Sweeeeeet...

Strååålande solsken utanför och jag ska snart ge mig ut i längdåkningsspåret, måste ju se vad nya skidorna går för! Igår blev det backen... Jösses, helt underbart! Min favorit specialen höll sig riktigt bra större delen av dagen och då är jag nöjd. Risken för att det bara blir sockersnö i den här värmen är ju... ganska stor. Annars tillbringar jag en del tid i solen på altanen... Wow, min fräknar ploppar upp en efter en... Nu fattas bara en gyllenbrun solbränna.. Nåväl, lite färg skadar i alla fall inte....

Äventyr

Min och Emelies shoppingrunda gick väl kanske inte som den skulle ha gjort. Visst, några påsar kom jag hem med... Men inte så många som jag hade velat. Inte ens ett par nya skor och då är det illa. Min kvällsplan var utgång i Nyköping med Anna och Åsa. Hoppsan. Det sprack. Jeppe ringde vid 16.30... "Anna det gör oooooont"... Hmmm... Jag säger ju det, fotboll är livsfarligt. Bidde några timmar på akuten och sen hamnade vi hos Emelie i stället. Sluuurrrppp... Martini. Och en tidig afton, så jag var rackarns pigg på jobbet idag. Eller? Mjaaa....Fredagen spenderade jag med en bok som bästa sällskap: Den amerikanska flickan. Underbart... Ibland är det bara så skönt att hamna i en annan värld...

Challenged...

Challenged!
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag är fortfarande barnsligt förtjust i O'boy. Det är helt sjukt, men jag kan inte låta bli... Men visst, jag dricker kaffe. Så jag får lite vuxenpoäng som kompensation.

2. Jag är icke kontaktbar när jag har en riktigt bra bok framför nosen. Och jag blir galet irriterad när folk inte inser att jag inte är ett dugg intresserad av vad de har att säga. Och jag ärlig talat, i den stunden skiter jag i om Jesus har återuppstått. IGEN.

3. Jag är helt övertygad om att jag kan få svar på knepiga frågor av min spegelbild. Och jodå. Det fungerar. Well, ibland åtminstone. Hur som helst så får jag ut ganska mycket av att prata med mig själv.

4. Jag har sjukt låg toleransnivå när det gäller korkade människor.

5. Jag är tankspridd. Jag kan utan större svårigheter gå rakt in i en stolpe och bli uppriktigt chockad över hur någon kan vara så dum att de ställer en stolpe mitt i en affär. Eller i en skidbacke. Herregud, om man åker baklänges och pratar med någon samtidigt... LIVSFARLIGT!

6. Jag vet inte om det det här är någon underlighet. Men jag blir sjukt imponerad av människor med höga ambitioner.

Alla mina bloggvänner verkar ha blivit utmanade... Men Linda återstår.

Superenergi?

Köpte Parrots Nut Mix i hopp om att det skulle ge mig någon slags superenergi en dag som denna. Otur, jag sitter fortfarande och stirrar in i skärmen och hoppas, hoppas, hoppas att nötterna ska påverka hjärnan till någon slags positiv aha-upplevelse. Gud, jag vill bara stänga ner skärmen och gå till jobbet. Snälla? Inte det...
- Nu vet du hur vi har det.
- Det är hårt att jobba.
- Men ni studenter är ju inte så seriösa.

Gud. Jag blir galet förbannad. Nej, jag vet inte hur NI har det. Jag har inte en aning. För min egen del kan jag bara säga att jag jobbar nästan varje dag, jag skriver mitt examensarbete och läser en till kurs parallellt. Ska vi byta??? Och det är klart som fan att det är hårt att jobba, men just nu tycker jag inte det. Jag gör precis det jag vill göra. Så nej... Mitt problem ligger inte där. Och fine, man kanske inte alltid är überseriös som student. Men jag har gjort något med mitt liv och vet ni? Jag är stolt. Jag har överlevt på egen hand. Både i en ny stad och i ett nytt land. Så gnäll inte på mig när ni själva inte är nöjda med era liv...

Din värsta mardröm...

Puh... Mitt liv består av att pussla ihop timmarna i min almanacka med jobb, skola och träning. Mitt tålamod är absolut slut och jag har inte överseende med någonting. Välkommen till din värsta mardröm. Jag får verkligen hindra mig själv från att himla med ögonen åt folk och fräsa någonting elakt. Okej, det finns undantag. Vissa vill jag bara slänga mig runt halsen på och aldrig släppa taget. Som Johnny. Jäkla drummel och bara sticka härifrån. Suck, mitt liv är mycket roligare när han är i närheten. Okej, det kanske händer konstiga saker... Men det där ständiga leendet... (För i helvete, kom hem!!!) Well, värt allt och lite till.

Om ni fick välja en sak från en person som minne, vad skulle ni välja då? Jag har tänkt... Jag klarar det inte. Jag tror att minnena i mitt hjärta betyder mer. Och jag är nöjd med dem...

Klumpen...

Åhhh... Han är ju så söt min lilla buse. Jag är helt såld... Och han kommer tydligen bli en liten klump. Runt den 25 April får jag hämta honom. Alltså passar jag på att hitta på hyss nu, för sen lär jag inte ha tid med sådant. Nåja... Det lät bra i alla fall. Galen lördagkväll blev det... Det visade sig att jag och Emil i Lönneberga är ganska lika när det gäller att hamna i trubbel. Hann med en hel del på väldigt kort tid... Men vad fasen, lite stolt är jag. Och det där med förpliktelser kanske inte är min starka sida. Inte nu. Mitt liv är galet oförutsägbart och jag har blivit oerhört duktig på att ändra mina planer i sista minuten. Nej, jag är inte opålitlig. Jag sätter bara jobbet före det mesta just nu. Och då blir det galet ibland. Men det blir bättre... Lovar. Tålamod kära vänner... tålamod. Pussar på er!

Pappa LuciferPluttenMamma Fala

Sir Lucas Jägermeister

Min nya älskling... Och nej, jag är inte galet impulsiv. Jag har bara inte lämnat pappa-jag-vill-ha-en-ponny-stadiet. Däremot har jag blivit en smula klokare och jag inser numera mina begränsningar. Sååå... tick-tack... Får hem min lilla hårboll i slutet av April. För övrigt jobbar jag en hel del och trivs oerhört bra. I morgon väntar nästa utmaning. Wow... Tycker om. Även om allt stundtals är en smula förvirrande. Men det är det mycket som är nu så lite extra kan aldrig skada. Rensade tankarna med lite träning idag. Om jag blev klokare? Tveksamt. Men jag har definitivt bivit starkare. Och då talar jag inte bara om den fysiska biten. Det är skönt. Jag vet vad jag vill. Och passar det inte... Well... Då är det inte min förlust.


Sir Lucas Jägermeister