Aooowww....


Polkagrislycka

Det blev en rejäl omprioritering idag. Jag ligger nerbäddad hemma och surfar runt i stället för att lyssna på en fantastisk konsert... Japp, livet är oättvist ibland. Men titta vilka tjusiga handdukar jag hittade hos Pastellhörnan! Jag gillar verkligen polkagriskänslan, man blir ju alldeles lycklig. Och det kommer från en tjej deppar över feber och inställda planer!

Har ni några favoriter bland nätbutikerna?


Omprioritering pågår

Jag borde förmodligen gå hem från jobbet. Huvudet dunkar, ögonen vill falla ihop och febern är ett faktum. Innerst inne vill jag bara krypa upp i soffan framför Sex & the city och halvsova. Jag vill äta Ben&Jerry's till lunch och bläddra en tjock modetidning. I min kalender står det "Stockholm, Kungliga filharmonikerna 19.30". Hmm... Kanske är läge att tänka om?


Jag har blivit lurad

Raggsockor på fötterna, en härlig stor polotröja, en ännu större luvtröja på det... Gissa vem som inte mår så bra? Jag som trodde att Ipren var lösningen på allt. Jag har tydligen blivit lurad.

Jonas: Du behöver ledigt...
Jag: Jag behöver penicillin!

Ledigt? Pffff... Nepp! Jag vill inte! Trots att den längsta ledigheten jag har haft sen i julas består av fyra dagar på raken.

Var är dr Karevs nummer när jag behöver det?

Hur man imponerar

Hur man imponerar på en man: Kvinnlighet.
Hur man imponerar på ett barn: Kvinnlighet.

Idag har jag läst sagor för små, söta och busiga barn. Jag tror dock att minibrudarna var mer intresserade av mina långa naglar än själva sagan... Vad gör man inte för att vinna deras hjärtan? Fransk manikyr är verkligen min grej...

Fake it 'til you make it

Gårdagens galakväll visade sig bli alldeles underbar. Men med en riddare som dejt kan det väl inte gå fel? Missade tyvärr att dokumetera den tjusiga herren, men jag kan garantera lång, manlig och snygg. Själv hade jag fullt upp med att hinna med i mina stilettklackar och rädslan över att bryta en nagel var enorm. Fake it 'til you make it...

Manligt i modevärlden















Ken:
Jag är i stan...(trevande)
Barbie: Vad gör du där? (onödig fråga)
Ken: Jag har köpt ny skjorta och slips till kvällen... (hoppfullt)
Barbie: Vad blev det då? (nyfiken och skeptisk)
Ken: Svart och vit skjorta och en lila slips... (tveksam)
Barbie: AH! Skitsnyggt! (pustar ut)
Ken: JA! Lila är höstens färg! (nöjd som fan)
Barbie: VEM HAR LURAT DIG? (åter skeptisk)

Ett glas rött tack...

Seriöst! Jag behöver ett stärkande glas vin inför kvällen... Jag är helt snurrig i huvudet efter den här dagen. Droppen var när jag fastnade med kjolen och det blev en liten reva, som snabbt utvecklade sig till ett hål. Jahapp! Vad har jag gjort för att förtjäna det nu då? Men eftersom att jag på morgonen hade hämtat upp en författare hade jag bilen tillgänglig för att kunna åka hem och byta kjol. Whats next? Kommer klacken att gå av i kväll? Kommer jag att snubbla i en trappa? Murphys lag.... Jag lovar!


Åh så tjusig

Dagens "vill ha" måste bli den här kjolen från Style by stars. Den är så söt!

349:- kostar skapelsen och jag tycker nog att den är värd det. Däremot borde jag lägga mina pengar på annat (läs: tapeter).

Och jag är helt såld. Trots att jag inte kan låta bli att undra över om den verkligen går att sitta i...? Jag har faktiskt lite samma problem med kvällens klänning. Den är skitsnygg att stå upp i och att mingla i... Sen blir det problem. Men vad sjutton, klänningen är så überfin att det faktiskt får gå. Hur svårt kan det vara?

Tiger vs. Mulberry

Jag är i ett akut behov av en ny plånbok eftersom att min håller på att falla isär. Den här är från Tiger och kostar 899:-. Egentligen vill jag ha en från Mulberry, men jag kanske ska begränsa mig lite i alla fall?


Någon som vet vad Mulbery ligger på för pris?


Blossa 08

Jag är oerhört nyfiken på årets glögg! Jag som i normala fall håller mig till det alkoholfria alternativet...

Smak: Söt, aningen kärv smak med inslag av   kryddnejlika, kanel, kardemumma och blåbär.

Annars börjar suget efter Glöggmartini krypa inpå... Jag lärde mig mycket dumt över julen i Sälen förra året!

and we're back

AH! Äntligen! Igår blev det Sex & the city med brudarna! Så fort alla kom in genom dörren föll alla bitar på plats. Det är såhär det ska vara... Bara vara den vi vill och orkar vara för dagen, as simple as that. De där flickorna är mina absoluta måsten i livet. Och det är jävligt skönt att ha varandra när livet ställer för höga krav på oss. Egentligen är vi så olika att det är helt otroligt att vi ens är vänner, men det handlar väl mer om att komplettera varandra. Styrkan ligger i att väga upp varandras svagheter... Mycket djupt och mycket sant!

Fia, jag, Marina och Sabine

Lund, the true story...

Jag är numera helt övertygad om att det finns prinsar som kommer och räddar hysteriska prinsessor. I torsdags när jag kom ner till Lund var jag faktiskt coollugn och skitnöjd. Jag hade ju världens roligaste saker att se fram emot! Sen checkade jag in där det var menat att jag (vi) skulle bo och fick PANIK. Panik räcker nästan inte, jag såg bilder framför mig om att jag skulle bli mördad. MINST! Det var h-e-m-s-k-t. Världens bästa Per var betydligt lugnare och såg till att fixa ett betydligt bättre hotellrum. I det läget hade jag nöjt mig med en säng i ett förråd, så lyckan var total när jag förutom den gigantiska sängen insåg att det fanns bastu på rummet. Behöver jag säga att han samlade på sig några pluspoäng på väldigt kort tid? Två före-bilder och några efter-bilder:

Pink shopping

Jag har insett att helgen har gått i någon slags rosa ton... Mina inköp är väldigt lika varandra på en punkt. En pikétröja från Lyle&Scott, underkläder från H&M och sen något som ska vara oerhört bra för mitt hår. Enligt min frisör... Jag tyckte självklart att det lät fantastiskt bra och slängde glatt upp kontokortet... Jag vet inte om det var färgen eller den underbara doften som lurade mig!


Blondes have more fun

Alla som var nervösa och oroade kan nu koppla av. Mitt långa och blonda hår blev varken kort eller chokladbrunt. Det blev bara en liten uppfräschning och mina lätt slitna toppar är numera ett minne blott. Och jag känner mig nöjd med mig själv. Ibland undrar jag om jag inte vill färga håret mer för alla dryga kommenterar än det faktum att jag så gärna vill vara mörkhårig. Det är lite fult att vara blond. Det är lite för mycket utvikningsbrud över det...


Jag ska bli författare

Jag ska bli författare. Efter Celia Rees föreläsning idag så är jag helt säker. Sen kommer jag att bli världens bästa mamma efter att ha hört Jujja Wieslander, jag ska tvinga mina barn att läsa "Mamma mu-böckerna". Däremot  har jag insett att det aldrig blir någon illustratör av mig och att jag aldrig skulle kunna bära upp Lennart Hellsings kostym i en skrämmande orange nyans. Johanna Lindbäck från Bokhora var riktigt grym och vem vill inte vara en bokhora? Efter ett dygn som kunde ha slutat i katastrof blev det i stället snudd på perfektion... Fortsättning följer...


På spaning i Lund

Nu vet jag vad jag ska kika efter! Jag är på jakt efter ett par gosiga skor till vintern. Lite slit-och-släng-skor som jag inte behöver vara rädd om. De här var slutsålda i min storlek i Nyköping, men jag kanske har bättre tur i Lund?

299:- Din sko

3-2-1

Countdown... Om ca 2 timmar åker jag ner till Lund för att lära mig en massa bra saker om litteratur. Litteralund är det som står på menyn. Hela fredagen ska ägnas åt intressanta föreläsningar... Idag tänkte jag mest försöka lära mig hitta på rekordtid. Mitt lokalsinne är uruselt och det ska bli spännande att se om jag överlever på egen hand!


Låtlista

Just nu sitter jag och försöker få ihop en riktigt bra låtlista till min tågresa i morgon. Bokvalet föll på en av föreläsarnas, Celia Rees, Blood sinister. Jag kan inte låta bli att få lite pirr-i-magen-känslor... Jag har verkligen längtat efter de här dagarna, jag tror att de kommer att bli riktigt bra på den litterära fronten. Som den boknärden är jag blir jag hög på litteratur! Men åter till låtlistan...

Några heta tips?
Gärna musik som funkar lika bra i spåret!


And I am here still waiting
Though I still have my doubts
I am damaged at best
Like you've already figured out

I'm falling apart
I'm barely breathing
With a broken heart
That's still beating
In the pain
There is healing
In your name
I find meaning
So I'm holding on (I'm holdin on)(I'm holdin on)
I'm barely holding on to you

Broken - Lifehouse

Magiska biljetter

Igår damp de magiska biljetterna till Rosa Bandet-galan ner i brevlådan! Nästa vecka kommer att bli hektisk, men underbar. Eftersom att jag har övertygat en viss herre om att han kommer att dö om jag kör så är det fritt fram för mig att dricka vin! Fantastisk dejt, fantastisk klänning och förhoppningsvis en fantastisk gala... Om inte får jag säkert en fantastisk kväll i alla fall. "Fantastisk" måste vara världens bästa ord... Mitt liv är nog ganska fantastiskt. Det är mycket som händer just nu! Men det kanske mest av allt beror på att jag har fantastiska människor som gör mitt liv alldeles... Åhhhh... Rosa och fluffigt?

Krigarprinsessa

Ah! Det är inte sant! Jag har drabbats av akut träningsångest. Jag s-a-k-n-a-r gymet. Men jag tycker inte att månadspriset i min nya stad lever upp till gymets utbud, det var den största anledningen till att jag valde att satsa på löpträningen. Men nu är allt bara ostrukturerat. Jag behöver nog lägga upp något slags schema... Bestämda tider även för löpningen. Det kanske är dags att börja släpa mig upp på morgonen igen och köra löpträning innan frukost? Morgonträning var min grej förut... Och jag gillade det. Mitt liv är liksom ganska hektiskt och det skulle vara skönt att få vara lite ego på morgonen. Egotid är bra för att orka. Jag saknar att känna mig som en krigarprinsessa. Löjligt va?

En touch av rosa

Wiho! Igår löste jag alla mina bekymmer med min outfit inför Rosa Bandet-galan. För 14:- fick jag två meter satinband! Däremot valde jag bort den babyrosa färgen för en lite roligare och skarpare cerise färg. Och jag är supernöjd! Ett klänningskap och en lätt touch av rosa. Perfekt!

Nu återstår skobekymret. Ska jag satsa på galet höga klackar, eller ska jag köra på mitt säkra kort: Mina svarta stilettos. Tro det eller ej, det är faktiskt lägre klack på dem...

Fortsättning följer...


Rosa Bandet

Stöd min insamling på Rosa Bandet

Glöm inte att sms:a RB10022 till 72900 för att skänka 50:- till Rosa Bandet. Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor. Varje år ställs cirka 7 000 bröstcancerdiagnoser i Sverige. Det innebär att mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag...  Lite är bättre än inget!


Legally Blonde III

OJ! En eventuell färgning av mitt blonda hår upprör folk. Igår fick jag ett samtal som i princip gick ut på "vad håller du på meeed?". Sensmoral: Gör det inte. En viss kulturredaktör sa väldigt pedagogiskt: "Anna, det är din förbannade rättighet att göra vad fan du vill med ditt hår". Tack, tyckte jag. Men sen kom det något i stil med "Du gör ditt livs misstag". I bakgrunden muttrade en annan herre "Varför förstöra en naturlig skönhet?". Tid för färgning är bokad... Nu återstår bara beslutet... Jag kan inte låta bli att tycka att Legally Blonde-stilen är lite rolig. Den provocerar. Men samtidigt kan jag bli jäkligt less på att människor utgår från att jag är en tuggummituggande blåst blondin... Men jag är ju lite småflummig, så det är väl lika bra att stå för det.

Powerwalk

Jag älskar min lilla ministad. Idag blev det en powerwalk med Rebecca, 120 minuter landade tiden på. Meningen var att vi skulle komma ut i solen. Oh well... Solen försvann ungefär när vi klev ut och kom tillbaka när vi kom in igen! Men det blev en skön promenad och jag trivs kalas med närheten till vattnet. Jag känner mig som hemma!


Hockeyfru?

Bibliotekarie goes hockeyfru?

Ah! Sjukt bra utsikt från läktaren. Jag borde förmodligen veta bättre än att välja tiocentimetersklackar. Först och främst är det en promenad på trettio minuter till ishallen, sen blir tårna väldans kalla och sen blir det långt hem. Punkt. Men det var en himla rolig kväll så det blir inget gnäll från min sida. Snarare lite fniss och dregel. Sådeså!

Go Gynning!


Go Gynning!
Den här hårfärgen är den jag letar efter.
Perfekt...

Äntligen Subs!

Wow! Jag älskar verkligen när det dimper ner små paket. Jag har fått äran att testa Pågens Äntligen Subs... Och jag gillar dem! De är riktigt goda! Eftersom att jag dessutom börjar se fram emot vinterns längdskidåkning kan jag se brödet som en given favorit i ryggsäcken, med lite varm choklad till självklart. Ett klart godkänt bröd helt enkelt. Men varför detta socker?

Bimboblond

Jag är sååå less på mitt hår. Jag vet. Det är långt. Det är av fantastiskt bra kvalitet. Men jag vill inte vara bimboblond på vintern. Suck... Kan det inte bara ramla ner en tusenlapp från himlen?

Några hårfäger genom tiderna:

1.

2.

3.

4.

Nu:

Sörmlandssalongen 2008

Jag gillar kultur. Beviset blir liksom lite tydligare när jag under min lediga dag tar mig ner till Nyköping för att spana in en konstutställning. Jag hade inga skyhöga förväntningar och jag fick absolut inga aha-upplevelser. Nu är jag ingen konstvetare, men jag har åsikter om det mesta (på gott och ont). Däremot var det oerhört roligt att se några bekanta namn bland verken. Någon investering blir det i alla fall inte. Och den eviga frågan, när blir det konst?


Dagens fynd

Jag skulle leta efter en fantastisk klänning idag, men ödet ville verkligen annorlunda. Jag sprang in i ett par fantastiska stövlar i stället för fyndpriset 499:-. Oups... Jag är inte så bra på att motstå skor. Faktum är att jag är riktigt kass. Det blev alltså ingen klänning, det blev ett par skor. Jag har visserligen kikat efter ett par svarta stövlar, men ett par utan klack. Oups igen... Men det är kärlek!

Puppy love

Efter 26 år kan man ju tycka att pappa borde ha lärt sig vad han kan berätta och vad han inte kan berätta för mig. Att han har blivit erbjuden en söt liten valp tillhör sakerna han INTE kan berätta. Jag känner mig smått hysterisk, han kan inte säga nej till något så litet och sött. Eller huuuur? Nej, dags att påbörja övertalningskampanjen "knäck pappa". Mamma är redan fixad!

Stenhård kunkurrens

Nu har jag ju redan världens bästa dejt, men Johan har precis rabblat upp i alla fall ett argument till varför jag borde ta med honom på galan i stället: Han klär tydligen i rosa slips... Det var ungefär så långt han kom, men han har lovat att smida vidare på argumenten så vi får väl se. Men Per är inte så utbytbar.

Tjejer, spana in
Johans blogg! Han är en knasboll!


Perfect dress

Sommaren 2007. Härliga tider! Mycket bubbel, många roliga fester och riktigt roliga människor! Wiho! Men det jag fastnade vid på den här bilden var min klänning. Jag skulle vilja ha något liknande nu. Jag har en idé om att det vore snyggt med en enkel svart klänning och rosa satin upptill. Alternativt ett rosa satinband kring midjan. Såhär gör jag jämt. Jag ser den perfekta klänningen framför mig och sen blir det omöjligt att hitta den. Jag har till den 28/10 på mig att hitta en fin klänning...

Rosa bandet:

Sms:a RB10022 till 72900 så skänker du 50 kr!


Dagens bloggtips

Dagens bloggtips: Spark i baken.
Jag vill visserligen åt den här pulsklockan eftersom att min är paj, men tjejen är störtskön! Den här bloggen är en given favorit då hon kan konsten att motivera när man är trött och less. Jag hade gärna lagt mig på soffan idag efter en lång dag, men det blev en powerwalk med en kompis i stället. Nu kan jag sova med gott samvete!


Snyggaste dejten..

Det börjar faktiskt luta åt att jag kommer att ha sveriges snyggaste dejt på Rosa Bandet-galan. Det betyder att det är fritt fram för mig att köpa en ny klänning utan att få dåligt samvete. Eller? Jag är lite sugen på att köpa en svart enkel klänning och ett rosa satinband till. Undrar om jag kan få på karln en rosa slips? Jag tror på att han kan bära upp det utan att förvandlas till någon läskig stureplansbrat...

Drömjobb

Jag har världens roligaste jobb! Jag inser mer och mer att jag verkligen har valt mitt drömyrke. Och visst, jag har mina småsega stunder. Jag har inte varit ledig sen i julas och det börjar kännas, men efter en heldag i Sthlm med trevliga kollegor och intressanta föreläsningar är jag peppad. Igen. Jag, Towe och Hanna avslutade dagen med fika på Wayne's och lite snack om allt från jobb till relationer. Varm choklad löser alla problem...


Sovrumsromantik

Nu när jag äntligen har bestämt mig för den här sängen från Ikea...

... Behöver jag några härliga påslakan till. Jag funderar på att köpa ett kvinnligt rött och ett manligt svart från
Pastellhörnan.

Vad tycks?

Bodyguard


Min personliga bodyguard Oskar!
Tyvärr flickor, mannen är tokkär i fröken Stenros!

Piratsnygg

Jag ser ut som fan. I morse fick jag knappt upp ögonen. Röda, svullna och skitsexiga. Jag väljer att gömma de osminkade bakom mina glasögon. Plötsligt piper mobilen till bredvid mig på kontoret: Jonas har samma problem och doktorn har ordinerat "pirat med lapp över ögat". Jahapp... Är det min framtid? Jag är nog snygg som pirat. Multeum goes pirate...


Uhlala


Första delen av min och Alexs boklunch...

Pussas lite

Ah! Jag har världens bästa människor i mitt liv! Igår hamnade jag i Nyköping. Pappa Norrby såg till att jag och Åsa kom fram säkert till Anna och Klas för lite god middag. Lite senare dök även Oskar upp och diskussionerna var i full gång. Efter lite panikartat stirrande på klockan insåg vi att det var dags för krogen. Uhlala! Kalaskväll! Fick studsa på dansgolvet, Oskar agerade någon sorts livvakt och kvällen avslutades med glass i köket på Täckhammar tillsammans med Åsa och Oskar. Lyxigt! Sov som en prinsessa i natt. Och så fick jag ju pussas lite med Nova också på morgonen, den lilla sötnosen. Jag tror dessutom att jag lyckades adoptera två hundar igår. Inte illa!

Liselotte Westerlund goes chic

"Som en chic Alice i underlandet"

Som den bibliotekarie jag är smälte jag direkt för det argumentet. Jag vill också vara Alice i underlandet. Lägg till "fransk couture på svenska" och jag är helt såld.

Tidningen
Chic auktionerar ut klänningar på tradera från och med 07.00 fredag 17 oktober till 07.00 måndag 20 oktober. Alla pengar de får in går oavkortat till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj till förmån för kampen mot bröstcancer.

Jag vet i alla fall vilken jag vill ha...

Strängnäs vs. Nyköping

Ojojoj! Jag är chockad! Det är marknad i Strängnäs idag och jag passade på att göra en blixtvisit innan mitt kulturella jobb. Jag trodde att jag skulle skulle slippa galna människor eftersom att det faktiskt småregnade. ICKE! Tur att jag hade min soulmate Marina med mig som sällskap. Oh! Och ännu mer tur att jag ska ner till Nyköping ikväll så att jag får andas lite!
 vs.


Namnhalsband

Jag såg precis att Betties Galleria har namnhalsband ala Carrie. Uhlala... Jag är oerhört sugen på ett  med texten "annoula". För er som inte vet är det grekiska för "lilla Anna". Jag gillar modellen Rebecca bäst av de fyra som presenteras, men jag får erkänna att jag är lite nyfyken på Alice också! Frågan är om namnhalsbanden håller i sig, eller om trenden är uttjatad. Vad säger ni?

Sotis

Jag har aldrig förstått det där med att vara kvinnlig OCH händig. Jag blir skitimponerad av tjejer som fixar och trixar med sina bilar, fickparkerar en buss och alla andra (idiotiska) saker de tar sig till. Själv upptäcker jag inte ens när min bil i princip är på väg att explodera... Fattas det en viktig gen tro? Stackars pappa...

Avanna

Ah! Bästa Anna Larsson! Hennes design finns numera på nelly.com. Jag ä-l-s-k-a-r mitt vita linne med texten Today I'm wearing this. Så gissa om jag är sugen på en svart collegetröja med samma text. Ve och fasa! Den ser ut att vara slut. Suck... Någon som vet om det kommer att komma in fler? Den gråa är också skitsnygg, men svart är mer JAG.

Rosa Bandet-gala i Globen

Wiho! Jag har två biljetter till Rosa Bandet-galan i Globen den 28 Oktober!

Sms:a RB10022 till 72900 så skänker du 50 kr!

Chanel

Oh!

Jag önskar mig ett pärlhalsband från Chanel!

Jag förstår inte att folk säger att de inte vet vad de ska köpa till mig. Jag vet miljoner saker: En bil, en Mulberryväska, ett Burberryparaply, en diamantring,  ett par Manolos...

Oups... Nu svävade jag iväg. Igen.

Spark i baken

Jag var inne på Spark i baken och läste om Mia Törnbloms En härlig bok. Jag gillar verkligen idén! I boken finns tankar och budskap, samt plats för egna reflektioner. Jag blev dessutom kalasglad när jag såg att den finns på Adlibris för bara 39:-. Klick, klick, klick... Nu är den på väg. Jag tror stenhårt på att jobba på självkänslan och jag vill välja mitt liv. Det är skitsvårt. Tyvärr. Jag ska investera i en snygg anteckningsbok också. Ingen dagbok, men lite plats för små korta ord...

Wellness!

Oh! Vad roligt! Jag fick en förfrågan om att skriva ett gästinlägg av en tjej som driver en welnessblogg efter mitt inlägg om Tjejvasan.

Kika här!


Chocolate chip cookies

Jag fick en helt underbar finflyttningspresent av Marcus och Mia. Egentligen ville jag inte röra den, utan bara låta den stå och se fin ut. Det var en burk fylld med ingredienser till Chocolate chip cookies! Den perfekta gåvan till mig som älskar att baka... Jag ä-l-s-k-a-r personliga presenter! Men nu doftar det faktiskt kakor från köket så jag kunde inte låta bli...

Smaka kaka?

Blondinbellafighten

Jag läste nyligen 14 år till salu : en sann svensk historia, av Caroline Engvall. Jag trodde ingenting om boken när jag började läsa den. Nu vill jag att den ska vara obligatorisk läsning för alla ungdomar. Jag, som i normala fall är relativt orädd, börjar vända mig om en extra gång när jag är ute och springer. Det är en handling om engagerar och berör. Boken ÄR obehaglig, jag skummade igenom vissa avsnitt. Lite för att slippa inse att det jag läste är verkligt. Jag inte kan låta bli att tänka på Blondinbelladebatten i somras. Jag tycker att hon är skittuff som vågade anmäla och stå för det hon varit med om. Skriv på Veckorevyns krav: Nu får det vara nog!

Ljudet av ditt hjärta

Jösses! Snubblade in i min lägenhet runt halv nio igår kväll efter en lång (men rolig) arbetsdag. Knatade raka vägen in på toaletten och borstade tänderna, sen kröp jag ner i sängen tillsammans med min stora kärlek Edward. Japp, tredje delen har ÄNTLIGEN kommit! Zzznark... Jag somnade redan vid nio. Pang. Inga problem. Vid fyra í morse började jag vakna till liv, där fick jag för att jag sov så gott. Vid halv sex gav jag upp och gick upp och duschade. Lite kaffe på det här, sen så...

Läs: Om jag kunde drömma och När jag hör din röst som är de två första delarna...


Sleepy

Det där är jag! Ingen tvekan! Jag vågar nästan inte blinka för jag är helt övertygad om att jag kommer att somna. På stört. Och jag vill sova... Det vore så skönt. Jag vill ha mitt fluffiga duntäcke, myspyssällskap och bara vägra kliva upp. Ah! Det önskar jag mig...

Jag vill också ha...

Alex har köpt ny  bil. Jag vill också ha en ny bil. Sist jag körde min slogs vi. Hmm.... Det betyder att jag tog nyckelbandet och smällde det över ratten några gånger och skrek rakt ut. Jag älskar Goffen, men just nu har vi en kris. Jag börjar misstänka att jag möjligen kan ta mig ner till Nyköping på lördag, men knappast hem igen. Why? Why? Why? Ge mig en Volvo C30. Eller vad fan, ge mig en bil som det går att svänga med. Jag är inte så kinkig!

Manligt och kvinnligt


Kvinnlig reaktion: Ohhhihhhhhh!
Manlig reaktion: Vaaaa?
Per verkar ha glömt bort en viktig detalj...

Barbie/prinsessa

Efter helgen har jag fått läsa "Min söta lilla barbiedocka var kvällen till ära klädd i en svart pinsessinspirerad klännig och gulligare än någonsin" på en viss blogg. Oh, that's me! Sweet! Och idag upptäckte jag att Style by stars faktiskt har rea på den här prinsessliknande saken. Den är ju så söt! Och att få känna mig som en prinsessa kan helt klart vara värt 299:-. För Barbiedocka känns faktiskt sådär... Dessutom är det svårt att inte känns sig prinsessaktig just nu. Jag tror nästan att jag skulle kunna komma undan med en liten krona på huvudet, men bara nästan...


Substitut önskas

Seriöst... Det här är som att ge ett barn lördagsgodis och sen ta tillbaka det. Brutalt elakt med andra ord. Äta choklad? Kramas med kudden? Meditera? Jag tror inte ett skit på substitut, men kom igen... Ge mig tips! För just nu är han inte utbytbar, jag måste bara bli väldigt bra på att inte tänka "60 mil, 60 mil...". Puh!

Söndagsshopping


Jag har faktiskt inte klickat hem något.
Men jag hittade dessa skönheter hos
La Redoute.
Lovely. Ja tack...


Chocktillstånd

Ah! Det är så t-o-m-t. Jag är helt själv för första gången på hela helgen. Ekar inte min lägenhet på ett nytt och lite märkligt sätt? Jag vet, jag vet... Per tar skitmycket plats. Och jag blir alltid lika chockad när han försvinner. Men kombinationen Per OCH Mange... Herregud. Det är ju Per x2! Sweet! Jag tröttnar faktiskt inte på dem... Mycket märklig. Ser ni likheten?

Skäm bort den du älskar

Jag fick något superryck idag och slängde ihop muffins när de andra låg och degade i vardagsrummet. Jaja, det är kanelbullens dag... Men kom igen! Muffins ÄR godare! Nu råkade jag dessutom ha bullar i frysen och resterna lämnade jag hemma hos Dado och Alex. Man SKA skämma bort dem man älskar. Och det är småsakerna som betyder något. En värmande famn när man fryser. Eller spontanmuffins! Lätt som en plätt!

Ont, det gör ont...

Mitt stackars huvud! Det gör så ooooont. Vad fan, jag blir inte bakis. Jag börjar helt allvarligt misstänka en mildare form av hjärnskakning. Sådeså. Gårdagen blev härligt flumtrevlig med alla galningar. Med tanke på det enorma antalet flaskor jag bar ut idag måste de flestas tillstånd ha varit salongsberusade+! Kvällen avslutades på krogen med Per, Mange och Rebecca. Jag och Rebbe flummade runt på dansgolvet medan herrarna såg till att vinna lite pengar (som jag drog lite nytta av på ej egettaget initiativ)!

Kvällens...

Outfit: Svart klänning från Style by stars.

Frisyr: Är långt och utsläppt en frisyr?

Accessoarer: Omegaklocka och armband från Disney Couture (think of a wonderful thought)

Dricka: Vin och champagne.

Ställe: Min lägenhet.

Musik: Mamma mia soundtrack

Sällskap: En hel bunt sköna människor.

high heels


- Anna... Gå försiktigt hem...
- Så höga är de väl ändå inte?


Tjejvasan 2009

Sälensäsongen närmar sig och jag kom precis på att det är hög tid att anmäla mig till Tjejvasan 2009. Eftersom att jag är medlem i AXA Sports Club blir avgiften 500:- i stället för 700:-, kalasbra! Dessutom är det världens bästa anledning att inte lägga löpträningen på hyllan nu när kylan kommer!

Är det någon annan som är anmäld?


Champagnefrukost

Ska jag vara helt ärlig så tilltalar bilden av champagnefrukost mig mer än verkligheten. Det är romantiskt och lyxigt... Men till frukost? Nja, jag föredrar nog varm choklad och ostmackor. Om jag får välja. Kvällstid är det däremot mer än okej att dricka bubbel. Och en liten anledning att fira har vi nog allt ikväll!


Pink lady

Pink collection
Lindex

149:-

Design:
Anna Larsson








Sötnosar
In wear

500:-










Lackat
Mavala

39:-




Stöd min insamling på Rosa Bandet 

Läs mer: Rosa bandet

Style by stars

Jag är så sugen på den här klänningen från Style by stars! Visst är den fin!? Jag är bara lite oroad att färgen som beskrivs som en "smickrande guldnyans" i själva verket skulle göra mig vit som ett lakan. Varför har jag inte någon viktig middag att skylla på? Japp, jag är svag för klänningar. Klänningar och skor. Suck...  Handväskor då? Not so much. Jag har mammas gamla kuvertväska som jag älskar. Och en Gucci som används flitigt. Men det är inte samma k-ä-r-l-e-k!

Vilka är era svagheter?

(Desperate) Maid

Jag överväger att övernatta på mitt jobb idag. Hemma hos mig väntar nämligen en ENORM hög med tvätt som ska strykas och lägenheten är i akut behov av en städning. Jag har dessutom ganska låg toleransnivå vad beträffar stökigt. Jag är helt övertygad om att det skulle vara tusen gånger roligare att städa i en sån här outfit! Och en rosa dammvippa! Det kan ju inte bli bättre!

Har ni några säkra städtips?


Top Model

Ah! Jag älskar att slöa framför Top Model. Whitney är grym!

Och jodå... Jag vet vem vinnaren är...


Hur man spenderar pengar!

Klick, klick, klick. Så enkelt är det att göra av med 500:-. Jag klickade först hem hela Stephenie Meyers serie på engelska. Sen Celia Rees Blood sinister eftersom att min plan är att lyssna på henne nere i Lund. Jag måste erkänna att jag drog lite efter andan där... Shit... Så jag gjorde det enda vettiga. Jag skickade iväg en liten önskelista till mamma och nöjde mig med Celia Rees. Plötsligt kostade kalaset mig endast 118:-! Nu håller jag tummarna för ett tungt paket i början av december... Undrar om man kan få dem signerade också?

Boknörd?!



Boknörd med flera intressen. That's me!