Yabbaaaa!!!

Favorit-Mina kommer till Uppsala. Åhhh.... Jag är glad! Jag har numera storslagna planer inför hösten. Hmmm.... Eller nåt. Anyway så tror jag att vi blir en tokbra kombination. Den perfekta blandning av partaj och filosofiska stunder... Och ni vet att det alltid finns sovplats här!
   Idag har jag varit en ambitiös elev och jag ser faktiskt fram emot att börja med uppsatsen. Jag har en känsla av att jag kommer att ångra det påståendet... Men vad fasen. Avslutade dagen på ett café med min kära vapendragare Lisa. Livet här? So far so good!

Framtidsvision:

             Eliten


Uppsala...(lala?)

Det känns faktiskt en smula märkligt att vara tillbaka. Men hey, jag gillar intellektostaden. En termin kvar i paradiset/helvetet (mina känslor är lätt schizofrena). But I like it. Hmmm... Minus mina fem veckor i Athen (7 Oktober - 11 November). Inte illa. Måste dock påpeka att ribban ligger högt efter en helt galet underbar sommar... Jag gillar übersociala tendenser. Och jag gillar när det händer saker hela tiden och alltid. Hjälp, jag längtar redan tillbaka. Kanske. Lite. Jag kommer definitivt att minnas mycket med förtjusning. Absolut...


Tack.