Träning och dubbelmoral

Dagens träning: Crosstrainer, 32 minuter.
Dagens dubbelmoral: En påse chips.

Okej, okej. Det kanske inte är världens längsta träningspass, inte världens jobbigaste heller. Men jag liksom tränade lite i förbifarten idag och resonerade som så att 32 minuter är bättre än 0 minuter. Nu är en liten bunt underbara vänner på ingång och kvällen ska tillbringas framför tvn. Japp,med lantchips.

Är jag besatt...?

Bokrean pågår för fullt! Som den sanna bibliotekarien jag är lånar jag de flesta av mina böcker... Twilightserien står dock i säkert förvar i min bokhylla. Den engelska versionen. Men satan i gatan vad jag vill ha serien på svenska också. Min kära vän Robin undrade lite spydigt om jag inte skulle läsa den danska översättningen också, ifall jag kanske möjligen missat något. Varför inte? Vad gör man inte för en skvätt Edwardkärlek? Jodå, lite besatt är jag. Jag längtar efter filmen med allt extramaterial. Och böckerna kommer säkert att infinna sig i min bokhylla inom kort. Det är fjortiskärlek på hög nivå och jag älskar varje sekund. Var det någon som sa pirr-i-magen? Nej... Dags att börja fila på en bestseller med min partner in crime, så snart vi har avslutat vårt första projekt.

Godmorgon Anna

I morgon ska jag och Marina ha en egodag. Det betyder att vi ska sätta sprätt på pengar och skvallra helt galet mycket. Jag har en känsla av att jag har vaknat upp ur en liten dvala. För helt plötsligt ser jag faktiskt fram emot saker. Det är liksom inte lika jobbigt längre. Jag har inget behov av att dra täcket över huvudet, jag vill bara ha roligt. Oh yes! Den här hooden ska jag absolut spana in!

Hockey hockey hockey

Åh vilken sjuuuuuk kväll! Jag, Rebecca, Jeppe och Pata begav oss till Scaniarinken för att se SSK-DIF. Ehhhrmmm... En riktig jävla skitmatch kan man väl sammanfatta den som. Men för övrigt var kvällen alldeles fantastiskt asrolig. Det är nog första gången på väldigt länge jag har känt att jag verkligen har tokskrattat. Shit vad kul jag har haft!

Vår! Eller?

Oh! Jag var på ett alldeles djävulskt humör idag när en kvittrande Jeppe ringde för en lunch. Jag ville bara ut från mitt kontor. Hallå, sol och vårväder! Jösses! Lägg till att jag var hungrig som en tiger. En nachotallrik med trevligt sällskap blev det, inte dumt alls faktiskt. Killen är inte lika grym som jag när det gäller Guitar Hero (ahj, älskade storhetsvansinne), men annars är han... grym!

Tänk vad en komplimang kan göra...

- Snyggt! Bra teknik!

Tänk vad en lite komplimang kan göra... Sådär ja! Jag trotsade mina onda ben och traskade in på ett Zon 3 pass idag. Wiho! Det var väl en jäkla tur det för det var grymt roligt! Och inte bara för att jag fick lite beröm, även om jag självklart suger i mig det. Den vikarierande instruktören var kalasbra och det gör så grymt mycket med en peppande person på ledarcykeln. Det är inte så svårt att lista ut favoriten bland träningsformer inne på min Funbeatsida! Leta gärna upp mig om ni har Funbeat eller skriv en kommentar så letar jag upp er! Åh, jag älskar att vara hög på endorfiner!

Träningsvärk

Aj. Oj. Hoppsan. Hur gick det här till?

Jag har ont i mina ben. Jag har en fruktansvärd träningsvärk om jag ska vara helt ärlig. Jag är stel som en pinne i benmusklerna och jag har ingen aning om hur jag ska fixa kvällens träning. Tigerbalsam och lite massage? Bita ihop och tänka på något annat? Goda råd är dyra... Jag tror rätt mycket på det där med att bita ihop. Fortsättning följer...

Bedtime


Överkast 598 kr H&M

Påslakanset 249 kr H&M

Alltså allvarligt...

Jag och en kollega småpratar:

Han: Så! Nu har vi planerat sommarsemestern ihop. Åhhhh! vuxenpoäng!
Jag: Hmmm... I natt drömde jag att jag hade en groda som husdjur. Sen trillade bakbenen av på den stackaren... Alltså jag hade tänkt avliva den innan för den var gammal och trött. Men sen fick min kompis döda den så att den slapp lida. Skitkonstigt.
Han: Alltså... Jag tänker inte ens ge mig in på en analys.

Ibland är jag så flummigt lik Phoebe i Vänner. Vad fan kan en sån dröm betyda? Och varför kom jag på den då? Herregud...

Pustar ut...


ekuriren.se Illustration: Krister Rubensson

Puh... Artikeln blev klar i tid och illustrationen till är riktigt snygg. Nöjd!


Skridskoväder

Åh! Minusgrader och solen tittar fram. Jag erkänner! Jag har ingen lust alls att jobba idag, jag vill vara ute i snön och leka. Jag får nog skälla lite på Jeppe som lurade med mig i lördags, jag är helt hooked. Jag vill åka mer skridskor! Nej, nej... I stället jobbar jag till 19.00 + programkväll = jag slutar väl vid 21.00. Förbannat!


Body Pump

Sådär! Då var träningen avklarad för idag. Det blev raka vägen till gymet efter jobbet. Eftersom att jag var lite tidig hoppade jag upp på crosstrainerna och körde 15 minuter innan Body Pumpen. Passet efter kändes bra, men det var darriga ben. Kan 15 minuter innan ha påverkat så mycket? Nja... Det är nog en kombination av flera olika saker. Promenaden hem från gymet kändes som en evighet idag, hal snö och uppförsbacke. Puh! Men jag är glad och nöjd nu. Även om mitt gnagande samvete säger att jag borde börja springa...

House of Night

Jag är fortfarande småkär i Edward. Hela Twilightserien gjorde mig fullkomligen knäpp. Jag har nog aldrig läst böcker som har gett mig en sådan abstinens efter nästa del i serien. Lägg till att jag jobbar som bibliotekarie och läser en hel del. Och vem fan har en fiktiv person som frikort? Jag måste vara en idiot. Nu har jag dessutom upptäckt en ny serie: House of Night. Jag tror inte att det kommer att bli samma åh-känsla. Jag kommer alltid att älska Edward... Suck. Men till alla er som lider av Meyer-abstinens. Från mig till er: House of Night. Fyra böcker finns utgivna, den femte är på väg. Så innan New Moon släpps på bio kan ni roa er med en helt ny vampyrserie!


Allsång på skansen nästa?


Saturday night

Jag har världens knäppaste vänner. And I like it! Igår blev det allt från analyser av andras förhållanden till allsång. Lite studsande på dansgolvet ute på krogen också. Rätt personer och det blir kul som fan. Och eftersom att varken jag eller Åsa är den typen som älskar att sitta hemma och titta på romantiska komedier och fnissa kan man vara säker på att det blir kul. Dessutom hade vi ju Jeppe och Pata med oss som bihang på krogen. Tjohej! Marina och Brozen svek oss någonstans efter Brozens dansuppvisning... Rackarns! 


Smurfigt

 
Jepp! Snyggaste blåmärket i stan!

Isprinsessan

Mina damer och herrar. Här har vi mina skridskolärare Jeppe och Pata:

Nu undrar jag:

1. Kommer jag någonsin att kunna göra en stoppsladd?
2. Är de bra lärare om mina knän ser ut såhär?

Lite blåa och lite svullna... Men det var det värt... Wiho!

Weeeeiiii!

Okej... Jag kände mig lagom fnissigt nervös när jag, Pata och Jeppe gav oss av ner till vattnet för lite skridskoåkning. När sedan Brozen, André och Kalle dök upp blev prestationsångesten maximal. Hallå. Jag har inte åkt skridskor sen jag var en liten knodd. HERREGUD! Och jodå, jag sitter här med ett blått knä nu. Men jäklar vad roligt det var! Tjohej! Det är ju en överdrift att kalla mig skridskoprinsessa, men jag ska fasen lära mig åka... Jag vill också skjuta puckar!

Allt går åt helvete?

Många sömnlösa nätter börjar ta på krafterna. Jag är förbannat trött helt enkelt. Tankarna far som jävla pingpongbollar och plötsligt har jag en känsla av att allt kommer att gå åt helvete. Suck... För det är ju troligt. Men jag blir inte av med känslan. Och då blir man sådär extra glad över att mina vänner släpar med mig på små äventyr. Och titta vad jag hittade på mitt kontor igår...


Jävligt hal is

Please don't kill me. Jag har under ett svagt ögonblick gått med på skridskor och korvgrillning i morgon. Oh. My. God. Alltså... Ni förstår inte. Jag är Bambi. På jääävligt hal is. Jag kan inte åka skridskor. Jag äger inte ens ett par. Hepp! Dags att ge mig ut på jakt. Det får nog bli ett par häftiga killskridskor! De kanske lurar någon? Tro?

Kramp i fingrarna

Puh... Jag sitter nu med en artikel som ska vara klar i morgon. Egentligen är den klar. Jo, den är faktiskt det. 4400 tecken. Men jag pillar och pillar och pillar. Snart är väl allt omkastat huller om buller. Jag vet inte ens när jag lyckades skriva allt. Jag kan knappt avgöra om den är tillräckligt bra. Tio boktips. Hjälp, det är det här som kallas prestationsångest ala sista minuten va? Det är ju helt sanslöst. Jag skyller på tillfällig sinnesförvirring. Vi får väl se hur det ser ut i tryck på tisdag. Hujedamig...

Efter regn kommer solsken

Det var fint idag. Även om det alltid är jobbigt att ta farväl av människor vi älskar är det en skön känsla. Och det värmde i hjärtat att se alla människor. Jag har valt att inte skriva så mycket om det som har hänt i bloggen, det känns lite för privat och utelämnande. Jag tror inte att tårarna är slut riktigt än, men jag vet att jag kommer att minnas min älskade morbror med ett leende på läpparna. Och jag vet nog att varje gång jag lägger till en båt kommer han att vaka över mig och skratta åt att jag fortfarande inte kan göra en ordentlig knop...

Dagens tips

Idag trillade ett litet tips in från min jobbarkompis Jonas: Ekobudet. Ekologiska grönsaker och frukt direkt till dörren låter inte alls dumt i mina öron. I alla priser ingår frakt, moms et c. I varje låda medföljer även deras lilla Ekoblad med information om varifrån innehållet i lådan kommer och recept med mera. Plus i kanten för att man kan lägga till enskilda varor. Hey, I like this!

Favoritbyxorna!

Åh! Allting blir så mycket roligare med sällskap! Idag blev det 60 minuters spinning med bästaste Rebecca och Jeppe. Tror nästan att jag lyckades få en kinkig Jeppe lite hooked i alla fall. Hur som helst så fick jag upp pulsen ordentligt och sista backen var riktigt tuff. Wiho! Och nu har jag hämtat tillbaka favoritbyxorna som jag glömde hos mamsen och pappsen förra veckan. Bra kväll!

Romantik yeah


Sms: Vill du höra en komplimang? Om jag var tvungen att välja mellan dig och en hund skulle jag välja dig. Puss!
Svar: Tack! Jag blir rörd ;)!

Vad fan... Jag börjar tvivla på att han uppskattar mina romantiska sidor...

Fitness Magazine

All cred till Fitness Magazine! Det har strulat lite med min prenumeration och jag har missat två nummer. Utan ett ord förlängde de den med några nummer och skickar en ny faktura när det är dags för förlängning. Det kallar jag service. Jag skickade ett mail igår och fick svar idag. No worries med andra ord. Jag vill helst inte missa min favorittidning. Jag är bara lite ledsen över att ha missat decembernumret. Suck... Vilka i-landsproblem man har vissa dagar. By the way så blev mina kesoplättar galet smarriga. En sur mandarin fick bli dagens efterrätt. Mums!


Frukost i farten!


Idag blev det mer eller mindre frukost i farten... Naturell yoghurt med blåbär och gojibär i och ½ glas Brämhults apelsinjuice till det. Och iväg! Men gott var det!

Kesoplättar

Kesoplättar:

1 litet paket keso
2 st ägg
3 msk dinkelmjöl
lite salt

Det får bli min matlåda i morgon!

Dagens H&M skörd!


Mamma ville ha en kjol... Och jag kunde inte låta bli!

För soliga dagar...


Jag älskar
Stadium!
Fodral till pjäxor och skidor! Perfekt för soliga dagar!
Ehhhrmmm... Eller bakisdagar när jag inte vill ta bilen till backen!

To-do-list

Jag måste börja styrketräna mer regelbundet. Mitt jäkla problem nu är ett lyxproblem. Mitt problem är att jag älskar spinning lite för mycket, så om jag fick bestämma skulle jag bara träna det för tillfället. Hur var det egentligen med varierad träning? Pfffff... Inte okej! För att inte glömma löpträningen, jag MÅSTE börja springa. Punkt. Inga ursäkter. Minst ett löppass i veckan och ett nytt schema för styrketräning. Det står högst upp på min to-do-list. Jag vill köra med fria vikter, men jag vet att gymet förespråkar maskiner... Hmmm...

Ps. Ingen träningsvärk efter gårdagen. Bara stela axlar, så förmodligen har jag dragit upp dem utan att tänka på det. Ajabaja!

Distansspinning 150 min

Efter 25 minuter började jag undra vad sjutton jag gett mig in på... Trampa i 150 minuter med en kropp som är trött som sjutton efter den senaste veckan? Men jodå... Jag fick fart på den. Efter 75 minuter delade bästa spinninginstruktören ut bananer till alla och vi fick en "paus" på 15 minuter när vi bara trampade på och väntade på fler deltagare som "bara" körde det normala passet. Det fick fart på mig. Sista timmen var galet rolig! Det är trötta ben nu efter mjölksyra big times... Men 150 minuter SKA kännas! 


1.5 timme kvar!

Snart smäller det! Om mindre än 1.5 timme är det bara att börja trampa. 150 minuter spinning. Puh! Det börjar krypa lite i benen nu... Träningskläderna är på, vattenflaskan är påfylld och två mandariner är skalade. Jag ska ta en liten promenad med Ouzo så att hon klarar sig ensam ett tag, sen ska jag möta upp min partner in crime Rebecca och traska ner till gymet. Ohhh! Countdown! Bleka ben, men det bjuder jag på! Det svarta och lurviga i bakgrunden är bara hunden som övervakar varje steg jag tar. Hennes husse kommer och hämtar henne ikväll, jag överväger att inte öppna dörren...

Sweet home Alabama

Efter en promenad med Ouzo i vinterkylan blev det en slö morgon. Frukost framför Sweet home Alabama fick inleda söndagen. Gäsp... Jag borde studsa upp och ner av förväntan inför dagens marathonspinning, men kroppen är seg som sjutton. Igår rådde alkoholförbud, det blev vatten framför melodifestivalen. Nu hoppas jag att jag piggnar till. Tror att det kommer att bli grymt roligt!


En helt vanlig morgon...?


Klockan visar nio. Jag har varit vaken en (lång) timme.
Strålande solsken. Jag vill ut!

Kom igen. Får inte pilla.
Vakna, vakna, vakna...

Galet uttråkad.
Men jodå... Han fick sova...

En timme senare

Det var värt en timme i bilen! Igår kväll strax efter åtta åkte jag ner till Täckhammar. Vad gör man inte när herrn är hemma från skitskåne? Plötsligt känns nio mil liksom skitnära. Lite soffmys framför en film med en flaska rött. Det var precis vad jag behövde: hämta lite krafter. Det är första natten på väldigt länge som jag inte har vaknat femtioelva gånger. Smet dock därifrån på förmiddagen och åkte hem till mamsen och pappsen. Pappa kom hem från Turkiet idag (med en Toblerone och M&M-kulor till mig... livsfarligt gott). Dumt nog saknar jag redan Perka, men jag tror att jag överlever...


Snygg i sjal


Jag är nu inne i tanken: "Jag behöver nog en sjal i varje färg". De här är från
H&M och jag vill självklart ha båda. 98:- är ett fynd. Jag köpte faktiskt en riktigt snygg idag i något som påminner om lilametallic. Den var kanske inget fynd, men den var snygg som sjutton!


Styrketräning för henne

Jag älskar Elin Sundells Styrketräning för henne. Jag fick den i min hand idag och den är bara "åh så tjejig". Boken innehåller 70 övningar och alla känns bra förklarade och lämnar inga konstiga frågetecken. Övningarna är dessutom indelade i olika faser som gör att flera kan ha glädje av boken. Rekommenderas! Nu är jag mer en gymtjej, jag tycker om hela konceptet med att komma iväg och göra något som är mitt. Gymtiden är egotid för mig och skitviktigt. Men jag tänkte sno med några övningar och köra efter mina dejter med löpbandet. Lite armmuskler till sommaren skulle sitta fint!


Blogger Boot Camp 2009

Åh! Jag längtar! Det är skönt med lite roliga saker att se fram emot. 24 April smäller det: Blogger Boot Camp 2009. De senaste dagarna har träningen lagts lite åt sidan efter allt som har hänt. Det känns ändå i kroppen kan jag säga. Den är trött och matt efter helt andra påfrestningar, men jag ser redan fram emot mitt inplanerade spinningpass. Träningen är fortfarande världens bästa sätt att rensa tankarna! 

Pluttesnuttan!

Lilla Ouzo ska bo hemma hos mig i helgen... igen! Aooowww... "Min" lilla sötnos kan nog muntra upp mig. Nu är hon ju faktiskt ganska stor och otymplig, men hon får minsann följa med mig överallt. Det är väl inte riktigt så att jag kan ta henne under armen och traska iväg... Men ändå! Fluffterapi kallar jag det. Man kan borra in huvudet i pälsen och så mår man bra (nåja) igen!

Goddess power


GODDESS POWER
Jag hade ingen aning om hur stark jag kan vara.
Mitt i all svaghet.

Twilight

Åh... Jag har världens bästa vänner och familj. Jag ser fram emot morgondagens Twilight-tema hemma hos Alex och Dado. Jag behöver hänga med lite sköna människor. Allt daltande får mig att gråta ännu mer (om det nu är möjligt, men det är nu bevisat att tårar inte tar slut). Jag behöver små ljusglimtar. Idag är första dagen på jobbet, det är skitjobbigt... Men jag behöver det. Skitmycket faktiskt.


Magiskt maniskt

Det är lika magiskt varje gång. Jag är träningstjej, men att beskylla mig för att vara sportnörd är nog att ta i. Jodå, jag är intresserad. Men besatt är att ljuga. När jag bodde hemma visste jag allt om fotboll, hockey, handboll. Rubbet. Får nog tacka pappa och farbror Stefan för det. Men när det är live är det en helt annan sak. Globen är och förblir magiskt. LG hockeygames och Sverige-Tjeckien var med andra ord kalasroligt!

Finaste ängeln...


Finaste ängeln... Älskar.
Och jag vet att du vakar över mig.


Positivt pirr-i-magen

Klockan tolv är det dags för lunchvisning av utställningar Killar. Och hjälp. Jag ska visa den själv. Jag ska babbla o och jag ska få dem intresserad. Dem betyder i det här fallet allt mellan 0-? personer. Jag hoppas på en diskussion. Positiv pirr-i-magen-känsla med andra ord. Jag älskar utställningen.

Vem är starkast? Gym-killen eller balett-killen?


Trött och tufsig

Jag känner mig som ett troll idag. Håret står åt alla håll. Jag orkar inte platta det. Jag orkar inte bry mig. Ah! Frisörbesök på måndag. 11.15 ska en helt ny frisör få sätta saxen i mitt hår. Det är inte utan att jag har lite ångest. Det är långt. Det är tjockt. Och ibland är vi osams. Men jag gillar det... Så klippa upp och klippa ur. Klippa bort slitna toppar. Det är vad som står på menyn. OM hon inte kommer med något riktigt hett förslag förstås... Jag var kaxigare när jag var yngre, "gör vad du vill". Ha! Skulle aldrig hända nu.

Någon som har en het frisyridé?

Det där med bra vänner...

Åh! Visst är det fantastiskt med bra vänner? Sådana som serverar dig chokladbollar när du helst bara vill krypa under täcket och gråta. Sådana som talar om för dig att det är hon som är en gammal surkärring och att det är därför hon hackar på dig när du smått börjar ifrågasätta dig själv. Minsann! Fick dessutom lite fluffterapi ikväll i form av Ouzo. Vem sa att det är svårt att få nya vänner i vuxen ålder? Inte ett dugg! Jag kan räkna upp flera underbara nya vänner... Lätt som en plätt! Strängnäs är bra!

High fashion




Åh...
Världens bästa Anna har gjort det igen!
Spana in på Nelly!
Åh... Den svart med Zebran... Åh...

Utmaning I

Okej... Jag är förmodligen knäpp. Men nu börjar det bli dags för utmaning nummer ett på träningsfronten! Det tog inte så lång tid (någon som hörde mig säga att jag skulle smygstarta?). Den 15/2 är det 2.5 timmar spinning på schemat. Det ska bli kul att pressa kroppen lite extra och se vad den går för! Dagens cykelpass var så grymt jävla roligt att jag är taggad som sjutton! Kroppen kändes fräsch... Trots lite(?) mjölksyra i benen och lite flåsande. Men visst är det fantastiskt med grymma instruktörer som pushar på hela tiden och alltid är sådär glada?!

Tävling!

Ni har väl inte missat Stadiums tävling: Vinn utbildning från The Academy? Lic. Cykelinstruktör låter inte alls dumt! Skulle kunna tänka mig det som ett litet extraknäck. Hmm... Mellan mina två andra jobb. Och jodå, jag tror att jag skulle orka med det. Problemet är väl att de här utbildningarna inte direkt är gratis. Vilken gruppträningsform skulle ni välja?

Snooze... x10

Jag sover fantastiskt bra. Jag är tvärtrött vid halv tio på kvällen och vill inte riktigt vakna till liv klockan sex på morgonen. Det är så galet skönt! Jag brukar ha en tendens att kasta mig fram och tillbaka i sängen både morgon och kväll. Nej, nej. Min nya grej är att snooza. Det tar en jävla tid för mig att vakna till liv helt enkelt... Men jag är pigg och glad på dagarna! Tack träningen! Höstens förkylningar har jag lämnat bakom mig. Snyggare, starkare, snabbare är vad som gäller nu. Och vila...

Till min samling...


Vi sa vår snart va? Åh... Ge mig ett par av varje att trippa omkring i!
Jag hjärta
Bianco.

Parträna?

Jag blev lite småsugen på den här boken när jag bläddrade i den! Men vad sjutton, risken finns ju faktiskt att man blir riktigt osams. Särskilt om båda gillar att utmana den andra och dessutom är beredda att gå ganska långt för att vinna. Efter en incident i skidbacken har jag lärt mig en sak: Knip käft och utmana inte ödet, det är trist att vara osams! Kanske är bäst att köra med en kompis i stället?

Hemlig gömma?

Hmm... Vad är detta undrar ni? Svar: Min skrivbordslåda på jobbet. Nej, det är ingen hemlig gömma. De är endast till för akuta behov. Som när jag råkar bli kvar lite för länge på jobbet. Eller när det råkar bli tight mellan träning och mat. Med andra ord räcker mitt förråd ganska länge. Det kan tänkas att jag snor åt mig en ikväll under de sista timmarna. Tisdagar är långa dagar och energi behövs!

Sälen tack!

Abstinens! Jag vill till Sälen! Det känns som att den här skidsäsongen har fallit platt. Det är februari och jag har inte satt min fot i vårat älskade hus. K-A-T-A-S-T-R-O-F! Jag måste försöka få lite ledigt och ta mig upp. NU! Okej... Snart. Kolla! Det är ju helt underbart! Jag vill ha minusgrader och sol. Hårda backar och afterski. Jag vill ha bastu och ett glas vin. Nej, dags att fylla i en ledighetsansökan kanske?

BodyPump

Kvällens träning: 60 min BodyPump

Stack iväg till gymet direkt efter jobbet och bestämde mig snabbt för att BodyPump var min grej idag. Och jäklar vad mycket bättre det gick än sist. Jag fegar lite med en del vikter fortfarande, men jag vill få in tekniken ordentligt igen. Ge mig fan på att jag har träningsvärk i morgon i alla fall!


You kiss by the book


Juliet:
You kiss by the book...
Fy fan vilken jävla tur jag har haft... Sådeså!


Notebook

Storslaget! Jag drack vin igår för första gången på väldans länge... Och rackarns gott var det. Ska jag vara helt ärligt så lyckades jag även få i mig en drink och en Bacardi breezer ute på krogen också. Om jag är bakis idag? Nepp... Smög till och med upp i morse och gick en promenad med Ouzo utan att väcka Per. Sen duschade jag och kröp tillbaka ner i sängen. Alldeles underbart. Tvingade stackars herrn att se Notebook idag också. Jag tror minsann att han godkände den! 

...they challenged each other everyday... But in spite their differences, they had one important thing in common, they were crazy about each other.

Fluffy

Jag har haft en alldeles fantastisk helg. Lilla(?) Ouzo bidrar självklart till den där "åh-känslan". Det är så jäkla mysigt att ha henne här. Hon är fluffterapi på hög nivå. Och det är svårt att INTE få uppmärksamhet när man har henne i släptåg på promenaderna. Sen har världens bästa Perka varit hemma från (skit)skåne i helgen. Ännu mer "åh-känsla". Oh well... Life is good!