Mitt liv...

Bra sak: Jag ska flytta... Fy fan vad roligt!
Dålig sak: Jag känner mig sommarförkyld. Mina ögon vill sova. No can do.

make my day...

MMS:

"Hårt jobb :)"

Svar:

"Jag jobbar :)"

Hahaha... Galna människa! Men han gör mig glaaaaad! Jag gillar kontrasterna mellan kvinnligt och manligt. Där är vi helt överrens. Jag skiter i alla moderna könsroller. Det är personligheterna som sätter gränserna.

Up yours!

Jag och Alex är inte så dumma vi inte! Efter moget övervägande under en lunch på tavernan är vi inne på samma linje: Det ÄR en vadslagning. Det är för angeläget för att vara något annat... Och visst är det lite roligt. Smickrande. Of course. Men så "på" är inte någon som vill ha något seriöst. Inte en chans. Såhär tror jag att det lät:

- Anna är... (valfri komplimang. Bra för mitt ego.)
- Du har inte en chans! Hon är helt såld på *piiip* bla bla bla bla...
- SKA VI SLÅ VAD?!

Herregud. Been there, done that. En liten tanke bara... Och jag tror inte att den är särskilt dum. Problemet nu är väl att jag gillar spelet, men jag får nog passa mig. För det kan bli knasigt. Och person nummer två i samtalet hade helt rätt, han har inte en chans. Hörrni, underskatta inte min intelligens!


Cooooool


Sällan har jag skådat en coolare hund...

Kaxigt!


I samma takt som...

Efter dagens flummerier framför kameran var jag tvungen att träffa någon mer seriös efter jobbet. Nåja, om nu Linda kan klassas som en seriös middagsdejt? Uhlala... But of course! Under våra timmar lyckades vi gå igenom konst, äldre män, gay-killar, vampyrer, drömjobb, löner, lägenheter, erotisk vs. porrig litteratur och.... Tjaaaa... Det mesta helt enkelt. Herregud, vi byter samtalsämnen i samma takt som normala människor andas. And I loooooove it!

Vad gör man inte för kulturen?


Vem hade roligast, vi eller fotografen?

La familia

Åh! Sabine is back! Fan vad bra det känns! Igår hängde vi i Torshälla och drog gamla skrönor. Jag, Sabine, Henke och Karin. Absolut jättebra. La familia. Henke och Bine är personer som lätt skulle kunna påverka mig den dagen jag säger "han ska jag gifta mig med". Så nära syskon jag kan komma helt enkelt. Idag blev det häng ute hos farbror också med Mina och Emelie. Yes! Jag har fantastiska människor i mitt liv. Uhlala!

EGOdag.


Brummar ut till farbror Stefan & Tina...

Överväger att byta bort min lägenhet..

Njuuuuter i solen...

Plumsar i och rensar bland näckrosorna...

Njuter lite till...

Plöjer en bok!

Blir kompis med några abborrar...

Nöjd som fan!

Pratar med Tinas tomatplanter innan jag åker hem...


Söta vänner...

Efter torsdagens kubbspel och vindrickande kände jag mig såhär när jag traskade ner till Multeum igår:

Gääääsp... Lägg på gassande sol och ett gäng affischer som skulle upp. Hej och hå. Men som två hjältar dök Alex och Markus upp. "Ju mer vi är tillsammans..." Glass till lunch och en häftpistol i högsta hugg. Dagen var räddad! Nu sitter Demoteketaffischerna på plats och flygbladen till Strängnäs sommarmusik är utdelade.

UP YOURS!

Det var då själva faaan! Borde jag känna mig misslyckad när hon stirrar på mig med sina rådjursögon och tycker att jag är en ond människa? VADÅ? Måste man alltid rätta sig efter sämhällets ALLA tråknormer? VA? Oh ja. Om man vill bli en ängel i sitt framtid liv. Guess what? Det vill jag inte. För jag har fan så mycket roligare. Det är krångligt ibland. Men efter 7 år tänder jag fortfarande på snubben. Och vi har fortfarande saker att prata om. Och vi är fortfarande bästa vänner. Och jag vågar skrika och bli förbannad. Och jag blir uppriktigt glad när jag ser honom. Ärlighet tror jag att det kallas. UP YOURS!!!! Slå det om du kan!

Observera att jag innerst inne älskar kvinnan som håller på att driva mig till vansinne... Men jag blir så förbannad ibland!

Mmmhmm...


Med ett barns skärpa

- Jag ska säga en sak till dig... Men mamma får inte höra...

Får man ha favoritbarn när man jobbar? Idag har jag fått höra att jag är världens SNÄLLASTE. Ohhh... Glädje! Barn är så skönt konkreta och kommentaren när jag svarade ja på frågan om jag kommer att vara här var ett lyckligt:

- FÖR ALLTIIIID?!

Kids ÄR sköna... Men än så länge föredrar jag hundar. Och att leva för stunden med en liten framtidsplan.


Chipshångel

Ehhrmmm... Jag skulle ju liksom ta det lugnt det här helgen och vila upp mig. Jajaja. Det gick ju skitbra fram till en förfest hemma hos Madde. Jäklar vad roligt vi hade!!! Ja, det är lite fjortisvarning att dansa loss på soffan. Och ja, det är lite töntigt att chipshångla. Men fan vad jag behövde det! Hittade Per i minglet och ingen var nog lyckligare än han över mitt galet glada tillstånd. Jag är vuxen måndag-fredag på jobbet, resten av tiden jobbar jag på att bli vuxen. Om det nu kommer att hända. Tjopp!

Fullspäckat!

Puh... Vilken vecka! FULLSPÄCKAD! Bio, vinkväll, stadsvandring och ett roligt jobb.Fantastiskt! Igår trillade jag in efter tio efter att ha släppt av Hanna, vi blev nog lite höga av den dramatiserade stadsvandringen i Strängnäs. Nu sitter jag och försöker ta reda på info. om ett intressant projekt för ungdomar. Jösses! Det kanske inte är genomförbart, men helt klart värt att kolla upp! Ett muntligt löfte om en ledig dag, "det borde gå att ordna". Tackar! Jag känner inget behov av en längre semester, men några dagar här och var får det nog bli! Och ett litet "förlåt" till en viss herre som står ut med mig just nu lyckades jag klämma ur mig. Hmmm... Japp, jag är sur nu. Lite väl ofta. Men det är för att jag tycker att "det dära" är skitjobbigt. Jag får köpa mig en biblioteksnalle att kramas med!

Kulturell kärlek?

Linus säger:

folk med magister sökte garderobsjobb på moderna. där har du ribbans höjd..galet

Anna säger:

Kulturvärlden är lite knäpp...

Linus säger:

minst sagt

Anna säger:

men trevlig

Linus säger:

när den visar sitt vänliga ansikte ja

Anna säger:

Mmm... Sen är den ond...

Linus säger:

ooh ja!

Linus säger:

man är ständigt en underdog

Anna säger:

Jag känner mig som en kvinna som vet att min man är otrogen men blundar för det...

Linus säger:

haha ja faktiskt. man låter sig utnyttjas men älskar personen så mycket att man inte kan ge upp den.

Förstår ni vad vi offrar??? Men nu gnäller jag i onödan, för jag är förbannat nöjd nu. Men kulturvärlden är... Som den är. Omöjlig kärlek det där.


Måndagsångest?

Jag gillar måndagar. Hey! Ingen måndagsångest här inte. Jag får vara på jobbet och jag blir glad av mitt jobb. Good stuff. Right?! Idag hade vi ett litet minimöte angående kommande evenemang, utställningar och lite sådant. Det finns bra idéer. Riktigt bra. Jag känner på mig att hösten kommer att bli underbar. Jag kanske till och med kan överleva utan en av mina favoritpersoner?! Eller det är klart att jag kan. Jag klarar mig alldeles utmärkt på egen hand, men mitt liv ÄR faktiskt roligare när han är i närheten. Roligare, mysigare, bättre... 90% av tiden. De andra 10% verkar vi ju överleva...

Till pappa...

- Pappaaa...
- NEJ!

Hjälp, jag är verkligen förutsägbar. Men nu menar jag inte att pappa ska betala. Nej, nej. Jag menar bara ett konkret HJÄLP! Jag försvarar ALLTID Goffen... Goffen ÄR cool. Och MIN. Men det hjälper liksom inte när mitt hjärta stannar minst en gång om dagen när vi är ute och åker. Pappaaa. Vi ska ut på biljakt!


Sagoprinsessa


Så.Jävla.Underbar.


Jag vill ha den i mitt vardagsrum.
Kulturhuset Multeum.

Gossip Girl

Jag är kluven. Där har vi min perfekta målgrupp. Mitt framför mig. Och hon vill ha Gossip Girl i bokform. Hela jag skriker neeeej, neeeej, neeeej. Samtidigt så... Vad fan, vi har ju Danielle Steel. Hur mycket bättre är det? Skillnaden är att för sextonåriga tjejer finns det fortfarande en möjlighet att utveckla sitt läsande, tanter som läser Danielle Steel är det kört för. Så borde jag inte ge henne det hon vill ha, snacka med henne när hon är här och tipsa om annat? Måste tänka vidare... Om Kittyböcker nu förstör småflickor borde jag inte existera, jag plöjde Kittyböcker. Och det är skitfult i kulturvärlden.

Vad göra?

Pussa mig

Jag: Seriöst, om inte du skärper dig snart kommer jag att spärra in dig i min lägenhet i ett år framåt!!!!!!


Han:
o pussa mig?


Det är bara Johnny som kan se de positiva sakerna när jag skäller på honom...


Sjöjungrun

Jag läste precis världens roligaste recension av Camilla Läckbergs senaste bok Sjöjungfrun.

Citat: Men hon är oslagbar om man är för trött för att vilja förstå något om sig själv, eller lära sig något nytt, eller uppleva något. När man uppgivet tycker att alla är dumma omkring en och vill få stöd för sin egoism. Sådana dagar har vi alla, och då behövs Camilla Läckbergs böcker. Bara man är medveten om att de inte hjälper. Snarare lär man sig ett oslagbart sätt att förvärra tillvaron för både sig och andra.

Äh vad fan, läs hela
recensionen.

Ps Jag har läst boken. Blev jag smartare? Nej. Men vad fan, när man inte orkar tänka är de här böckerna rätt softa för skallen. Sen får man fasen ge henne cred, hon är grym på marknadsföring!