Vaaalborg...

Jag, Carro och Emelie vaknade med ett litet asgarv i morse... Följt av Minas kommentar "Fy faaan vad ni är jobbiga". Korrekt. Undrar om vi fortfarande var småfulla? Men det är tveksamt. Hamnade efter mycket härjande på Snärkes igår som gick från helt dött till... Ojojoj. Jösses, jag vet inte vad som har hänt med oss. Det är bara G-A-L-E-T. På vägen ner passade jag och Carro på att ta vindskydd... Inne i en buss efter att nån spanjor tyckte synd om oss. Sånt händer inte. Men tydligen, det händer oss. Jag och Emelie hamnade dessutom i Flogsta på efterfest med Per och Mange. Eller efterfest och efterfest... Men tanken var ju god, vi tyckte dock att sängen lockade mer och tog taxi hem till Mina. Nu har vi ätit brakfrukost... Fit for fight, nu är det ekonomikum som gäller.
Mina&Emelie

Da-da

Åh. Det är underbart med människor som man bara blir glad av att se (läs: Jesper). Okej, våran relation till varandra hamnar väl på dagisnivå ibland och kommunikationen säger ungefär lika mycket som da-da. Men ändå... Vissa människor tar bara stor plats och SKA göra det. Vissa andra tar stor plats och ska INTE göra det. Jesper ska bara vara där. Han passar liksom galet bra i mitt liv, den perfekta inredningsdetaljen som man bara "åhhhhhh...". Okej, han har lite högre värde än så. Men jag gillar jämförelsen...
Efter att han brummat omkring lite med Carros pappas stackars BMW på cykelbanor blev det en riktigt trevlig fredagskväll. Även om det blev väldigt mycket titta-på-snygga-fotbolls-ben...
- Anna, jag gillar hans kropp...
Och en mördande blick till svar... följt av ett litet leende. Jag har god smak när det gäller inredningsdetaljer. Även om det kanske inte är något magiskt VI är det ändå magiskt. Sådeså. Och matchen visade sig vara riktigt rolig. Ja, jag får väl erkänna att jag svek Torshälla. Men vad fan, jag gillar Stora Sundby. Jag och Carro ska jobba på våran knatteliga... (För vidare information, var god kontakta undertecknad).

Over and out.
/Anna

JAG VILL INTE...

JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!!!! Åhhhh... Orättvist. Det är fasen strålande solsken ute. Jag vill klona mig själv och låta MIG försvinna till kantorns gräsmatta... Mitt klonade (och självklart mycket smartare) jag kan sitta kvar framför skärmen och finslipa uppsatsen.
Nåja, i kväll ska jag och Carro på fotboll. Det blir ett alldeles lagom fredagsnöje såhär innan valborg. 50% speltaktik och 50% spana-på-snygga-fotbollsben. Yeah. Det kan nog slå gårdagens utelunch. Och jag vet, det ska bli kallt. Men jag väljer att ignorera det. Frågan är: Stora Sundby eller Torshälla... Jag BORDE nog säga Torsälla, men jag vet i fan =).
Jahapp, så har jag sökt jobb i Stockholm också. Till hösten, men ändå...

26762-28

Uhlala...

Finbesök på jobbet igår... Japp, karlar är hetast i arbetskläder (jooo Johnny).
Nu: Sitter hemma hos Mina... Proppmätt efter en sallad från Cupido... Satt nere vid bryggan och snackade lite skit. Jag, Mina och Lisa. Det är inte utan att jag saknar min gamla stad en smula, åtminstone när vädret är wunderbart. Snart blir det partaj hos Steffo. Steffo the man. Hans fester misslyckas A-L-D-R-I-G. Sådeså. Ska bli rackarns roligt att träffa alla igen. Gamla Uppsalagänget. Buhu. Nu blir jag sentimental.
Tuddilooo!

Fjortisfylla?

Hupp och hej. Jag, Mina och Carro  ballade nog ur en smula på vägen ner på stan i lördags. Nej, det gåååår inte att cykla tre brudar på en cykel utan att man slår halvt ihjäl sig. Yeah. Minas blåmärke på armen är snyggt, snyggt, snyggt. Men vi hade ju rackarns roligt... Ehhh... Jag hoppas bara att ingen såg oss. Blev en rackarns rolig kväll och jag var lite småseg igår. Efter att ha lekt med Ludvig 3 år och sparkat lite fotboll tog jag mig tillbaka in till stan... Bidde filmkväll med Mina och Johnny. Alldeles lagom minsann... Idag: Tokplugg...