Proteinpulver

Jag surfade runt lite bland proteinpulvet för att få någon slags klarhet i det. Det känns som rena rama djungeln. Det jag är ute efter är väl något slags snabbt mellanmål när det går för lång tid mellan mat och träning. Något som jag kan få i mig på vägen. Samtidigt som jag känner lite att vad sjutton, det finns ju andra mellanmålsalternativ: keso, nötter,kesella, frukt, proteinbar...
Använder ni er av proteinpulver?

Kommentarer
Postat av: Ingela

Nej jag gör inte det i dagsläget, men jag har gjort det. Men jag tycker det är ett bra alternativ eller snarare komplement när man snabbt och på stående fot behöver ett mellanmål. Perfekt att ta på kvällen innan läggdags om man inte är så sugen på att äta något annat proteinrikt. Det finns ju pulver som tas upp snabbt och långsamt av kroppen, långsamt brukar de (expertisen) säga är bra på kvällen, inför natten t.ex. Jag skulle nog välja ett pulver med så hög andel protein i som möjligt det med minst sötningsmedel i.

Postat av: johanna <3

vill du med tjäna pengar på din blogg ?

spelar ingen roll om den är stor eller liten.kolla här :http://jsoul.blogg.se/2009/january/tjana-pengar-pa-bloggen.htmlKRAM JSOUL.

2009-01-28 @ 13:30:29
URL: http://jsoul.blogg.se/
Postat av: Anonym

thanks:) ha en fin kväll!!

2009-01-28 @ 18:20:57
URL: http://KarinOlofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback