Kusinfight!

Oh! Det är alltid bra att ha små minikusiner att skylla på när man spelar fotboll i hallen. Och OM något gick sönder var det INTE mitt fel. Herregud, lillkillen är ju rena rama Zlatan! Anade jag en nervös blick från farmor?

Kusinfight i bilen också. Eller hur var det nu? Njaaa... Det var nog snarare Camilla och Danne som trakasserade stackars Jennie. Själv satt jag tyst och var mitt vanliga snälla(!) jag. För det var faktiskt Alex som kastade den där mjukiskatten i ögat på Jennie. Och när jag skulle dokumentera kalabaliken passade Danne på att visa upp sin... Ehhh... Bästa sida?

Vi ska helt enkelt INTE lära Ebba allt vi kan!

Men... Kanske ändå. För vi har faktiskt jävla roligt ihop!
 

Auktionera ut män!

Någon borde spärra in oss! Seriöst! Efter en helnatt på stureplan  med underbara töserna Åsa, Linda och Carina är det bara att gratulera, vi har lyckats. IGEN! Vad sägs om ett slags auktionssystem vad beträffar män? Jodå, det var effektivt.

- Vi får inte hångla, men henne kan du hångla med!

Japp... Tydligen så funkar det även att ragga åt någon annan. Killen fick faktiskt hångla!  Mer då? Viskande, fnissande, drickande och... Hjälp vad fulla vi blev! Eller som min kära kusin Jennie sa idag, kemisk obalans. Klok flicka det där!

Pyttis-wannabe

Yes! This is me. Snacka om Pyttis-wannabe. Jag blir sjukt imponerad av den tjejen! Och ja, jag fick faktiskt koncentrera mig när jag ritade det här självporträttet. Jag har ingen talang med andra ord! Men, men... Jag är glad ändå! Får väl satsa på det perfekta samarbetet i stället (kan någon hota mig med pistol så att jag börjar skriva?). Snart ska jag ta mig till Stockholm, lite shopping och partaj med världens bästa Åsa!


Pepp-pepp!

Yes! Fixat! Nu ska jag testa världens minsta gym! Jobbet betalar dessutom för mitt kort som varar i tre månader. Det är med andra ord tillräckligt med tid för mig att bestämma om jag vill lägga mer pengar på träningen (läs: flashigare gym) eller om jag är nöjd! Jag tror att det blir mycket löpband och träning med fria vikter... Jag ska hem och bläddra igenom gamla nummer av träningstidningar efter varierande program. Pepp-pepp! Jag skulle faktiskt vilja få lite bättre koll på vad jag äter också (% protein, kolhydrater och fett). Någon som vet någon bra sida?


Inspiration på hög nivå

Inspiration på hög nivå! Lämpligt nog damp senaste numret av Fitness Magazine ner i brevlådan igår. Det var perfekt med tanke på att jag satt och skissade på ett nytt träningsschema. Jag borde vara återställd efter att kroppen har bråkat med mig. Sådär går det när man inte lyssnar på kroppens signaler, jag är tillbaka på noll helt enkelt... Nytt träningskort, morgonpromenader och sakta men säkert komma igång med löpningen igen... Puh! Bara att bita i det sura äpplet och köra igång!

Budget vs. lyx


AH! Jag älskar H&Ms reasidor. Jag har precis klickat hem en hel outfit för ynka 454:-! Jag är grym på att shoppa! Jag kan lägga hur mycket pengar som helst (nästan) på något som jag verkligen vill ha... Men sanningen är ju den att jag fort tröttnar på mina kläder så budget ÄR bra!

Nykter = gravid?!


- Mmmhmm...

Det där var ungefär den reaktionen som jag fick igår när mina gäster insåg att jag inte drack någon alkohol överhuvudtaget. Hoppsan! Det är ju helt galet! Nummer ett så valde jag att dricka lättglögg för att jag inte tål starkvinsglögg och för att jag inte tycker om glögg med alkohol i. Nummer två så var jag inte särskilt sugen på att dricka vin, jag var mer sugen på julmust. Enkelt! Tjejer som inte dricker alkohol i 25-35årsåldern är inte automatiskt gravida. Lovar!

Jul i Sälen

Jag har haft nedräkning till Sälen sedan sista dagen i backen i påskas! Sjukt va? Jag älskar snö under fossingarna! Jul i Sälen känns självklart, men i år har jag faktiskt en känsla av att det inte skulle vara så hemskt att fira jul hemma... Betyder det att jag är sinnesförvirrad och inte kan tänka klart? Näeee... Det finns helt enkelt personer i mitt liv som jag vill vara nära i år!


Dumpositiv?

Det enda positiva med min sträckning är att jag har fått för mig att mina ryggmuskler är svaga. Jag menar, hur många smällar har inte ryggen fått ta i skidbacken utan några större men. Fy fan vad ont jag har. Så nu har jag kollat upp ett alternativt gym så att jag kan börja simma och styrketräna ambitiöst igen. Nu jävlar... Jag borde nog börja med regelbunden massage också. Om jag ändå ska satsa...


Swooosch!

AJ! Min rygg! Igår pulsade jag hem från jobbet och gjorde en snygg piruett på en isfläck. Jag lyckades hålla mig på benen, men ryggen fick sig en rejäl smäll. Jag känner mig orörlig som fan. Hmmm... Snöbollskrig är icke att tänka på idag! Däremot väntar en mysig glöggkväll, det känns som en lagom nivå idag!

Rör inte min brud

Dagens citat: "Ja, och det var säkert inte så mycket mer substans än aporna har i sina uppgörelser "rör inte min tjej".

Min älskade Alex lägger fram sin teori när vi diskuterar det där med manligt territorium.


Tatuering

Jag fick syn på min tatuering idag i spegeln och blev alldeles... OHHH! Jag glömmer bort att den finns där helt enkelt. Den är ju jag. Om det blir någon mer? Njaaa... Jag har mina stunder när jag är jäkligt sugen, men samtidigt så är jag ju nöjd. Vad tycker ni om tatueringar?


Önskelista


Flanellpyjamas att tassa omkring i när jag är ensam hemma eller uppe i Sälen. Hög myspyskänsla!
Lindex 199:-. Jag vill ha en bamsestorpyjamas!

Lyxmorgonrock till mysiga söndagar när jag INTE är själv... Lindex 249:-


Om jag fick välja...

Happ! Det är lika bra att erkänna... Min löpträning som jag i normala fall älskar ligger på is. Jag borde verkligen skärpa mig. Just nu suktar jag efter ett löpband eller en elliptical. Den här kostar 1999:- på Stadium... Rackarns vad skönt det vore att slippa ta sig ut i kylan. Jag gillar vinterlöpning, men jag hatar islöpning! Och jag gillar ju dessutom morgonträning, så det vore en dröm att kunna träna utan att frysa näsan av mig klockan sex på morgonen!

Favoritämne: Män

Jag, Sabine och Bea har haft soppmiddag hemma hos mig ikväll. Japp, vi hann med en jäkla massa babbel om favoritämnet: Män. För övrigt älskar jag att ha folk hemma hos mig, jag är ett socialt monster helt enkelt. Sen är det lite roligt när folk lämnar små spår efter sig...

Här har pappsen i ett svagt ögonblick fått för sig att han skulle kunna extraknäcka som inredare. Och nej, han trodde inte att jag skulle upptäcka att det plötsligt hängde en julgranskula i taket...

Såhär går det när man låter ett barn på 1.5 år få leka i köket.... All reklam i en dekorativ hög på golvet! Lite inredare över Moa också tydligen.

Nu förespråkar jag inte rökning... Men på något ytterst knäppt sätt är det en trygghetskänsla. Lägenheten blir liksom mindre egotrippad när jag påminns om att det finns någon som är viktigare än just mitt ego...


Yves Saint Laurent

Den som säger att det är svårt att komma på julklappar och presenter till mig borde få en stor fet smäll. Jag vet jättemånga bra saker. Tyvärr är jag inte särskilt billig i drift. På min önskelista står en ny bil högst upp (vad fan, man får väl önska sig?). Men jag har faktiskt varit snäll i år så jag tycker faktiskt att jag förtjänar den här väskan från Yves Saint Laurent. Eller? Det kan även tänkas att jag förtjänar en plånbok från Mulberry också...


Dansbandshysteri

Herregud! Det råder dansbandshysteri på Multeum! Vi har under desperata omständigheter försökt att hitta medlemmar till ett nytt band. Problemet är att inte en jävel verkar kunna spela ett instrument... Och ingen av oss kan sjunga. Jag upplyste om att jag en gång i tiden har kunnat "Lilla snigel" på dragspel. Så nu är det kört. Alla våra låtar kommer att utgå från "Lilla snigel". Vad tror ni? Given succé?

Första låttexten:

Stora snigel
Kom till mig...

Sen har vi inte kommit längre....


Min svaga punkt

Det är sjukt coolt när man kan titta på en person som har funnits i ens liv i sju år och fortfarande tänka "Shit vad snygg han är". Där har vi min svaga punkt. Och det gör absolut ingenting. Då får jag väl vara en svag idiot, för den svaga idioten mår tusen gånger bättre när han är i närheten. Och nu är lägenheten sådär knasigt tom igen. Men vi får nog ta ett snack om det där med att använda min nalle som huvudkudde...

Pannkakor

Jag? Bortskämd? Pffff.... Efter en sån där härlig mysmorgon, som annars kan få mig att dö litegrann av saknad, klev jag ytterst motvilligt upp ur sängen. Uppmotad kanske är en bättre beskrivning? Aja... Eftersom att en viss herre kaxigt lovade pannkakor till frukost mitt i natten var jag ganska snabb att påminna om det. Och jodå, jag fick pannkakor. Kanske mest eftersom att hans kära syster var snabb att vittna om att min påminnelse var korrekt! Efter lyxfrukosten dök resten av gänget upp för lite babbel... Och nu är jag ensam och övergiven. Typiskt!

Vinet är kylt...


... Jag är klar. Var är resten?

Det där med flätor...

I kön i mataffären:

Okänd man: Vilka fina flätor du har...
Jag: Ehhh... tack.
Okänd man: Flickor är så fina när de flätar sitt hår...
Jag (trött): Ja... Vi ser väl snälla och oskyldiga ut.
Okänd man: Ja, men det är väl inte du?

Vad fan är det för fel på folk?!

(Dado, jag lovar att inte sluta med flätor)

Keep me safe...

Usch... En hemsk morgon fick ett underbart slut. Vid sex i morse gav jag upp min planerade sovmorgon... Jag antar att mitt undermedvetna bearbetar allt som händer, men de där mardrömmarna börjar bli riktigt läskiga. Vid halv nio dök dock älskade Alex och Dado in genom dörren. Det blev lite glögg och babbel. Jag älskar att de är hemma igen helt enkelt! Och jag vill inte sova själv längre... BLÄ! Jag behöver sova. Jag är trött på att känna mig jättepigg eller jättetrött. Alla prinsessor behöver skönhetssömn. Sådeså!


Meyerfeber

Idag är det världspremiär för filmen Twilight. Jäklar vad jag vill bojkotta den. Jag vill vägra se den. Bara för att... Problemet ligger väl i att jag är på tok för nyfiken. Jag har för sjutton haft nedräkning sedan jag råkade se ett preliminärt premiärdatum. Det är bara det att världspremiären är idag och plötsligt känns det lite läskigt. Jag vill inte bli besviken.

Jag löste Meyer-abstinensen genom att köpa in hela serien på engelska till 
Multeum. Jag ser fram emot att få hennes senaste bok The Host i handen. Jag undrar om hon klarar av att leva upp till Meyerfebern!

Aja, får väl boka biobiljetter då... Sen...

Rabattkod is da shit

Seriöst! Jag måste ha de här!

179:- på
Bokhora. Och med rabattkoden LOVEBOOKS är det fri frakt. 

Väldigt talande... Jag är lite kinkig när jag beställer från internet, men "fri frakt" kan faktiskt vara avgörande. Knäppt eller smart?

Under minuten!

Idag blev det en miniförhandling med bossen. Tror att det gick under minuten faktiskt...

- Vad vill du ha?
- ** ***
- Det får du inte...

Det var värt en chansning :o)!

Lördagsgodis någon?


Förtrollande

Åhhh! Jag blev alldeles förtrollad av den här bilden. Det är inte utan att jag blev lite sugen på att slipa ner mina matsalsmöbler och måla om dem... Och eftersom att mammas nya specialområde verkar vara möbelvård borde hon väl gå att övertala? Tjusigt är det i alla fall!

Bild från
Solgården

under-mössa-frisyr

Jag kommer undan med att se ut som tolv på mitt jobb. Och det verkar vara något med flätor som killar gillar. Jag har mina aningar om vad det kan vara... Minsann! Annars förknippar jag flätor med skidåkning, helt klart det bästa under-mössan-frisyren! Jag gillar dessutom att håret är rätt långt nu... Inga saxar i närheten av det tack!


Da gang

Jag älskar lyx mitt i veckan! Ikväll blir det middag med da gang! Jag vet minst en person som har skvaller att komma med... Själv behöver jag någon slags utvärdering av mitt liv och många goda råd. Dessutom vet jag ju att de här flickorna är brutalt ärliga. Vi är faktiskt minus en idag, men jag kommer nog att få höra ett och annat ändå!

Ben & Jerry's

Min favorit:



Måste testa:


Coffee

Mmm... Doften av kaffe har nått  mitt kontor. Heaven! Kaffe är en social grej för mig. Jag dricker aldrig kaffe när jag är själv. Och jag har aldrig riktigt haft det där måste-ha-begäret. Anna Skipper säger fy fy det är knark. Jag blir inte beroende. Jag dricker inte ens kaffe vaje dag. Det är gott ibland helt enkelt. Så hur mycket knark är det egentligen över kaffe?

Skitmodig ju!

I'm not afraid to put my trust in one person...

Haha... JO! Det är jag. Jag kom på det idag. Jag ställer skithöga krav ala "du får väl för fan lita på mig". Själv är jag inte så bra på att lita på honom. Oh no... Så dagens löfte kan verka pyttelitet, men för mig var det jättestort. Jag släppte kontrollen. Hujedamig... Men ganska bra och modigt! Mi casa es su casa. Gör vad du vill. Och jag vill inte att min ork och vilja ska ta slut...

Countdown


35 dagar kvar till Sälen... HÖGST!


Marimekko

Jag har suktat ett tag efter den klassiska Marimekkoskålen från Ittala. Min ursäkt för att det hittills inte har blivit någon är att jag har svårt för att bestämma vilken färg jag vill ha. Varje gång jag har tänkt att köpa en har jag fastnat i en svår bestlutsångest, vilket absolut inte är likt mig. Jag brukar veta exakt vad jag vill ha och jag velar ytterst sällan när det gäller shopping. Just nu lutar det åt färgen "hallon". Jag är lite småsvag för inredning ala 1700-tal med pastellfärger.

Vilken färg hade ni valt?

Prima ballerina

Rädda Barnen säljer den här illustrationen av Cassandra Rhodin för 900:-. Jag måste erkänna att jag är lite förtjust i den trots hypen i bloggosfären. Jag har redan spanat in några illustrationer av Dan Jonsson som jag är oerhört sugen på. Väggarna hemma är nämligen pinsamt tomma. Jag behöver konst som är JAG. Ballerinan är JAG. Jag måste nog jobba mer på mina trisslotter helt enkelt. Eller som jag brukar säga: "Kära tomten..."!

Skokärlek

Kära tomten... De här i storlek 38. Snälla?!
Och jodå, jag kan ta ett par i varje färg!



349:-
Din Sko


På promenad med Håkan Hellström

Jag stapplade ut på lunchen för att njuta lite av solen. Som sällskap hade jag min trogna vän i-Poden. Ironiskt nog var de första raderna jag hörde:

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det


Pipparkakor

Oh well... Det är ju inte utan att man längtar en smula till julen när man ser de här! Det gäller bara att ha en riktigt rolig person att baka med...

Pipparkakor är nog min grej... Kanske.

Pärlor

Vilka pärlor jag har hittat idag. Har ägnat kvällen åt att gå igenom en massa "gamla" kort. Det blev många fniss kan jag säga. Den här bilden är från en fest nere på Täckhammar i somras. Det är lite roligt hur en bild kan få tankarna att vandra iväg. Ni vet, allt det där som hände bakom kulisserna. Jag har fasen all rätt att fnissa. Annars är några mobilbilder från Västerskär mina absoluta favoriter, kvalité är tydligen inte allt. Fantastiska minnen är det i alla fall...

Har du höööört?

Tjejkväll i Nyköping stod på gårdagens meny. Kvällen kan väl bäst sammanfattas med "har du höööört att...?". Japp, det blev en hel del skvaller. Mitt och Åsas främsta mål var dansgolvet. Så lite sura blev vi allt när livebandet tyckte att ballader var the shit för kvällen. Förmodligen ville de väl hjälpa hångelsugna stackare, men vad fan... Sen när blev ballader de bästa hångellåtarna? Det är väl ändå personen framför en som räknas? Då spelar det liksom inte så stor roll!

Soffmys

AHHH! Jag blir galen! Jag behöver sällskap! Hur länge har jag varit hemma? Inte länge vill jag lova, men det kryper i kroppen på mig. Jag vill ha soffmys och en hög med filmer... Jag känner mig som ett översocialt monster idag!

Dagens fynd...


Lite smått och gott... Söta små trosor från Lindex, en t-shirt med
Pyttis design, leopardtights till kvällen, en underbar klänning från Gina Tricot och reastövlar från Din Sko. Jag är supernöjd!

Spegel, spegel...

på väggen där...

Mitt ego behöver en
spegel!

Pink lady

Wow. Jag blir riktigt stolt över mig själv. Jag har skruvat dit en dörr helt på egen hand. Svårt va? Nepp, inte särskilt... Problemet är att jag tycker att sådant är sjukt tråkigt. Pappa gav mig en verktygslåda för ett tag sedan (läs: Jag vägrar skruva ihop något du kan göra själv, kära dotter). Den är manligt blå. Insåg han att en rosa verktygslåda hade fått mig att känna mig extra kvinnlig och mindre händig? Hmm...


Fototapet

Gäääsp! Jag har precis tagit mig upp ur sängen. Satan vilken skön morgon! Japp, jag är ledig! Ska ta tag i bombnedslaget här hemma, sen funderar jag på att åka iväg och hämta lite tapetböcker. En fototapet med mig själv kanske? Den ultimata egotrippen! Men nej, så roligt ska vi inte ha. Tyvärr! Drömmen nu vore att något inredningsprogram kom hit och tog tag i mitt badrum. Hur övertalar man Simon och Tomas att det faktiskt är überviktigt? Sen vill jag gärna träffa deras coola hundar också! Hur svårt kan det vara?

Muffinsformar

Något jag verkligen borde ta tag i är att baka till min födelsedag. Jag funderar på att ge mig ut på jakt efter fina muffinsformar efter jobbet. Det om något borde väl inspirera mig? Jag blir så trött på mig själv, det känns som att jag konstant är på väg någon annanstans. I morgon är jag ledig. Jag ska försöka att tag det lugnt (utan att bli uttråkad). Jag saknar Per, jag kommer liksom ihåg att andas när jag är med honom. Och då är jag fan inte på väg någonstans. Minsann!

Vad bakar ni helst?

Hot like chilli


Jag älskar chilliserien från
OBH-nordica och de här små raringarna skulle jag inte säga nej till! Köket planeras gå i svart och vitt, så några färgklickar behövs!


Twilight

Det här är ju störtlöjligt. Jag lovade mig själv att inte bli sådär nördig, utan hålla mig cool. Men fan vad jag längtar till premiären! Jag är skiträdd för att bli besviken. Min bild av Edward är så... ÅHHH! Jag tvivlar på att filmen kan leva upp till de fantastiska bilderna som boken skapade i mitt huvud. Men det är lika bra att erkänna att jag är lika nördig som alla andra. Och att jag är kär i Edward. Fortfarande!

Bokhora

Bokhora är en måste-blogg för mig. Både privat och professionellt. Nu har jag dessutom upptäckt att jag gillar deras webshop. Jag vill ha den här luvtröjan i vinter på afterskin! Jösses vad jag längtar efter att få dricka onödiga drinkar och lyssna på knasiga coverband. Tjoho! Får nog dock ändra texten till annoula eller något annat. Författare är jag faktiskt inte. Inte än i alla fall! Skulle kunna klämma in min tatuering där också, ett latinskt citat: ab imo pectore.

Argh!

Ahhh! Jag var helt förvirrad i morse när klockan ringde. Jag fattade ingenting. Det är nu jag vill säga att jag gjorde något skithäftigt igår i stället för att sova. I själva verket satt jag uppe och spelade Sten, sax & påse med Per via msn. Skit också! Efter en jämn start vann han med 10-5. Han är så mycket mer logisk än jag. Jag blir förbannad. Han är logisk, jag går på känsla. Han är impulsiv, jag är strukturerad. Helt olika. Men jag får nog hålla med honom, det är nog jäkligt bra.

Ett bra citat är: "Ni har ingenting gemensamt, ni bara råkade springa på varandra"!

Converse

Jag ä-l-s-k-a-r mina vita converse, tyvärr börjar vädret förhindra användandet av dem. Blöt och kall är trots allt ingen höjdare. Jag överväger trots det att utöka "samlingen" med ytterligare ett par, eller två kanske. Är det någon som vet någon bra sida som man kan beställa från? Bra utbud och bra pris önskas. Såklart!

Vilken färg är snyggast?

Radikalt vs. romantiskt

Jag har helt bestämt mig för Hemnes-serien till mitt sovrum. Jag älskar den! Och jag ska nog byta ut mitt tråkiga skåp mot det här klädskåpet! Nu återstår frågan om jag ska satsa på radikalt svart, eller romantiskt vitt?


Vad tycker ni?


Pucko

Ah! Fan vad trög jag är ibland. Jag gillar utmaningar. Det kan vara allt från Tjejvasan till att hålla ett föredrag. Igår tyckte jag att "det händer ingenting i mitt liv". Jag gäspade lite och funderade vidare. Sen slog det mig. Plötsligt. Pang! Det som tidigare VAR utmaningar är inte lika läskigt längre. Jag har precis visat en grupp en av våra utställningar. Det hade skrämt skiten ur mig för bara några månader sedan. Förra veckan hörde jag mig själv säga "hur svårt kan det vara" när jag bokade in en grupp utan att kolla med han som håller i det. Happ, dags att hitta på nya farligheter med andra ord! Jag är ett pucko!

Knasigheter

Jag håller på och försöker få lite ordning här hemma. Det senaste jag rensade var inbjudningar som hängde kvar på kylskåpet. Där hänger även en karta över Lund som jag förmodligen borde slänga... Kartan är full med små inringningar av viktiga platser. Min personliga favorit är hotellet vi bodde på och rondellen i närheten. Småler lite varje gång jag ser rondellen, trots att den inte är inringad som viktig. Nepp, kartan stannar. Ett tag till i alla fall!

Önskelista

1.

Adidas Logo Firebird 699:-

2.

Nike W Urban LS Tee 599:-

Stadium.se

Back on track

Trots grusiga ögon i morse lyckades jag vara på jobbet prick klockan 8... Jag hade Tripsis sköna låtar i huvudet hela morgonen och det gick nästan lekande lätt att ta mig upp ur sängen, men bara nästan! Jag måste med andra ord ha deras demo. Deap, vinnare av Rock 07, imponerade också på mig. De såg ut att ha så sjukt roligt!

deap

Style by stars


Nepp, det blev inte kjolen jag tidigare bloggade om. I stället blev det ett fynd för 129:- till min samling. Cred till
Style by stars för deras uppdateringar och erbjudanden. Wiho! Dagens manliga utlåtande lät: "KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!" Okidoki...

Pannacotta

Ah! Vilken lyxig söndag. Vaknade faktiskt småsliten efter gårdagen. Hemma hos mamsen och pappsen serverades det dock god mat och min absoluta favorit till efterrätt: Pannacotta med vit choklad. Jag är fortfarande småtrött, men ska ta mig iväg och jobba med finalen av Rock 08. Jag piggnar nog till! Jag är lite småsugen på att dra täcket över huvudet och ta en liten microsömn, men jag har en känsla av att jag blir tusen gånger tröttare av det!

Rockchic

Jag gillar trenden, men idag blev det ingenting sådant trots att jag har haft rockmusik dånande i mina öron under tre timmar. Tre jävligt roliga timmar. Det skulle vara converseskorna som jag hade gemensamt med alla sextonåringar. Fan vilket sjukt roligt jobb jag har. Ville egentligen bara säga det...

Vad jobbar ni med?


Whiskydesign

Jag hatar whisky, men den här idén är faktiskt riktigt rolig. "Label making" hos The Famous Grouse. Och det blir snyggt! Jag testade med "Per" på framsidan och "ab imo pectore" på baksidan. Riktigt, riktigt, häftigt! Finns det något liknande när det gället Champagne? I så fall önskar jag mig det...


Veckans ohhh nooo

Veckans ohhh nooo: Trosor med seriefigurer på. Jag är ledsen, men jag förstår inte hur en vuxen människa vill gå runt med Mimmi Pigg på rumpan. Och nej, det spelar ingen roll att de är sköna. Det finns betydligt snyggare alternativ. Själv myser jag för tillfället runt i ett par Frank Dandy och en vit t-shirt i storlek XXL. Vad sjutton, det är ju lördag och eftersom att jag är helt själv behöver jag inte vara ett dugg sexig. Sådeså!


Dagens...

När är det dags att avsluta en relation och gå vidare?

Bara en liten tanke...

/Flickan som litar helt på pirr-i-magen

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Prenumerera på min blogg...

Julsött

Uhlala... Den är så juligt söt den här kjolen! Eftersom att vi brukar fira jul i Sälen brukar inte finkläder vara någon prioritet, men jag är nästan beredd att göra ett litet undantag...

249:-

Style by stars

Kiss and tell

Det finns fantastiska fördelar med mitt jobb: Jag får tillgång till grym litteratur och jag får bestämma skitmycket själv. Yabba, det passar mig. Sex & the city: Kiss and tell står därför nu högst upp på min inköpslista. Den är inte särskilt finkulturell, men jag tycker ändå att den passar på mitt ansvarsområde. Så nu bestämmer jag det. Haha. Det är skitkul att få bestämma själv! Jag kanske borde börja med boktips på bloggen? Ah! Jag menar "riktiga" böcker såklart....

Mobbad?!

En av mina svagheter är att jag har ett pinsamt uselt lokalsinne. Jag kan helt enkelt aldrig välja den bästa och närmsta vägen. Det är förmodligen därför jag föredrar att köra bilar när det bara är jag i dem (och att jag gillar att sjunga högt och falskt förstås). I Lund utsedde jag mig själv till kartläsare... Hur det gick? Det var vilda chansningar och till slut litade Per på det hade hade sett på eniro mer än det jag såg på kartan framför mig. Jodå, vi kom rätt. När vi skulle åka från globen förra veckan litade jag helt på honom...

- Vad tror du Anna?
- Vänster...
- Okej, då tar vi höger...

Va? Vad menade han med det? Pffff.... Inte mitt fel att hans vägatlas är från 1995. Jag är van vid uppdaterade böcker. Sådeså!


Gosbehov


Det närmsta närhet jag kommer...

Jag behöver Fighter att gosa med!

Söt liten klänning

Om jag hade bott i ett varmare klimat hade jag lätt klickat hem den här klänningen från Style by stars. Den är ju så underbart söt! Det är väl snart sommar? Jag kanske ska strunta i nyårsklänning och börja planera midsommar i stället? Alternativt får jag väl hävda väldigt bestämt att den blir julig med ett rött litet sidenband?!

Body shop

På min lilla önskelista står alltid produkter från Body Shop. Ett kit som doftat "pink grapefruit" vore inte så fel just nu. Vädret är ju supertrist och allt som piggar upp är bra. Annars är strawberry en säker klassiker, men just nu har jag faktiska papaya hemma!

Har du någon favoritdoft?


Sötbollen!


Lilla sötbollen Fighter!

Wowwowwow

Jag har precis upptäckt att klänningen  från H&M som jag hade på Rosa Bandet-galan även finns i mörklila. Den är fantastisk! Har jag nämnt att jag älskar klänningar? Det är någonting med klänningar och höga klackar som tilltalar mig. Och nu när nyårsinbjudningarna börjar trilla in är det lika bra att börja planera! Snyggast klänning vinner... Och 298:- är faktiskt ett kap. Och förmodligen kommer den att användas långt innan nyår. Så jag får nog köpa en till!

Har ni några nyårsplaner?

Anade jag ett leende?

Jag älskar den moderna tekniken! Videosamtal måste ju vara världens bästa uppfinning... Ah! Var det ett litet leende jag anade igår? Ett leende och djup koncentration. Det känns inte lika långt borta, trots att den moderna tekniken ligger några sekunder efter och är lite suddig. Jag somnade väldigt nöjd igår helt enkelt. Men fan vad det här suger. Och då är jag ändå mer positiv än den där herren. 60 mil och 2 år. Jippie?!

5 år gammal bild...


Sagor med lyckliga slut

Egentligen är det lite barnsligt. Men jag kan inte låta bli att gilla Tingelings believehalsband från Disney couture. Jag tror på sagor med lyckliga slut. Min filosofi är att alla har ett val. Mitt val nu är att mitt liv pendlar mellan skitjobbigt och fantastiskt. Som sagt, jag tror på lyckliga slut... Och brutal ärlighet.

Kyssjohanna

Tiffany & co

Om exakt en månad fyller jag år. Har jag åldernoja? Har jag fått nya rynkor? Nepp! Per (som för övrigt har haft åldersnoja sen han var 23) har precis ringt och ylat i telefonen att jag absolut inte får köpa någon hund. Jag undrade om han var rädd att få konkurrens. Tydligen inte. Jag går tyvärr inte att rubba, Fighter står fortfarande högst upp på listan. Inte ett endaste paket från Tiffany's skulle kunna göra mig gladare. Sådeså!

Sötnosen

Kolla! Han är ju redan en familjemedlem... Och en väldigt söt sådan. Trots att han hade en massa småhyss för sig och testade alla gränser. För när han kröp upp och la sig på magen på mig och somnade måste jag bara älska honom. Japp, jag vill fortfarande ha honom. Idag också. När klockan ringde i morse ville jag pussa på honom OCH gå ut och gå med honom. Faktiskt...


Han är MIN


Åhhh... Det gör ont i hela mig! Han är MIN. Han valde mig... Och jag kan inte säga nej. Jag vet, jag har ingen karaktär alls. Jag är skitsvag. Om jag hade seperationsångest igår är det ingenting mot vad jag har nu. Det är så tomt och tråkigt. Jag känner mig ensam som fan helt enkelt. Han står högst upp på min önskelista till Tomten!

Champagne och limo

Det här måste vara den sjukaste kvällen på mycket länge... Glamour börjar bli farligt mycket vardag för mig... Hotellnatt, gala och nu det här. Halv tolv i natt hämtade en limo upp sju mycket fnissiga brudar (killarna fick gå ner till krogen), lite champagne på det så hade fnisset bytts ut mot asgarv. Sen var det bara att traska förbi kön och raka vägen in på dansgolvet... Shake it!

Fighter

Åh! Jag blev frisk på ½ sekund igår. Det var ungefär när Fighter fem månader kom in genom dörren. Vilket jäkla yrväder! Och nu är vi tighta. Han är där jag är. Och jag är heeelt såld! Jag vill behålla honom. Han är så jäkla söt och charmig att jag bara smälter. Undrar om chefen misstycker när jag lägger fram förslaget om ett hunddagis?