Slowmotioooon

Oooaaaaaj! Satan i gatan vad ont jag har i kroppen... Träningsvärk ala... Ja... Vad fan som helst. Ont gör det. Vaknade i morse av min kära väckarklocka och slängde benen över sängkanten som jag alltid gör. I slowmotioooon... Sen stapplade jag ut i köket för att fixa frukost. Vilken syn! Igår blev det sista kvällen med gänget. Jag, Emelie, Karin, Carro, Madde och Charlotte landade på Grappa för lite dinner och skvaller. Gud, vi är sjukt bra på att namedroppa och byta ämne en gång i sekunden. Looovely! Jag har seriösa funderingar på att binda fast Karin vid en telefonstolpe. Jag menar, är Umeå roligare än moi? Hallåååååå!?
stretchaaaaa
Oooaaaaaj... igen.

Plastic fantastic

Linda om sitt armband: Det är lite plastigt...
Jag: Det ÄR plast...

Följt av ett hysteriskt fnitter från mig, Therese och Linda... Vad är det för fel på oss? Måste vara den kulturella miljön vi jobbar i, det slår helt enkelt slint. Innan jag hamnade på jobbet var jag en sväng på mitt gamla gym och fixade nytt kort. Det är numera konstaterat att mina benmuskler är i hyfsad form, men att mina armar får anstränga sig till max för att lyfta bomullstussar. Typ. Och till råga på det blåser det storm ute, det blev trenchcoatpremiär idag minsann. Passade på att dregla lite över en viss kjol från Twist&Tango på min rast... IGEN! Ja? Nej?

Prinsessan...

En Anna-dag... En bra sådan. Lyckades tjäna lite över 200:- på mindre än 30 min. Och nej, jag sysslade inte med något olagligt. Efter det var jag ute och sprang en vända, jäklar vad bra det gick. Nöjd! Måste bara börja variera träningen bättre, så nu blir det styrketräning på tisdagar och torsdagar... Lite simning någon gång i veckan ska också klämmas in i schemat. Det är skärpning nu efter den här sommaren, byxorna sitter tiiight. Försökte släpa med Greta ut på en långpromenad men hon är ju som Ferdinand min lilla prinsessa. Så nu nöjer vi oss med att hänga lite. Hon har parkerat sig nedanför stolen medan jag... fixar...
älsklingen
Yrvädret...

melooooooner

Åh jesus... Om Johanna gjorde ett bra jobb med att styra upp Mickes 25årsfest så gjorde Micke ett ännu bättre jobb när han blandade melondrinken... Shit! Jag borde veta bättre än att sno hans drinkar. Vi hamnade såklart på Nybron framåt midnatt... Nåja, de tappra delarna av gruppen (okej, var lite sugen på att följa Elliots exempel när jag smög in och tittade på honom. Sötnos!). Blev alltså lite minglande och lite för många shots som resulterade i dansanta karlar... Jag blev lite nervös när Micke lyfte upp mig på dansgolvet, alkohol är liksom inte riktigt synonymt med bra balans. Nåja... Blev en seeeeen natt efter att ha babblat med Micke på bron. Han är liksom lite som jag, rak och ärlig. OCH jag skulle kunna berätta vaaaad som helst för honom, tror faktiskt att jag avslöjade nåt busigt igår om något. Ajaj...? Näää...
baaakis
Dagens skratt (jävla facebook, jag är beroende):
David nominated Anna Jansson as: Most Likely To Be a Soccer Mom...

Föräldrars rättigheter.

Okej. Jag anser att jag är vuxen. Jag har ett jobb jag älskar, studier i Uppsala i bakfickan och en vistelse i Aten. Jag är ansvarsfull, tar ansvar för mina handlingar och lär mig (nåja) av mina misstag... MEN föräldrars rättigheter är ändå att ifrågasätta allt. Jag kommer alltid att vara barn. Alltså känns det en smula konstigt att under en middag med polarna diskutera asiens ekonomi och sveriges inflytande för att sedan komma hem till mamma och pappa och bli liten igen. Men visst... Ibland är det skönt att få vara hjälplös. Som min surrogathund Greta idag. Vem behöver terapi när man har henne?
Greta

Djurgårdare minsann

Blod ÄR tjockare än vatten. Min minikusin Alex är så sjukt söt! Det finns ingen annan jag kan sitta och titta på grävmaskiner med i två timmar... Dessutom är han social som få, även om 98% av det han säger är heeelt obegripligt. Well, ge honom 20 år sen är han livsfarlig för girlsen! Jag tror på fotbollsproffs som karriär, men med hans uppfostran blir det nog i fel lag. Jag ska nog minsann omvända honom till Djurgårdare!
Alex

Oppfinnar-Jockes...

GAH! Just ja... Något jag glömt: Jag h-a-t-a-r när folk talar förbi mig (alternativt förtydligar saker överdrivet mycket). OCH jag hatar fega människor som talar om en sak och egentligen försöker säga något helt annat. ÅHHH för jag älskar gåtor... För i h-vete! Om jag vill ha den sortens underhållning köper jag Oppfinnar-Jockes kluriga magasin! JO! Och inte kunde jag sova i natt... Jag har så sjukt dåligt tålamod. Saker ska hända nu! Gjorde av med lite överskottsenergi när jag var ute och sprang... Men om inte den där sabla telefonen ringer snart blir jag GALEN!

Idyll
Man kan ju tycka att miljön borde ha en lugnande effekt...


Den stora $kärleken$...

Jahapp, nu slipper jag inte undan längre. Efter mycket tjat om min nya kärlek är det dags att visa upp honom (förlåt, jag menar den) för mamsen och pappsen. Och eftersom kärleken är blind kommer jag förmodligen att skita i att de inte ser vad jag ser. Om det nu skulle hända. Yes, jag talar of course om mitt nya span lägenheten! Jodå, jag kan lova middagar, TP-kvällar och en och annan förfest. Om alla andra bara inser att jag är den rätta

Jo, ni gjorde sällskap hem, båda kände sig lite ensamma så ni gick båda hem till *piiip* och mös hela natten lång, sen pep du iväg på morgonkvisten... (Det är nog bra att Karin börjar skolan snart, för nu börjar hon dikta ihop små söta sagor när hon får tråkigt...)

Dagens lektion:

Det går inte att hoppa över staketet in på krogen... Vakter har galet bra syn! Om vi bortser från Karins argsinta blickar så var kvällen riktigt rolig! Blev förfest hemma hos Carro, jag hittade en galen Jack Russel som lyckades underhålla mig rätt bra. Yeah! Dragkamper är klart underskattade. Efter det hamnade vi på Nybron... Wow... Tror att vi rockade rätt bra där nere på schlagergolvet. Hade rackarns roligt och sen blev jag bara sjukt trött. Pang. Fick sällskap av Kristofer en bit hem... Sen var det snark. Idag blev det Wayne's och kubbspel. Damn I'm good. Eller? Någon som såg?
Partaj!kubb

Jag är kär i...

... något fult. Nåja, förtjust i alla fall. Riktigt jävla (ursäkta) überförtjust. Igår var en stor dag. Jag hittade äntligen en lägenhet jag vill ha. Jag menar: en jag VERKLIGEN vill ha. Jag var lite livrädd och hade målat upp värsta tänkbara scenariet i mitt stackars huvud. PANG! Kärlek vid första ögonkastet. Och den är varken snygg, modern, vacker eller... Well... Den är JAG. Och den har potential. Ahhh... Det här kan leda till att jag lägger till någon dålig ovana ala bita på naglarna. I värsta fall. Hoppas inte.
fit for fightPuhFågelbo
Blöta-hunden-effekten efter löpträning i regnet

Blond vs. blondin

- Blond är en hårfärg, blondin är en sinnesstämmning...

Therese kläcker ur sig lite visdom efter att jag hävdade att jag skulle ta med mitt whiskeyrör med småpengar till Gröna Lund i stället för att sätta in dem på banken. Vadå? Jag tror att jag skulle göra succé! Skrammel, skrammel... Bonus: En känsla av att vara Joakim Von Anka för en dag... Blev lunch med Karin (du får inte åka tillbaka till Umeå!) och Madde vid ån, man måste ju njuta av solen. Men vad sjutton, snart får jag åka skidor!
Karin... typ

pay it forward

Om du är på fest med vårat gäng och någon plötsligt slickar dig i ansiktet och viskar "skicka vidare"... Bli inte rädd. Do it! Igår var det kräftskiva ala Hugo och Anders på menyn. En sjukt rolig sådan! Och tanken med pay it forward är ju himla fin, så: skicka vidare... Vissa minnen är lite luddiga idag, men jag VET att jag garvade sjukt mycket hela kvällen. På gott och ont tror jag bestämt, men mest gott. Emelies kräfthatt med ljusslingor gjorde succé... För att inte tala om Anders kräftbur han gick omkring med på huvudet, det var nog värt de x antal meter hönsnät han fick införskaffa. Andreas valde att se ut som Ku Klux Klan i kräftdekoration och Hugos hjälm var svår att undvika. Japp, vi är grymt innovativa! Dock var det Carro och Karin som tog hem priset för bästa hattar. Priset: Fixa Oktoberfest. Jag hoppas på att den blir i Umeå. Som sagt: Pay ot forward... Någon som har sugmärken idag?
KarinHugokräftmössa

Dirrrrty

- Jag tittar inte på porrfilm, jag har nog ganska bra fantasi...

Herregud... Vad har jag för vänner? Gårdagens diskussioner urartade fullständigt och jag hade ett flertal nära-döden-upplevelser. Men fan vad jag garvade! Person X försökte få person Y att förstå innebörden med vissa saker och person Y såg fullständigt chockad ut. Nu har person X mer eller mindre utsett sig själv till en slags kursledare för person Y. Det ska bli mäkta intressant att se hur detta slutar... Jag tror på ett lyckligt slut...

Guds gåva till tjejerna...

Japp, "våra" killar är bäst! Snälla, sociala, väluppfostrade, good-looking och... Bara bäst! Japp, det blev en kväll med tjej- och killgänget. Som alltid väldans trevligt! Och jag lyckades hålla mig skötsam (nåja, om två cider räknas som skötsamt). Däremot blev det såklart sent och jag var sjukt trött i morse när jag var ute och sprang... Men det var det minsann värt. Och ja, det blev kjol. Och nej, jag frös inte ihjäl(!). Däremot var jag på ett sjukt flummigt humör och pratade non-stop... typ... Slutsats: Jag mår BRA.
EmelieDaGangJagOutfit

Mitt liv som pensionär

Okej, jag har alltså semester i exakt 4 dagar. Det betyder att jag måste ha jäkligt roligt under de få dagarna! Så igår lekte jag och Sofia pensionärer och åkte på Ålandskryssning över dagen... Japp, vi hade sjukt roligt! Passade på att shoppa lite på tax-free, äta en gaaalet god buffé, spela bort lite pengar och ta en drink i baren under showen. Men allvarligt, vad är det med gamla tanter? Jag höll på att dö av skratt när de knuffade undan mig och Fia... När jag blir gammal och gaggig ska jag minsann ge igen och ha rullator-race vart jag än ska!
Sofia åhhh 

 

Inte mitt förslag

Efter en virrig start igår blev det pizza på Grappa med Emelie, Bea, Kristofer, Hugo, Andreas, Kässel och jokern Christian. Mitt fina jag-ska-minsann-dricka-cola-löfte förvandlades inte bara till en cider, utan tre... För sen hamnade vi på Harrys. Och det var inte mitt förslag! Eller? Nej, nej... Jag kanske hade ett finger med i spelet, men jag försvarar det med att jag åtminstone gick hem tidigt. Även om det var frestande att stanna kvar. Just ja, Sprang ju på Karin med hunden Gandalf också. Klockrent! Alla hälsade Gandalf och sen "åh... ja.. hej Karin" (observera att vi gillar Karin och blir glada över att se henne, jodå!). Slutsats: Hundtricket funkar! Idag har jag haft en nyttodag med träning, tvättning och städning. Nej, ni behöver inte tycka synd om mig. Jag avskyr inte att städa, kind of like it!