Jag vill också vara...

... sådär sjukt nyvaken-sexig när jag är sjuk... Lite rufsigt hår och sömnig blick. Icke. Jag ser ut som Lilla Spöket Laban. Vit, osexig och småflummig. Morr... Hur ska jag då kunna få någon att tycka synd om mig (läs: komma hit med jordgubbar och glass)? Vilken spännande lördag. En film, några kapitel i boken (som är kass, men jag har inget bättre för mig) och lite sömn senare kan jag bara konstatera att morgondagen ser ganska mörkt ut. Det ska bli jättespännande att ligga nerbäddad en hel dag. Verkligen. Fy fan vad jag är dålig på att vara sjuk.
Jag & Mina
Lite mer JAG

Superkvinna

Hej och hå... Det är nog inte så mycket superkvinna över mig i alla fall, trots att jag hävdade att jag mådde bra sist jag var ute och sprang (mot alla odds). Igår började jag nysa hysteriskt på jobbet... Sen blev jag lite snuvig... Sen blev jag mycket snuvig... Sen var jag ganska däckad. Tur att jag har en snäll herre i mitt liv som förstår hur synd det är om mig... Eller så var han bara uttråkad, svårt att avgöra. Hur som helst så fixade han film och vips var klockan mitt i natten. Nu ska jag jobba några timmar (okej, jag tror fortfarande att jag är superkvinna), titta på lägenhet och återgå till soffan (sorry Carro).
Puma x3
Normala? VI? Ja. Säkert.

Underbara...

Och så blev det ännu en lyckad kväll... Igår körde tjej- och killgänget en utekväll på Grappa... Jag, Carro, Karin, Madde, Emelie, Kristofer, Hugo, Andreas, Anders och Adde. Jag tycker om människorna i mitt liv, de är liksom ganska underbara... Och de framkallar alltid ett litet leende. Eller okej, ett är en klar underdrift. Ett konstant leende kanske ligger närmre sanningen. Hur som helst var det en väldans nöjd Anna som somnade igår... Igen! Tackelitacktack.
The Pumas

Men vad fan...

Lovade mig själv att ta det lite lugnt, inte pressa så hårt. Varken psykiskt eller fysiskt... Det går sådär. Vaknade 06.55 av min kära väckarklocka eftersom att jag hade tänkt ta en powerwalk innan frukost i stället för att springa. Anledning: min stackars hals har spelat mig ett elakt spratt under några dagar. Väl ute tänkte jag att några lätta steg kan inte vara någon fara... Ehhhrmmm... Några steg blev ganska många och det kändes bättre än på länge. WHAT? Ibland tror jag att min kära kropp driver med mig... Dessutom tror jag att jag mår ganska bra psykiskt om jag pressar mig själv en smula. Nya utmaningar... I like it... Och igår köpte jag nya tjusiga golfskor. Japp, jag vet vad jag ska göra i helgen!
Jag
Och den här trollfrisyren ska min eminenta frisör ta tag i idag.

Dagen efter...

Åhhhh jävlar. Tror aldrig att jag har haft så roligt "dagen efter". Jag, Carro, Karin, Madde och Bea laddade upp med filmer, chips, godis, popcorn, glass och cola... Och satans mycket skvaller. Mer än så behövdes inte. Sen ägnade vi kvällen åt att vara galet fnissiga och sunkiga. Gulligull! Världens bästa... Man behöver sånt när det känns som att hela ens värld liksom rasat lite. Fan, respect. Det är allt jag har att säga.

Carro och jagKarin

Liter mer som hon...

Jag och Ellie diskuterar gammal kär tant:

Ellie. | säger:

jag saknar verkligen *piiiip*, då var det iaf lite action..

Anna säger:

Undrar vad hon gör nu... Jag tippar på att hon städar himlen tills vi dör

Ellie. | säger:

haahahahahahha... Elakt Anna! Hon bossar runt Gud


Slutsats:
Man borde vara lite mer som hon.
Damn. Hon fick ALLTID som hon ville.

Mina och Jag


Zzz...

Åhhh... Jag är trött. Jäkla Carro och ställa till med brakfest (examen+25år) på det där viset. Lite inledande bubbel och mingel i trädgården bland alla finklädda människor var en rackarns bra inledning på en sjukt rolig kväll. Vi "kids" (Alla under 31) blev förvisade till övervåningen under middagen... Som självklart spårade ur ganska snabbt. Allsång, vin, studieminnen... Allt i en enda röra! Kvällens bästa var helt klart Simon när vi körde Tigerjakt... Wow... Jag är imponerad. Även om det var sjuuuukt svårt att sjunga samtidigt som jag hoppade upp och ner på stolen av skratt. Lite finare, lite bättre... Jag vet, man får inte säga så. Men jag kunde inte låta bli att tänka det när Carros pappa höll tal. För vi (sorry Carro, du får dela med dig av uppmärksamheten här) har liksom lyckats. Och väääldigt många av oss är akademiker redan. Imponerande? En smula faktiskt... Men: "För vi haaaar baaaaarnaaasiiinneeeet kvaaaaar". Dessutom anar jag en sommarromans... eller två. Hörde jag en skål? Grattis Carro, fy fan vad vi är bra!!!!!

Lördagsångest?

Näää... Faktiskt inte. Och ändå sitter jag på jobbet. Jag tycker att det är ett ganska gott tecken när man vaknar på morgonen och ens första tanke inte är "åååhhh neeeej". Fråga mig igen om 5 år... Jag kanske inte tycker att det är så hysteriskt roligt att jobba lördagar då... Min första tanke när jag vaknade igår däremot var faktiskt just "åh nej"... Jag hade planer på en joggingrunda och var INTE upplagd för det. Wow, jag blev galet glad när jag tittade på klockan och insåg att den bara var 04.30. Zzzzz... Vaknade igen 06.00 pigg och glad. Studsade (faktiskt) upp ur sängen och iväg... Därefter var jag en sväng på jobbet för lite genomgångar... Och sen blev det Torshälla och en filt i solen. Se där, kanske blir en solbränna i år också!
The Pumas

Oh no...

Vilken tråkig daaaag. Jag är helt knäckt. Den började ju så himla bra med en joggingrunda runt 7... Sen gick det utför. Solen uteblev. Vad nu? Den SKA skina på mina FÅ lediga dagar. Herregud, det slutade med att jag nästan köpte en hund. Nåja, kanske inte ska skylla på tristessen där. Snarare min pälsdjursabstinens som bara verkar gå åt fel håll. Eller rätt, det beror på hur man ser på saken. Farligt är det i alla fall. Mamma och pappa är i Stockholm och spelar någon golftävling... Så Plaza Torshälla får bli mitt hem över natten. Någon rättvisa ska det minsann vara. Jag skiter i att jag är 24 år och självständig(?), jag har minsann mina behov. Och en lägenhet i stan räknas då inte dit. Bara ibland... Vissa lördagsnätter exempelvis...
Life as it should be:
JeppeCarro & Madde

St Sundby...

Jag hade kunnat stanna kvar där igår kväll. Satan i gatan. Jag trivs där. Om jag fick bestämma skulle jag jobba där varje dag. Men jag tror inte att jag har så mycket att säga till om på den punkten... Och eftersom att jag inte ville sova på fotbollsplanen fick det bli en sväng ut till Torshälla och golfbanan i stället. Nepp, det går inte alls som jag vill och jag behöver nog en lektion för att få ordning på svingen. Japp, så får det bli.
Söndagskvällen avslutades i Jeppes soffa framför Göta kanal II och en påse godis som extra sällskap... Och en väldans massa sneglande ut genom fönstret. Jag hörde minsann den där åskan i bakgrunden. GULP! Me no liky... Jag är inte så rädd som jag har varit, men det är knappast så att jag (till skillnad från mitt sällskap) tycker att "åhhh... åska... hääääftigt"... Möjligen om den är vääääldigt låååångt borta och över ett öppet hav... Men endast då.
Hammargärdet

Partyhelg

Min fredagskväll skulle bli luuuuugn och sköööön. Det var planen. Sen kom Jesper med den briljanta idén som i korta drag betydde: SPRIT! Jag tänkte efter i ½ sekund och vi hamnade på Harrys. Shots är livsfarligt, men fasen vad kul jag har ihop med den killen. Han gör mig glad. Lite chill på uteserveringen och lite briljerande på dansgolvet. Japp! Lite finare, lite bättre.
Igår blev det grillfest ute hos mamma och pappa. Jäklar vad många vi blev och en rackarns blandning av folk. Jag var lite nervös där ett tag att det skulle slå fel, men jag är nöjd... Inga större skandaler och efter kubbvinsten kan jag vara lagom kaxig ett tag. Dagens plan: Slappa... Jag vill bada. Och sola. Vem ska jag lura med mig?

Några timmar senare: Bea, Carro, Andreas och Tom visade sig vara väldans lättlurade. Har tillbringat eftermiddagen ute i Sundbyholm, solat och badat lite. Har räknat ut av vi som mest var ca 30 personer igår. Wow. Det får klassas som godkänt!
Chill


Kvinnligt nöje...

Värsta grabbiga supertjejiga gänget. Det var ungefär vi igår. Efter några timmar i solen på mammas och pappas framsida ute i Torshälla blev det fotboll i Västerås med Carro, Bea och Madde. Efter en ytterst flummig bilfärd (och nästan en krock senare) lyckades vi inte hitta fotbollsplanen. Nöden har ingen lag, en raggare såg desperationen i våra ögon och visade vägen. Inte helt fel med fotboll i strålande solsken. En hyfsad match senare blev det kebab i solen. Wow... Vad hände med kombinationen tjejer och "jag ska bara ha ett salladsblad"?
Wow... Jag älskar sommaren. Superenergi. Kan någon annars förklara vad jag gjorde uppe 7 i morse och körde intervallträning? Va? Vaa? Vaaa?

Yrkestitel

Jag har upptäckt att jag inte tycker om att bli presenterad med mitt namn och yrkestitel i ett svep. Inte för att jag inte älskar mitt jobb, utan för att det inte är min indentitet. Spännande. Jag har aldrig tänkt på det. Fick heta boktips igår på krogen. Ännu mer spännande. Jag som trodde att det bara är jag som är en geek.
Gårdagens kommentar: "Gumman det är ju du och jag... Lite bättre, lite bättre..." Japp. Skratta eller gråta? Men visst ligger det lite i det. Inte att det är han och jag. Och inte att vi är bättre (bara lite). Utan att det är svårt att hålla ihop något när ens världar är som natt och dag. Fuck it. Han och jag mot världen. Men jag tror att jag bara lurar mig själv då.