag tänker jag ignorera det. För jag har faktiskt en kalasrolig dag... Trots trötta ögon! Jag, Jonas och Alex har skruvat ihop hopplösa Ikeahyllor. Vi blev inte osams idag heller. Och tjusigt blev det minsann! Om jag vore superhjälte skulle jag vilja kunna flyga... Vad det nu har med saken att göra!

Isklumparna och jag

Jag trodde helt seriöst att mina stackars fossingar hade förvandlats till isklumpar när jag äntligen kom hem. Över två timmar i kylan med en död bil och en död mobil är ingen höjdare kan jag lova! Mina briljanta idéer för att lösa problemet var ungefär: Lägga huvudet på ratten och sova, lägga huvudet på ratten och gråta eller spränga biljäveln i luften. Den sista lösningen var mest lockande, men jag har faktiskt inte en susning om hur man spränger en bil.. Nu ska jag drömma vackra drömmar!


Ikea in pictures


So far so good.... Men vad hände sen? Jo, jag fick åka bak sittande i Jonas nyinköpta vickande fåtölj. Vad fan, var de trötta på mig? Kunde jag inte hålla tyst? Eller sjöng jag falskt? Något galet måste jag ha gjort!

Betalt för Ikea

Tick, tack... Idag blir det Ikea på arbetstid! Inte dåligt! Jag, Alex och Jonas ska leka. Något säger mig att jag och Alex uppskattar det betydligt mer. Nu har jag använt lite av min lästid, kollat jobbmailen och varit sådär allmänt duktig. Nu fattar bara de två andra musketörerna. Något säger mig att det kommer att bli en helflummig dag och att Jonas kommer att behöver semester...

Till boknörden?

Åh! Jag älskar den här osynliga bokhyllan! Tyvärr får det ju inte plats så många böcker. Men om jag skulle vilja skylta lite extra med några av mina absoluta favoriter är den alldeles underbar. Jag skulle kunna tänka mig Twilightserien vid sängen...

315:- Bluebox

Men för min del får det nog bli en mer rejäl hylla, trots min förtjusning!

Partytrick


1499:- French connection

Midnight sun

Idag längtar jag hem från jobbet (sorry chefen). Jag har manuset till Stephenie Meyers nästa bok som bara ligger där och väntar på mig. Faktum är att jag helst ville stanna hemma idag i sängen och läsa. Hoppsan, manuset "läckte" visst ut på internet. Den fullständiga sanningen eller ett klockrent PR-trick?

Enligt
Meyers hemsida föredrar hon att fansen låter bli manuset då det är ofärdigt. Pffff... Glöm det! Här ska läsas! Världens snällaste Alex var dessutom inne och lämnade saffransknäck till mig. Gissa vem som ska bädda ner sig? Ahhh... Älskade Edward! Om jag skulle ha ett frikort skulle det vara han. Lätt!


Nyårsdilemma

Nu är det visserligen en klänning jag är på jakt efter... Men oj vad jag gillar den här kjolen!

Style by stars, 299:-!

Jag funderade ett tag på att ha den här känningen på nyår, men jag tycker nog att den är lite för somrig. Har ni några tips på var jag kan hitta en tjusig nyårsklänning? Jag vill ha en enkel, klassisk variant! Hmm... Jag får liksom stora problem med att leva upp till min heta dejt. Jäklar...

Bläckfiskeffekten

Jag börjar misstänka att jag är en bläckfisk. Och att folk tycker att det är fritt fram att dra i mig. Vad fan, låt mig tänka själv. Jag är faktiskt fullt kapabel till att ta mina egna beslut. Färvånad? Någon? Jag blir så trött!

- Jag känner mig som fem år...
- Vadårå?
- Jag känner för att stampa i golvet och skrika rakt ut.
- Hehe... Men gör det då...


Tell me why


Stilren och sexig

Stilren, på gränsen till sexig...

Där har vi kraven. Det kunde ha varit värre! Oh well... Jag har inget emot en bra ursäkt för att få köpa en fin klänning. Dock ska jag försöka hålla mig borta från nya skor. Samlingen är faktiskt tillräcklig. Eller nääeee... Nu ljög jag. Men det lät bra! Kanske, kanske... Oooom jag skulle hitta några jag inte kan motstå. Oooom jag skulle bli störtkär. Men endast då...

Lindex

Fejkgodis

Ännu en fantastisk glöggkväll! En superfnissig afton med Rebecca, Alex, Dado och Robin. Jodå, vi kan fnissa trots 2,2% alkohol i glöggen. Som vanligt serverades det pipparkakor som tilltugg och Dado passade på att klaga på godisbristen. Tydligen är inte mörk choklad riktigt godis. Lillpojken har talat!


Myspyskillen

Lilla myspysgubben. Plötsligt saknar jag honom extremt jätte massa super mycket. Jag behöver nog lite fluffterapi i äkta Fighterstil just nu. Min hjärna har verkligen slagit total bakut. Och jag hänger fan inte med. Jag är nog mer en hjärta en hjärna människa. Men jag börjar seriöst fundera på om hjärtat försöker lura mig på konfekten. Kommer jag verkligen få allt det jag vill ha? Som Nalle Puh skulle ha sagt: "Tänk, tänk, tänk..." Jag önskar mig fortfarande plutten med en röd rosett kring halsen. Som sagt, fluffterapi önskas!


Årets första julkort



Sculptor

White christmas?

Traskade glatt iväg till jobbet idag med julsånger i i-poden. Men var fan är snön? Jag vill ha en vit jul! Jag ska ha en gran i år. Minsann! Sen ska jag sätta ihop det där pepparkakshuset. Och ikväll ska vi mysa i soffan med lite glögg och pipparkakor. Börjar det likna julstämning tro? Bäst att sätta fart med julklapparna. Just ja! Nästa helg för nog bli en julig helg helt enkelt. Julgodis, saffransbiscotti, julklappar... Åh! Längtar!


Helvild lördag?


Tjuv och polis!

Sällskapsspel är klart underskattade! I natt satt jag och fyra karlslokar och spelade Tjuv och polis. Jag vann överlägset med mina 89.000:-. Jag var en jävel på att råna banker helt enkelt, tyvärr hamnade jag rätt ofta i finkan också. Men då gällde det att tänka snabbt. Gemensam ekonomi? AHA! Se där... Funkar! Somnade på tok för sent och var inte så glad när jag var tvungen att ta mig upp efter tre timmars sömn. Oups... Men värt!


Styla mig!

99% av tiden gillar jag mitt långa hår. Igår var jag jävligt less. Jag kände bara för att sätta saxen i det och.. POFF! Slippa tovor och stylingar som bara gör ont. Jösses. Det lilla problemet är att jag ångrar mig varenda gång jag klipper av det. Så jag antar att det bara är att svära några gånger till och gilla läget! Någon som har något bra förslag på en anti-tovor-styling-produkt?

När vet man?

"Det är passion, det är kärlek över förnuftets gränser. Det är den sortens tillbakahållen sensuell kraft som kvinnor drömt sig sjuka över i århundraden. Det är den fullstädiga uppoffringen..."

När vet man att man dejtar en vampyr? Alltså allvarligt... För jag börjar verkligen fundera på om det kan vara så...
Alexs ord fick mig faktiskt att haja till. Den där magnetiska dragningskraften och känslan av att hela mitt förnuft sviker mig. Måste klura vidare på det här. Spännande... Önsketänkande kanske, det skulle nämligen förklara en hel del!

Asti Araldica

Asti Araldica tillhör en av mina absolut favoriter när det gäller mousserade viner och passar perfekt att servera som en liten fördrink. Ett litet lördagstips helt enkelt!

Alkoholhalt7,0 %

  
DoftParfymerad, druvig doft inslag av fläder.
  
SmakSöt, parfymerad, druvig smak med inslag av fläder.

Sötma=9
Sötma
Fyllighet=5
Fyllighet
Fruktsyra=8
Fruktsyra


Källa:
Systembolaget.

Edward Cullen


Underbara Pastellhörnan

Åh! Älskade, underbara Pastellhörnan. Trots att jag var på jakt efter lite mer juliga handdukar blev det till slut färgen "Aubergine". Och jag är supernöjd! En gästhandduk, en handduk, en badhandduk och ett badlakan blev dagens investeringar! Lite varmare färger i badrummet, men inte tomterött. Jahapp. Då är det bara städningen kvar då. Tjoho? Tur att jag har en flaska champagne på kylning. Alltid nåt att se fram emot!

Jag är sexig som fan, men....

Älskade lediga fredag! Låg kvar en stund i sängen i morse och drömde om Herr jag-är-sexig-som-fan-men-vampyr. Sen stack jag ner till gymet en sväng. Uppvärmning på löpbandet, pressade lite mer än sist. Det är fortfarande tunga ben, men det känns inte helt omöjligt att komma tillbaka. Även om jag inser att jag måste ha tålamod. Suck, verkligen min starka sida. Öhhh? Styrketräningen måste jag få bättre koll på. Ska pussla ihop ett program som passar mig genast.- Hepp! Hepp!

Bad boy

Ohhh! Det pirrar i hela magen på mig! Jag är så himla kär! Jag och Alex drog med stackars Dado och Marcus på TJEJbio. Yes! Det blev äntligen Twilight. Och nepp, jag blev inte besviken. Shit vad kär jag är i Edward. Bad boy! Han är underbar... Jag skiter i att han är vampyr. Han är min idealman! Heltrevlig kväll med the gang. Inga fnissar som jag och Alex... Sen var jag tvungen att erkänna att de inte bör köpa pepparkakshus på ICA. Råkade nämligen välta en hel hög idag. Ingen såg... Men det är bra att varna. Akut fnissattack!

Come on Barbie...

Varuhuset Souk i Stockholm lät en rad kända namn designa nya outfits till Barbie-dockan. Nu finns de att köpas via Tradera. Alla förtjänster går dessutom oavkortat till Barncancerfonden.

Mina favoriter:

Camilla Thulin

Blondinbella


Victoria Silvstedt

Nelly.com


Vet ni om att
Nelly har fri frakt idag? Jag. Vill. Ha,


Pappa är bäst!

Pappa är bäst! Jodå, vi har våra duster... Men mest för att vi är så förbannat lika. Vi har lika sjukt låg tolerensnivå när det gäller korkade människor och vi är precis lika dumdryga när saker inte passar oss. Men sen har jag fått några av mina bästa sidor från honom: framför allt viljestyrkan att lyckas. Det bästa rådet jag har fått kommer från pappa: Sikta högt. OM det skiter sig någonstans på vägen har jag ju i alla fall kommit en bra bit! Good stuff helt enkelt! Men stackars mamma kan inte alltid har det så lätt med två idioter. och det är förmodligen från mamma jag har lärt mig det där med "jag älskar dig även när jag hatar dig", villkorslös kärlek helt enkelt!


Never give up

Jag gillar verkligen armband med små budskap...

Never give up...

PERfekt?

Dagens inlägg på Facebook: "Grattis! Du får ha en suPER PERfekt födelsedag! Hoppas den avnjuts PERverst! Kramar"

Jävla Johnny... Men mannen är ju sjukt rolig!

I väntan på tomten


Härlig lyx i
bokform i väntan på tomten!


Yogabyxor


Yoga är faktiskt inte min grej. Nu kanske det är något jag borde jobba så att att min inställning till det förändras. Jag kanske rent av skulle gilla det om jag blev bra på det! Något jag däremot gillar är de här yogabyxorna från
Stadium. 199:- kan nog få mig att studsa upp ur sängen och vidare till gymet klockan sex på morgonen. Jag är bäst på att lura mig själv!


Julklappar

Utmanad!

Tre hårda klappar:

1. En Volvo V50
2. En säng
3. Playstation 2 (Ja, faktiskt)

Tre mjuka klappar:
1. Fighter
2. Väska och plånbok från Mulberry
3. Skidbrallor i Baggymodell

Tre viktiga klappar:
1. Att mina nära får må bra (mer sant än någonsin)
2. Bättre miljö
3. Mer mys till alla!

Jag utmanar:
1.
Alex
2. Madde
3. Linda

Grattis mig!

I morse ägnade jag en halvtimme framför spegeln åt att leta efter nya rynkor. Jag hittade en halv. Jag vet inte om det räknas. Hur som helst så börjar jag nästan bli gammal. Problemet är att jag liksom tror att jag är runt trettio. Så om fyra år när jag faktiskt fyller trettio kanske jag redan har bearbetat en eventuell kris. Jag tror att trettio är en skitbra ålder. Jag tror på att ha jävligt tydliga mål, sen är det bara att jobba arslet av sig och njuta!

Hur vill ni att era liv ser ut om 10 år?

Manlighet i köket

- Ge mig den!
- Vaaa?
- Jag litar inte på män i köket!
- Det var charmigt sagt.
- Vaaa?
- Det påminner mig om den tiden när män fortfarande var män.

Jag och Multeum-Henke är på samma nivå. En helt vanlig dag i lunchrummet. Eller?

Art of Jesus

Art of Jesus armband är faktiskt inte helt fel. Dessutom går 2 kr för varje sålt armband till röda korset. Det ska bli intressant att se hur långt de kan utveckla sitt projektarbete. Själv hade jag förmodligen satsat på ett bokprojekt om jag hade varit ung och haft möjligheten att vara företagsam på skoltid!

Enkel lyx

När klockan ringde vid sex i morse var det bara att kliva upp. Tro det eller ej, men jag var faktiskt riktigt pigg. Lite julmusik i i-poden och sen blev det en morgonpromenad på 50 minuter. Jodå, det var lite stelt efter gårdagens träning. Det smärtar lite i vissa muskler, men jag lever på endorfinerna så jag är glad! Älskar att komma in efter en promenad och krypa upp i soffan och äta frukost, den där egotiden är viktig. Jag hade alldeles för många saker i mitt huvud i natt, så det var skönt att rensa tankarna lite!


I do?!

Nä nu jävlar! Det här är faktiskt andra killen som har friat till mig! Vad gör jag rätt? Jag undrar det ja... Kanske är lika bra att börja fila på bröllopslanerna. En klänning från Lars Wallin är allt jag begär. Nej! Vänta! Jag vill ha ett par skor också. Åh... Öhhh... Nej just ja, jag sa ju inte ja. Kan man få klänningen i alla fall? Det vore himla snällt. Skit också! Det kanske borde stå trubbel i min panna ändå, som ett litet varningstecken till alla män som kommer nära. 

Ps Om ni undrar så har ingen tjej friat till mig. Vet inte varför jag poängterade att det var en kille...

Johnnyboy!

Shit vad jag saknar att ha Johnny som granne ibland! Wow... Han må vara helt galen och lite out of control, men det hände ALLTID saker. Han kunde helt spontant komma över med en flaska vin och två vinglas i handen. Och han kunde helt spontant dyka upp och visa upp sina nya jeans. Bara för att... Det blev a-l-d-r-i-g ensamt och tråkigt. Men då var jag 19 och levde inte riktigt samma liv som nu. Så vad fan... Egentligen vill jag nog inte byta. Men minnena är ju jävligt roliga! Och alla borde nog ha en liten Johnny i sina liv. Helt okomplicerat och sjukt roligt! Inte mannen i mitt liv, men jag är glad ändå!


Solidaritet...

Dagens sms: Hm... *pip* säger att jag slängde mig på dig och *pip* först och sen kom *pip* och kastade sig på mig. Det var då glasen ramlade. Jag har inget minne alls av detta!

Hahaha... Eller ska jag säga "OH NO".

Morgonträning!

När klockan ringde vid sex i morse rabblade jag tusen anledningar till att INTE gå upp. Jag är skitbra på att komma på anledningar när jag är yrvaken. Men jag tog mig till gymet! Och jäklar vad skönt det kändes att starta löpbandet. Jag var faktiskt lite smånervös. Mitt förra gym var jag så hemma på, jag kände instruktörerna och människorna som hängde där. Nu kände jag mig som en nybörjare. Hujedamig!