Svissssschhhh

Yabbadabba. Igår klockan 09.00 var stora backen i Tandådalen alldeles underbar, men ack... Sen blev det bara is i de branta partierna. Tjolahopp. Där kom jag glidande lite snyggt. Eller inte. Jag måste nog erkänna att mina benmuskler inte är vad de har varit så nu vet jag vad som gäller framöver. Träning OCH en helrenovering av mina älskade carvingskidor. Annars har jag det bara bäst här uppe... Inga klagomål. Oooooj, nu är bastun varm. Åhhh... Jag lever ett hårt liv.

Slalom... Slalom baby II

Goood moooorgon. Sitter här och tittar ut över Tandådalen, alldeles underbart! Okej, det är lite ont om snö... Snyft. Men lite julmusik i bakgrunden och stämningen är på topp. Minsann, det blir skidåkning någon dag åtminstone. Och tomten är nog snäll mot mig i år också har jag en känsla av. Har redan snott en chokladbit från Paradisasken.. Mmm... frukost. Nyttigt och bra. Särskilt med tanke på att jag kände mig smått bakis igår efter allt socker jag och Jesper lyckades få i oss i fredags. Nåja, är det jul så är det... God jul på er!!!!!

Puh...

Jag överlevde(!!!) mitt första möte med min handledare. Herr Kulturbyråkrat visade sig vara mindre läskig. Han var dessutom en smula imponerad av min presentation av Culler. Man tackar. Jag som nästan var lite smånervös på tåget idag. Även om jag halvsov större delen av tiden... Ajaj. Bidde sent igår... Tacopaj, film och trevligt sällskap. What's not to like? Nu fattas bara snö, minusgrader och strålande solsken. Ahhhh. Underbart! Nu ska jag fördriva lite tid med min kära roomie (snart ex roomie), sen har jag en redovisning vid 15... Sen... JULLOOOOV. Typ...


Slalom... slalom baby...

Countdown till Sälen. Men ack, ack... Ge mig snööö! Igår tog världens snällaste pappa med mig på en shoppingrunda som resulterade i ett par nya längdåkningsskidor. What's next? Vasaloppet? Maybe baby. Nåväl, tjejvasan åtminstone. Sen hittade kära far marknadens varmaste vantar till sin frusna dotter... Haha... Jag hyser starka misstankar om att han har tröttnat på mina två vanligaste ord:
- Jag fryser...
Fredagskvällen blev en kväll ala Anna... Jag+bok=sant. Yes, I'm a geek... And I like it. Nu på förmiddagen har jag varit och hälsat på min idol: Gammelfarfar. Jag vill bli som han. Eller som gammelfarmor, ett under av godhet. Saknar...
Nä, nu ska jag ta och baka lite julgodis. Igår blev det saffransskorpor. Hjälp, så vuxet. Tjolahopp!

Dagens citat

Åh jösses lilla Elsa, hon ser ut som Toker... Eller den åttonde dvärgen "Söter" möjligen. Igår stod vi vid mitt fönster och tittade på bilar medan Fia släpade runt med barnvagnen... Nepp, jag fick inte dåligt samvete. Helgen har varit mucho trevlig, lite middag på en Italiensk restaurang i Uppsala med Mina och Lisa i fredags. Traditionell julshopping i Stockholm i lördags och middag på Agaton med mamsen, Sabine och Isa(Sabines mamma). Kvällen tillbringades hemma hos Jesper med ett glas Martini, tv-spel och lite diskussioner med da gang. Trevligt... Lämnade dock walkover och gick hem vid midnatt. Min lägenhet kändes trevligare än krogen.
Dagens citat om mig måste vara: "Snygg bibliotekarie i glasögon, blond, lite urringat, kjol, mm Du får garanterat arbete var som helst!"... naaawww... Sweet! Eller?


Me so happy..

Jag gjorde rätt som flyttade tillbaka, ingen tvekan om saken. Och jag kommer nog att kunna leva ett tag på alla überroliga roomie-minnen. Det kan bara bli total katastrof och helt underbart när man bor ihop med sköna brudar. I lördags styrde jag upp förfest ute hos mamsen och pappsen. Jäklar, vi blev några stycken... 18-någonting närmare bestämt. Underbart! Först blev det ett besök på Nybron men jag blev i princip lurad därifrån... "Allaaaaa ska gå till Harrys". Hrrmfff... Inte riktigt va...? Men jag hade ju Per som alltid tar hand om mig (typ)... Och sen letade jag upp Sabine och Bea på dansgolvet sååå... Ja, kvällen blev riktigt nice. Men det spårade väl ur lite vid tre på natten när jag och Per kom hem till min krigszon till lägenhet. Vi fick för oss att champagne och rostat bröd var en underbar kombination.... Behöver jag säga att jag inte mådde så bra igår? Men hey, me so happy. Och Mina kan ju bara räkna med att jag lär våldgästa henne i Uppsala. För lite seperationsångest har jag minsann.

krigszon