Förslag på mutor?

Puh! Andas! Jag kände nästan för att studsa upp och ner idag när min (väldans underbara) chef sa att jag får åka till Lund i slutet av månaden om jag hittar billiga biljetter. AHHHH! Jag viiiiiill! Jag vet, jag är en nörd som går igång på litteratur. Men satan! Shit vad roligt! Nu ska jag ringa och muta SJ! Kom igen, ge mig förslag!

Hanky Panky

Jag är ju ganska hooked på Hanky Pankys trosor, jag vågar nog inte ens tänka på hur mycket min lilla samling är värd... Och när jag hittade de här sötnosarna insåg jag att min samling faktiskt kommer att utökas. Bara ett par till...?  De är helt klart värda priset!

Boktips

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

En bok där känslorna talar mer än förnuftet...

Vad gör man inte för sitt livs kärlek?
Va? Vaa? Vaaa?


Dålig morgon?

Man vet att ens morgon inte har startat särskilt bra när man googlar efter "skärsår". Några plåster senare kan jag konstatera att jag kan utesluta ett besök hos farbror doktorn. Så. Jävla. Typiskt. Mig. Jag ska verkligen inte vara i närheten av knivar. Jag kanske borde skaffa mig en liten Råttatouille att ha i köket?

Mina nya kärlekar

Kärlek vid första ögonkastet. För halva priset. De var värda att slåss (nåja) för: Först när jag klev in i butiken ringde Per, så jag gick ut och babblade bort en massa tid. Sen gick jag in igen och fick hjälp av en trevlig kille som skakade på huvudet åt mina gamla slitna älsklingar. Pang! Kontokortet låg kvar hemma. Men mina kärlekar var värda en extra vända. En 45 minutersrunda senare kan jag konstatera att jag svävar på små moln!

Jag är fejk.

Jag åt lunch med en manlig kollega idag och jag vet faktiskt inte om han någonsin kommer att återhämta sig. Jag är fejk. Nej, jag är inte såhär brun. Jag smörjer in mig med brun-utan-sol. Nej, mina ögonbryn är inte mörka. Jag sminkar mig varje morgon. Och nej, jag tycker inte alls att mina små påhitt är särskilt jobbiga. Visst, det kan kännas lite onödigt med att måla tånaglarna mitt i vintern. Men jag gillar att  vara lite fejk. Amen.

Inredning

Ohhh... Jag är fortfarande helt insnöad på inredning. Just nu är det sovrummet som jag försöker få lite struktur på. Svart sänggavel och vitt överkast. Det är grundplanen. Till det hade jag tänkt kuddar i fina färger, men sen hittade jag de här inne på Pastellhörnans webbutik och blev lite småkär...


Bortskämd? Hon?


Förvandlingen

Före:

Efter?

Jag. Vill. Inte. Vara. Blond.
Ett försök till kanske?

Dagens shopping

Jag och Rebecca passade på att springa runt i några butiker idag. Resultatet blev ett par lackleggings. Ah! Jag gillar dem! Jag tillhör nog de få som faktisktngillade lackleggins direkt när de kom. De piffar upp vilken tråkig stickad tröja som helst. Det slank även med en lite bredare silverring som en snygg accessoar. Riktigt snygg till min klocka! Oh well... That's it. För jag räknar inte mina nya strumpor som intressant shopping. Det är bara skittråkigt. Varför går alla strumpor alltid sönder på samma gång?

Sex & the city

I kväll blir det en äkta tjejkväll! Det betyder Sex & the city hela natten och jag har även hört rykten om en gigantisk godisskål. Åh, jag känner verkligen för att krypa upp i soffan och bara vara. Inte tänka, inte analysera. Så en drömvärld känns faktiskt helt okej. Jag känner mig inte ens en smula lurad. Dessutom är jag förälskad i Mr Big. X2. Det kan bara bli underbart!


Träningsmotivation!

Jag vet inte om jag kommer att ångra det här, men jag har bestämt mig för att sälja min stegräknare. Jag har precis lagt upp den på tradera, så behöver du motivation är den ett hett tips. 10.000 steg om dagen rekommenderas. Vågar du anta utmaningen? Kika här!

Lillsessan

Jag har snott pluttan över helgen! Hittills har vi hunnit leka fånga-hunden, raggat upp några killar som var på väg till en fest och myst på soffan. Kolla vad söt hon är! Hon är en liten prinsessa lilla fröken. Och hon gillar Ben and Jerry's. Jag var inte så oroad när jag stoppade ner skeden till henne, hon brukar inte gilla godis. Men jodå, lyxglass går tydligen hem. Där ser man, hon har tydligen god smak också... Och jag borde helt seriöst överväga ett hunddagis.


En flygbiljett till mig...

Jag har Atenabstinens och börjar ångra mitt beslut att åka i vår. Jag vill ju åka NUUU! Den där staden kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta... Några dagar i Aten, några dagar på Poros och sen hem igen. Det är min plan inför våren... Sådeså! Jag får helt enkelt sikta in mig på vinterns skidåkning så länge, inte helt fel!


Söta Uggs

OH! Jag hittade just ett par söta skor från Ellos hos Wysteriia! De rosa är ju galet underbara, men med min röda vinterjacka känns de väl sådär? Fast de skulle vara söta ihop med min svarta kappa. Synd att inte fodret på de svarta är vitt, det hade varit betydligt snyggare. Hur som helst så gillar jag dem och det känns som en perfekt promenadsko till och från jobbet! Wysteriia väljer mellan rosa och bruna. Jag väljer mellan rosa, bruna och svarta vid ett eventuellt inköp.

Vad säger ni?

Varm i kroppen

Härlig känsla! Strålande höstväder utanför dörren, Strängnäs är underbart! Ministaden passar mig märkligt bra. En rejäl kontrast till Uppsala och det kommer nog att finnas dagar när jag saknar utbudet. Men det är ju jäkligt nära till Stockholm. Och jag är väl inte direkt känd för att vara något betongbarn. Torshälla, Eskilstuna, Uppsala, Aten, Uppsala, Eskilstuna och nu Strängnäs. What's next?

Vem röstar du på?


Klicka på bilden...

Hett tips...



Herrskjortor från H&M! Jag gillar dem som fasen när jag vill ha en dressad, men lite slappare stil! Att de dessutom är fynd för 149:- gillar jag ännu mer! Funkar både till jeans och en snygg pennkjol... En riktigt klassiker, så det är väl lika bra att satsa på en i varje färg? Jag fyndade en vit i Malmö för några helger sedan. Så en ljusblå till jeans skulle vara ett snyggt tillskott i min garderob. Men i sann Legally Blonde stil är jag ju svag för ljusrosa. Och en mörklila skulle vara riktigt snyggt nu till hösten. Oups! Nu blev det jobbigt, jag tror att jag just drabbades av beslutsångest! Kom igen! Hjälp till lite nu va...? Vilken färg ska jag välja? Ska nog investera i en svart också...


Nike+

Oh fuck! Nu MÅSTE jag faktiskt prioritera nya löpardojor... Blä! Jag har ingen lust alls att lägga pengar på det just nu. Jag vill ju ha nya tapeter. Men jag måste ju erkänna att jag är en smula frestad att köpa Nike+ till min ipod. Sååå jäkla dyrt är faktiskt inte det där kitet. 299:- om jag inte minns helt fel. Så det och nya skor... Nu, helst igår. Mina nuvarande får bli powerwalkskor. Efter 50 minuter på Strängnäs gator är det bara att inse fakta. Jag kommer att förstöra min fot om jag fortsätter springa i mina älskade, men ack så utslitna, länge till. Och med siktet inställt på Tjejvasan behöver jag minsann träning. Jahapp, dags att köpa några trisslotter!

Dogwalker

Sådär! Nu har jag ägnat min lunch åt att gå ut och gå med två små sötnosar. Jag kallar dem Skönheten och Odjuret. Well, ni kan ju gissa själva ungefär hur olikheterna ter sig. Det vore så mycket enklare för mig att faktiskt KÖPA en hund än att sno alla andras. Om jag nu ändå tycker att det är okej att gå ut med andra hundar på luncherna skulle jag väl orka med en egen? Det passar min livsstil att släpa runt på en cool jycke...
Update: Gretchen ska bo hos mig i helgen!

Duktig häst...

 
  Häst / Kusk Plats   Tid 
 01:ARVET KÄLL, Öhman Stefan 2,66   16,1 
 02:HIGHLANDER CLUB, Pettersson Lars G 1,69   16,6 
 03:FAKIR FILIOKUS, Wineryd Roger 2,98   17,1

Jag får väl sno charmtrollet Filiokus när pensionen närmar sig... Men jag är fortfarande helt inne på att det vore ballt med en nordsvensk!

Våfflor

Visste ni att våfflor har varit kända i sverige sedan 1600-talet? Som den allvetande bibliotekarien jag är vet jag sådant (Ehrrmm... Okej, jag är beroende av nationalencykolpedin). I kväll blir det i alla fall våfflor hemma hos Alex och Dado. Jag tror på en flamsig och tramsig kväll helt enkelt. Förresten så tror jag även att nationalencykopedin ljuger. Där står det nämligen att våfflor är efterrätt, eller möjligen en entrérätt. Äh!


Drömyrke travkusk

Med en travintresserad familj blir det jäkligt svårt att förklara att man faktiskt gillar vita ridbyxor och dressyr bättre. Och utmaningar har alltid varit lite min grej, så när jag blev lovad en häst om jag tog ponnytravlicens, för x antal år sedan, var valet inte så jäkla svårt. Som en liten bonus tyckte jag att det var grymt roligt. Och jodå, licensen fick jag... Men hästen väntar jag fortfarande på... Även om jag inte har travkusk som drömyrke längre så är jag fortfarande svag för hästarna. En nordvensk i stället för en shettis kanske? Det vore tufft... Får nog jobba lite på pappa och farbror...


Rosa bandet

Stöd min insamling på Rosa Bandet

Vintersaga

Jag har en idé om att den här vintern kommer att bli galet underbar! Jag lääängtar upp till Sälen! Även om förra årets dagar över jul blir svårslagna så tror jag en smula på att det går att ha lika flumroligt. I backarna, på afterskin, i stugan och... Lite överallt. Jag har i alla fall hittat perfekta påslakan till min säng! Pastellhörnan råkar ha väldans Sälenaktiga och fina saker med dalahästar, de kommer att bli sååå fina i min säng!  Förra säsongen blev det Sälen x3, jag räknar med något liknande den här säsongen. MINST! Någon som är sugen på att flumma i backarna?

Hockeyligan



Helt galna och helt störtsköna!


Myspys...

Varm choklad och ostmackor framför The Holiday blev min myspysmorgon... Jag hasar runt i mina enorma mjukisbyxor och en alldeles för stor t-shirt. Håret är uppsatt i en slarvig knut, på soffan ligger mitt duntäcke i en härlig hög. Och jag är mentalt utmattad. Sista tiden har varit minst sagt turbulent, mitt ego har satts rejält åt sidan. Men igår tog liksom krafterna slut och... Jag är skitsvag. Det suger verkligen. Det är inte jag. Men det är hela sanningen just nu.

Om vi vore gudinnor...

Om jag och Alex vore gudinnor skulle vi förmodligen vara Hera. Äktenskapets beskyddare, men fasen så hämdlystna. Jag och Alex älskar varandra för att vi är två onda små själar som ständigt smider hemska planer. Uhlala... Faktum är att vi kan vara riktigt hemska, men vi är ju så himla gulliga att ingen riktigt tror det om oss. Sådeså! Gårdagens partaj, "Tusen och en natt", på Multeum började med en middag i den stilen, massa skitsnack och avslutades med improvisationsteater. Oh well, man har aldrig tråkigt med de där knasbollarna i alla fall! Jag gillar att bo i Strängnäs! Litet och gulligt passar mig alldeles utmärkt... Och om jag får tråkigt kan jag hitta på något elakt med Alexpluttan!

På min önskelista...

Jag har höga krav när det gäller mitt kommande inköp, en höstkofta:

- Lagom lång
- Lagom tjock
- Lagom mjuk
- Och alldeles galet snygg...

Det går sådär, men den här gillar jag.

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig den i både grått och svart, det känns som ett bra basplagg helt enkelt. Dessutom kommer den att bli perfekt att ha framför brasan uppe i Sälen... De flesta som jag har kikat på är alldeles för stickiga. Dessutom vill jag gärna ha lite budgetalternativ nu eftersom att jag hellre lägger mina pengar på inredning!

Koftan kommer från
H&M.

Har ni några andra heta idéer?


Fnisskväll

Ohh! Vilken härligt fnissig kväll det blev. Bra gäng! Det blev en liten minikräftskiva hemma hos mig igår. Jag, Alex, Bea och Rebecca körde något slags maraton i skvaller och skitsnack. Fniss, fniss, fniss är väl en bra sammanfattning. Hann dessutom med en långpromenad längs vattnet i underbara Strängnäs! Jag lyckades med bedriften att nästan få Bea att gråta. Den ni! Och det enbart med vackra ord om en viktig människa i mitt liv. Där ser ni, jag ska bli poet!

Minus 7 år gammal

- Går du på Europaskolan?
- Jag väljer att ta det som en komplimang...

Mannen i ostboden tycker förmodligen att jag ser väldans ung ut. Lite småroligt eftersom att jag precis haft informationssökning med sistsårseleverna från Europaskolan. Men vad fan! Inte en rynka så långt ögat kan nå med andra ord, jag är skitnöjd!

Jeanstips?

Jag vill ha ett par nya favoritjeans... Jag har insett att jag har gått i jeans hela veckan utan att det känns ett dugg bra. Jag borde helt enkelt ge mig ut på jeansjakt. Jag vill ha ett par levis twisted och ett par mer dressade. Acne kanske? Jag gillar slitna jeans, men det är väl kanske inte direkt det jag prioriterar just nu. Jag vill ha ett par helt vanliga raka jeans. The end. Några tips?

Stylad version 2.0

Ikväll känns en stylad version av moi väldigt långt borta! Vad hände med den galna partybruden? What's next? Kommer jag att få rynkor? Galet är inte riktigt min grej längre helt enkelt... Eller jo, i slutna sällskap. Alltså gillar jag hemmafester bättre, då är det okej att flippa. För lite kul är det ju... Men det är riktigt, riktigt länge sedan jag gjorde något spontant helgalet ute. Galna saker händer fortfarande, men på en ny och fasen så mycket roligare nivå! Det gäller bara att ha en riktigt rolig lekkamrat... Någon som inte bangar för knäppa saker och som tycker det är roligt. Även dagen efter. Jag har en sådan, en helt fantastisk faktiskt....

Har ni?

Up-date!

Up-date: Jag är fortfarande kvar på jobbet. Ge mig två timmar till så är jag nog på väg hem. I bästa fall... Och nej, jag är inte bitter. Jag har liksom inte hunnit ledsna på mitt jobb riktigt än! Får bli en miniegokväll helt enkelt, inte fy skam!  Jag hinner nog slänga ihop några chokladtryfflar i farten. Hey, jag kommer att bli värsta supermorsan!


Höstmys...

Jag har en ostrukturerad dag idag. Jag känner mig allmänt vimsig och gör allt på en gång. På något märkligt sätt verkar det ändå fungera. I kväll ska jag göra chokladtryfflar inför helgens små äventyr. Jag ser fram emot en härlig kväll i köket. Det är lite terapi för en stressad själ att baka. Det får nog bli småkakor också.  Några tips? Mitt enda krav är att de är chokladiga. Jag gillar faktiskt hösten mer än jag tror...

Investeringar...

Jag gillar apotekets produkter, de känns fräscha. men jag kanske bara lurar mig själv? Idag köpte jag en fuktgel som ska återfukta min stackars hud och göra den mjuk och smidig. Jag har svårt att hitta bra krämer att smörja in min vintertorra hud med som återfuktar utan att göra ansiktet oljigt. Vi får väl se om det här fungerar!

Sexig mysfaktor

I morse var det riktigt, riktigt kallt... Brrrr... Men jag ser fram emot mysiga höstkvällar i min jättesoffa. Raggsockor, varm choklad och nybakat bröd. Underbart!

H&M.

Och of course: Fina underkläder. För så himla sexigt är det inte med raggsockor, även om mysfaktorn är überhög.

Jag vill ha...

Det här armbandet från Thomas Sabo. Nej, nej. Jag har inga planer på att fylla det med sååå många berlocker, men några... Jag gillar idén att man kan göra det personligt med enkla knep. Blev galet avis på Lollos fina när vi var nere i Malmö. Något att skriva upp på önskelistan kanske? Men den blir ju så satans lång...

1. En söt hundvalp.
2. En säng.
3. Baggy-skidbyxor.

Det här armbandet och mycket, mycket mer...

 


Världsklass...


Klicka på bilden...

Jag är en suris...

Wow... Ibland kan jag verkligen konsten att tända till på tre sekunder. Jag vill inte vara en suris och jag tycker att tjuriga människor är skitjobbiga. Men ibland... Ibland blir jag bara så gaaalet förbannad. Och oftast hänger det ihop med att jag känner mig (jävligt) besviken. Det är liksom lättare att bli arg än ledsen. Igår ville jag helst skrika rakt ut till en viss människa, men jag orkade inte... Jag orkade inte bli sådär arg. I stället blev jag allt på en gång: Arg, ledsen, frustrerad och... Hmmm... Det hade förmodligen varit lättare att bli tokförbannad! Det r bara det att ibland gör hela den här situationen mig helt matt och då orkar jag inte. Det är svårt att vara arg på någon som jag inte har framför mig. Det är ingen total katastrof. Lovar. Ni kan vara lugna... Men mitt humör är väldigt bi-aktigt just nu. Och nepp, jag planerar inte att vara en jobbig brud som tar upp det här om flera veckor. Jag tänker skita i det och fokusera på bra saker... Nåväl, försöka!

Räkna till 10...?


Superflätan

Wow! Igår slog jag nytt lördagsrekord. Nepp, jag gjorde inte bort mig. Jag somnade galet tidigt. Pinsamt tidigt. Jag orkade i-n-g-e-n-t-i-n-g. Blev lite häng hemma hos Rebecca. Tack och lov så bor kvinnan väldans nära mig, så jag kunde bara släpa mig hem och trilla i säng efter ½ flaska bubbel. Hur många pensionärspoäng är det? Spana in flätan... Jösses, jag hade ingen aning om att jag har SÅ tjockt hår!

Helt för slavhandel

Ehhh... I alla fall efter idag. Seriöst, jag har knappt lyft ett finger. När jag hade roligt på Multeum sprang älskade mamma, pappa, farbror och faster runt som illrar hemma hos mig. Så när jag kom var lägenheten i princip klar. Nåja, det var kaos i den... Men alla saker var på plats. Vet ni vad det betyder? Jag har en tom lägenhet i Eskilstuna och jag bor numera i Strängnäs. På riktigt. Coolt. Massa småplock kvar och inköpslistan har blivit lite längre... Men jag är så himla glad! I morgon serveras frukosten klockan 8.00 hemma hos mams och papps. Resten av dagen blir en fixardag!

Jag är så sugen...

Verdis Macbeth på Mälsåkers slott...

En studie i hur ohejdbar drift efter makt fräter sönder allt mänskligt och etiskt handlande. Moral och empati måste utplånas om makt är målet och meningen med tillvaron. Det är en 400 år gammal berättelse av Shakespeare, mer aktuell än någonsin. Vad händer när all etik och moral kollapsar?


Sömntuta...

Oh... Jag vaknade vid halv sex i morse, hungrig som en tiger. Efter en lång och varm dusch kröp jag upp i soffan med en bok i handen och en delikat frukost... Helt i min smak med andra ord. Sen kom jag på att jag faktiskt inte behöver vara på jobbet paniktidigt idag eftersom att eftermiddagens möte sträcker sig till kvällen... Så jag halkade ner en bit i soffan och sov gott ett tag till. Sen mådde jag som en prinsessa, men nu börjar jag bli sugen på Multeum. Off I go! Man skulle ha Gretchen en morgon som den här, den perfekta mysprimadonnan!

Bloggpaus vs. kaffe


Det blev en bloggpaus idag i stället för att dricka kaffe. Surfar runt efter tapeter också... Jag gillar faktiskt den här till sovrummet... Ska det vara såhär svårt? Va? Vaa? Vaaa? Kan inte den där Simon komma hem till mig med sin gulliga hund och inreda? Fast då blir det nog verkligen inte som jag vill ha det... Stilrent, men personligt. Går det ihop tro? Jag är ju en svart och vit människa, men jag överväger att ha sovrummet i naturfärger...

Som en karl

Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han kyyyyysser som en karl skaaaaa....

Lustigt att en ringsignal faktiskt kan få saker lite mindre jobbiga. Jag gillar helt klart dagens teknik! Det lustiga är att jag i princip alltid tycker att våra samtal är relativt korta... Hmmm... Antalet minuter på mobilen och mina nya härliga telefonräkningar pekar på något helt annat...

Love at first sight!

Efter helgens besök i Malmö måste jag göra lite PR för världens bästa place: Cubacafé! Oh my god! Love at first sight. Salsa är så grymt hett! Bra häng, bra musik och bra drag på dansgolvet. Kom igen, hur ofta ser man pardans på krogen? Nä precis, därför diggar jag det här stället. Big times! 

Salsakurs någon?

Minisemester!

Wiho! Minisemester i tre dagar med bruuuudarna. Lite shopping i form av en svart pennkjol,  envit herrskjorta och en bigzize axelväska i kamel. Japp. Väldigt JAG! Har blivit mycket fniss i helgen och minst en wunderbar hemlighet har avslöjats. Ett besök på en salsaklubb,  fotboll på en sportbar och häng på Lilla torg... En väldigt kort sammanfattning av helgen... Ah! Jag är skitnöjd! Nu ska jag återgå till verkligheten och försöka få lite struktur på mitt liv!

Omröstning!

1.

2.

Kom igen nu.... Rösta!

Countdown...

Jag älskar mitt jobb, men nu är det countdown! En presentation kvar innan jag får gå hem. Det betyder visserligen några timmar till på kära
Multeum, men det gör ingenting. I morgon är det minisemester! Jag överväger att bara shoppa skor i helgen. Ohhh! Den här garderoben är ju fantastisk. Med lite utrymme för fina klänningar då... Känner på mig att det kommer att bli en supertjejig helg!

Mina älsklingar...

Åh nej! Mina älsklingar! Min samling... Borta. Jag inser att de är förstörda. Trasiga, utslitna och oanvändbara. Men det skär i hjärtat på mig. Jag vågar inte ens tänka på hur många par skor jag har slängt de senaste dagarna. Suck... Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om mina älsklingar. Framför allt den där samlingen som betyder skyhöga klackar. Älskar! Nu väntar jag på mina Manolos... Tills dess ska jag fixa en fin plats att förvara mina dyrbara på min nya fina lägenhet. Ett steg närmre drömgarderoben!

Du blir vad du läser´...

Du blir vad du läser... Jag tror att min hjärna behöver stimulans. Jag har läst för många snabb-böcker på sista tiden. Det betyder att jag inte måste läsa rad för rad, jag liksom skummar igenom texten och hoppar över lite ibland. Ändå får jag ett sammanhang. Kafka på stranden känns som en tegelsten för tillfället, trots att jag faktiskt gillar den. Om jag kunde drömma var början på en ny favoritserie. Gossip Girl känns löjligt, men nog fan har jag läst första boken. Bara för att... Och jag vill ha koll. Jag tror inte att resultatet blir en korkad Anna, jag har nog bara blivit lite bekväm... För på något sätt gillar jag ändå de där böckerna. Men omväxling borde ju förnöja... Fast nu ska jag faktiskt läsa spökhistorier och förbereda en temadag! Oups...


Sovrumsproblem

Man kan säga att mitt sovrumsproblem kvarstår... Helt plötsligt har jag fått för mig att de här sängarna är tänkbara alternativ förutom de här och de här... Jag är inte så stabil när jag gäller min sovrumsinredning. Huga... Faktum är att jag börjar känna mig mäkta förvirrad. Lägg på en fullbokad almanacka och hjärnan blir lätt lite överhettad. Den vita skulle kunna bli lite gulligt lantlig, men den svarta känns mer som jag...

walk-in-closet?!

Ohhh... Freaky! När de här korten togs hade jag inte en endaste tanke på hösten. Hallå. Livet var bara underbart, vattnet iskallt och det var inte ens sommar på riktigt. Den där mannen har en viss tendens att göra mitt liv fantastiskt. Han orkar dessutom lyssna på lite prestationsångest, mina walk-in-closet-planer och... En massa annat knasigt. Ohhh! Fantastiskt. Han ÄR min bästa! Dessutom är det lite häftigt att han (fortfarande) är den enda som kan göra mig tokglad, skitförbannad, supernervös och... Skit samma, bara det är i superlativ-form. För att inte glömma alla måste-känslor. Måste-ha, måste-prata, måste-träffa, måste-pilla, måste... Aja, ni fattar. Coolt är det. Med tanke på att han har funnits i mitt liv i 7 år. Freakyyyyy!