Egooo

Nej, jag är icke bakis idag. Nej, jag mår inte ens ens smula dåligt. Detta trots att det blev en helkväll på Nybron igår med Mina, Karin och Carro. Märklig kväll, irrade mest runt och pratade med trevliga människor. Inga större skandaler med andra ord... Nästan lite tråkigt (?). Det har nog inte riktigt klickat i mitt huvud att jag får vara egoistisk. Så: charmig pojke sökes. Skidåkare. Seglare. Golfare. Social, smart och ambitiös. Muha! Vilken schysst kontaktannons. Inga krav här inte! Idag har jag äääntligen fått träffa Sabines lilla bebis Moa. Hjälp, hon är så liten så liten. Plötsligt förvandlades Elsa 1 år till en jätte. Nu: Tjata ihjäl mamma och pappa om nåt lämpligt... Nej okej, bara vara en god dotter...
Carro&Karin Moa Elsa

Kabooom...

Blixt. Kabooooom. Jahapp... Och så slutade datorerna att fungera. Inte min dag? Jodå... Det här ska nog gå att ordna. Och kidsen har ungefär lika mycket tålamod som jag... NOLL! Men jag gillar att jobba med barn, de är sjukt roliga och ärliga (nej mina kära vänner, jag har inte drabbats av någon plötslig barnlängtan).
What if leaving is a loving thing? Vissa saker är bra att avsluta innan det går för långt... Jag ångrar ingenting, men själsfränder är väl att ta i. Jag vet ju att jag i slutändan kommer att vilja ha Sälen och segling. Tycker om? Ja. Någon att leva resten av livet med? Nej.

Sjukt dålig karaktär

Eftersom att jag har sjukt dålig karaktär hamnade jag på Harrys igår igen med Bea och Emelie. Jag är dock lite glad över att jag ignorerade mina motsträviga känslor för kvällen visade sig bli rackarns trevlig. Hade dessutom väldans trevliga karlslokar som sällskap... Jag är bara en smula besviken över att Hugo smet från karaoken. Det hade nog blivit succé!
Idag fick jag pengar till en superfin jacka av min snälla mamma... Typiskt nog fanns den inte kvar i min storlek (argghhh). Tålamod är ju inte min starka sida, men de skulle få in flera så jag får väl snällt vänta. Och jag ska ju sluta kasta mig in i saker... Men det gäller helt andra områden i mitt liv. Och förresten så gäller det bara dåliga saker!
The true story:
Jag&Carro

Mjukglass på bryggan

Idag låg jag och Bea ute i Sundbyholm på en brygga i solen och åt mjukglass samtidigt som jag passade på att spana på båtar med halvöppna ögon... Bea fick agera chaufför eftersom att jag var en smula trötter efter gårdagens impulsbesök på Harrys med Emelie... Men jag hade självklart en hel del skvaller att dela med mig av (hur lyckas jag?)! Sprang in i många roliga personer och det var inte utan att jag låg och flinade när jag bäddade ner mig själv framåt midnatt... Wunderbart!


Kvällens kommentar..

Madde: "Fuck me, I'm famous"....
image65

Byta liv mrs Potter?

Gud vad kul det skulle vara att avslöja en massa här (förlåt mig gud, jag har tjuvläst)... Men icke... Det skulle betyda att jag är en ond människa. Faktum är att jag fick klämma på ett exemplar redan igår. Wow. Man vet att man har valt rätt jobb vid sådana här tillfällen. När man blir alldeles lycklig av att bara hålla i en bok... Jag är faktiskt ingen större Harry Potter fan. MEN jag är grymt fashinerad av proportionerna och framför att av J.K. Rowling. Undrar om hon vill byta liv med mig?

Prick och Fläck

Allt jag kan har jag lärt mig av barnboksfigurerna Prick och Fläck, minsann! Jag är väldans förtjust i de två små sakerna, mest för att de påminner mig om mig och Lisa i Aten. Åtminstone i Prick och Fläck degar. Nåja, igår hittade jag ett recept på bananchokladbollar och eftersom att jag fortfarande är 5 år var jag tvungen att provbaka. Uuuäääcckkkk... Slutsats: Det kanske inte är så mycket bebis över mig trots allt...
Mucho viktigt: Goffen är tillbaka! Oups, det var visst inte så farligt. Farbrors kommentar "Duuu haaar kööört sööönder biiilen" väljer jag att ignorera. Skulle JAG? Pffff....

Sommaren -06:
Jag och MickeBig Rival

Asså...

Om jag verkar flummig på jobbet så skyller jag på mina kära jobbarkompisar... Jag? Flummig? Nej, nej, nej. Det är självklart andra som har dåligt inflytande på mig. Vad annars? Och jag är ju så förbannat lättlurad att jag går på precis allt. Igår lärde jag mig att om man spiller bubbelvatten över ett bord är det inte så himla viktigt att torka upp det, för det torkar nämligen in (läs: jag har dåligt närminne och lägger ½ minut senare händerna i det). MUHA! Men vad fan, roligt har jag!

En liten knodd...

Kunde inte ha blvit väckt på ett bättre sätt  (jo, kanske... men ändå). Så fort jag hörde signalen och såg "Sabine" på displayen så... Japp, ett litet leende. Hon behövde inte säga så mycket... En liten knodd, en söt liten flicka. Åhhh... Jag längtar redan tills hon får komma hem!
Världens bästa Johnny (lite klokare, lite bättre)... Vi är nog ganska lika. Lite trasiga och backar hellre än blir svikna. Och när man väl hittar den som framkallar viljan att vilja... Då är det superläskigt. Och jag har faktiskt förlorat kontrollen. Ibland älskar jag det... Och ibland hatar jag det. Så:

If you go now, I'll understand
If you stay, hey, I've got a plan


Psssttt... Johnny... Tyyyycker ooooom deeej (tänk Norrlands guld reklamen)! Om det här hade varit på mellanstadiet hade jag skickat en lapp med ett hjärta och med texten "friends forever" inuti...

Johnny... Stylish!

Goffen ställer till det...

Vad gör man när något går fel? Svar: Pappaaaa.... Min älskling Goffen (bilen) har fått för sig att den enbart vill ställa till med besvär när jag är ensam och utelämnad. Så varför ska sådant hända NU när pappsen är i Skåne? Jo, för att det ALLTID är så. Min stackars bil... Nu fick jag ont i magen. Vi är ju tighta. Och nu låter den INTE okej... Jösses... Får nog gå ut och klappa lite på den i natt innan jag går och lägger mig. Suuuuck... I morgon blir det verkstaden! Okej, det hade jag kunnat räkna ut UTAN att ringa pappa... Men ändå...

Taxiii!?

Trodde fasen att jag skulle få ringa taxi igår kväll... Åska och regn tillhör INTE favoriterna, men jag var tapper. Tog mitt lilla paraply och stapplade ner till biblioteket för att möta upp Malin och Helena. Så med blöta fötter plaskade vi in på Grappa. Jösses, det var folk överallt... Men vi lyckades hitta ett litet hörn där vi kunde äta pizza och skrika ut intressanta  diskussioner. Nej, jag skojar inte. Det var verkligen skrika som gällde... Men trevligt var det! Väl hemma drog jag på mig intersportstrumporna och kröp upp i soffan... Jeppe ringde och stod för lite underhållning, sen bidde det sängen och en bok som sällskap. Gäsp...
jag


Sommarfest på Täckhammar!

Jag älskar sommarfesten på Täckhammar... Världens bästa tradition. Nåja, åtminstone på 10-i-topp listan efter julafton och liknande. Tomten är liksom lite av en idol, han ger mig det jag vill ha och kräver aldrig någonting tillbaka. En mycket beundrandsvärd egenskap. Fick trevliga människor till bordet (hörde dagen efter att anledningen till att de hade placerat mig där var att de andra inte var så pratsamma. Alltså finns det en risk för att jag har underhållit mig själv, men jag tror faktiskt inte det...), njöt av mitt rosévin och diskuterade icke livsviktiga saker. Underbart! Framåt natten hamnade jag, Sabine och Marina självklart på dansgolvet bland resten... Sabine i 9:e månaden var en syn! En häftig sådan, alla var imponerade. Vissa herrar skräckslagna... För det ju vanligt att man skjuter ut barn på tre sekunder. Japp, japp. Snälla Åsa lovade bort dubbelsängen till mig och Jeppe i en av flyglarna... Så efter ett mindre inbrott i stora huset runt tvåtiden blev det: Zzzz... Gårdagen gick inte i många knop, men kebabpizza och Hannibal Rising hemma hos Herr Stråhle var ett klart godkänt kvällsnöje!
TäckhammarChaufför


Hoppsan...

Afterwork-middagen på Perrongen med Carro, Madde, Karin, Jesper, Hugo, Anders, Tom och Pelle slutade inte riktigt som det var tänkt. Det bidde så mycket värre. Wow... Jag är mycket imponerad. Vi bruuukar faktiskt nöja oss med en cider eller två och sen snällt gå hem och sova. Ehhh... Nehepp. Icke. Vi råkade visst avsluta kvällen på Grappas uteservering. Men vad sjutton, skitsamma att jag mådde lite dåligt i morse. Det var någon det var betydligt mer synd om... Oups. Kvällens bästa: Reserverat (Nej, ni får inga detaljer...)
Hmm

Spoiled... big times.

Som min kära vän Ellie säger: I'm not spoiled, I deserve all my stuff. Så om jag får för mig att köpa den där Mulberryväskan så... Nej, vänta nu. Då är jag inte bortskämd. Men jag har absolut förtjänat den. Om någon snäll person däremot skulle ge mig den där Omegaklockan jag är småkär (okej, jag ljuger... jag är störtförälskad) i... Åhhh.. Japp, då är jag bortskämd. Big times. Okej, nu är jag redan en bortskämd snorunge... Men lite vuxen också (jooo). Men som Sabine och jag (vuxet nog) konstaterade igår: en påse godis och sällskap när man ligger hemma och är krassliga betyder ibland mer... Fast jag väldans gärna vill ha den där Omegaklockan...
Brownie

I like it.

Sötisar
Sweet.


Tekniknörd.

Jag måste försvara mig med att jag inte är någon tekniknörd. Mobilen ska enligt mig uppfylla några enkla krav: ringfunktion, sms- och mmsfunktioner, kamera... Well... That's it. Då är jag nöjd. Och jag köper bara ny mobil när det blir absolut nödvändigt. Yes, ni har gissat rätt. Jag har köpt ny mobil. Dagens inköp. Eller hmm... Nu ljög jag. Dagens inköp är mina nya skor, röd- och vitrandiga. Underbara. Men åter till mobilen. Jag är FAST! Jag har pillat på den i en timme... Jag kan inte låta bli. Sådär. Då var kvällen klar. Jag vet vad jag ska göra. Hur är det med er? Lite coolare hoppas jag?!

Jag och BeaMr Jeppe
Sensmoral: Jag skulle inte överleva utan min mobil...

Pappa påpekar...

Telefonsamtal igår med kära pappa som befinner sig i Sälen:
- Vad gör du då?
- Näeee... Hänger.. (följt av ett litet fniss)
- Vad gör Carro och alla då?
- Öhhh...
Jösses. Det måste betyda att jag umgås SJUKT mycket med mina vänner. Visserligen hade jag sällskap av Jesper, men pappsen lät ändå en smula paff. Ähhh... Jag gillar ju mina kompisar, jag har faktiskt en smula abstinens... Jag måste få skvallra. Nu! Helst igår... Det får bli Grappa, onsdag? NÅGON?